Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolumajitel soukromé nemocnice, lékař John Dolittle s úžasem zjistí, že se mu vrátila schopnost z dětství, opět rozumí zvířecířeči. Záhy se seznámí sřadou zvířecích tvorů i s jejich problémy, a stane se roti své vůli věhlasným zvěrolékařem, vyhledávaným zvířaty domácími i divokými. Nová "praxe" mu však způsobí vážné komplikace v práci i v rodině. Díky malé dcerce Maye však nakonec pochopí, že se musí smířit se skutečností a přijmout sebe samotného jako "zvláštního" člověka: vyléčí tygra Jacoba, který chtěl spáchat sebevraždu a stane se konečně správných otcem, manželem i lékařem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (181)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkem povedená, příjemná komedie, které opravdu chybělo málo k lepšímu hodnocení a dokonalosti filmu. Chyběl lepší příběh a vypuštění pár hloupých scén. Jinač se na to v klidu šlo dívat. Plno zvířat, zábavy mraky bylo. Eddie Murphy hrál dokonale. Takže film hodnotím jako hezký nadprůměr. Tudíž je to tak na 68% = *** ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že pro mě byl "Dr.Dolittle" velikým překvapením. Jistě, scénář není kdovíjaká lahůdka, ale tomuhle filmu to musí snad každý odpustit. Hlavní jsou přece gagy a že stojí většinou za to! Osobně mě nejvíc uzemnil mýval, který by chtěl místo vody aspoň jednou dostat tuňáka...Pohodový filmeček pro volné odpoledne nebo bandu dětí. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dost podhodnocená komedie z posledního období, kdy se ještě dal Murphy považovat za komediální špičku.Dneska jsem se po dlouhý době na film kouknul v televizi a smál jsem se víc než dost.Jasně, humor je místy dost infantilní, ale Eddie hraje dobře a mluvící zvířátka na mě prostě vždycky fungovali, jeden z posledních opravdu hodně dobrých filmů v jeho kariéře.70%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek jsem kdysi měl v televizi hodně rád. Jasně, bylo to hlavně proto, že to bylo o zvířátkách, bylo to roztomilé a já jsem z toho byl na větvi. Děti holt tohle mají docela rády. Jinak je to ale celkem obyčejná komedie o tom, jak jeden chlápek umí něco, co jiní ne, ostatní si myslí, že je cvok, ale on jim dokáže, že je obdarovaný. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jeden čas platil Eddie Murphy za solidního komediálního herce, ale v devadesátkách nějak ztratil dech. Tenhle film je toho zářným příkladem. Scénář šel myslím rozherát do mnohem lepšího příběhu. Mluvící zvířátka jsou zejména pro menšího diváka vždy vděčné téma, ale tady to tvůrci vůbec nevyužili. Než tohle tak je mnohem lepšíChlupatá odplata. Ani samotné děti se u filmu téměř nesmály a co tedy může být větším důkazem zfušované rodinné komedie ? * ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 70 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama