Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Architekta bývajúceho v rozľahlom dome práve opúšťa priateľka a ostáva sám. V jeden večer na jeho dvere zaklope neznámy muž, ktorý si potrebuje zavolať. Dopraje mu chvíľku súkromia, no keď sa vráti, muža nevie nájsť a čo je podozrivejšie, nevidel ho ani odchádzať.
Časom dostáva pocit, že v dome sa okrem neho nachádza aj niekto iný... (petero)

(více)

Recenze (139)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Musím se zákonitě přidat k většině. První polovina byla doslova brilantní, napětí jelo ostošest, hlavní hrdina projevoval přesvědčivé emoce, atmosféra po celou dobu hutněla. Španělé na to mají prostě geny. Nezapřou ale své psychedelicky působící výšplechty, které pak nikdo nechápe. Celá druhá polovina už je jen jedno velké WTF, napětí zcela opadá, veškerá logika taky a my vůbec nevíme, o co tam vlastně jde. Nějaký zvláštní nevyluštitelný podtext ten závěr mít musel, ale jak na to tady tak koukám, ještě na něj nikdo nepřišel. ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Na první film to není vůbec špatný začátek. Přesto mám menší mrzení. Po Julia's Eyes jsem měl jiné představy. Začalo to dobře a o napětí nebylo nouze. Tak jak jsem si přál. Bohužel asi od poloviny to šlo jinam a začalo mi to silně připomínat 3-iron. Na rozdíl od asijského filmu tady jsem s tím měl trošku problém. Přišlo mi to zbytečně přitažené za vlasy, ale rozhodně mě to nenudilo. Jedno je jisté. Rozhodně bych nechtěl bydlet ve velkém domě a sám. :)) ()

Reklama

forsythia 

všechny recenze uživatele

Hm, tak tohle mohl být geniální film, ale bohužel nebyl. Já už si asi začnu dělat čárky. Námět, který má neuvěřitelný potenciál, mohl z toho být opravdu hodně dobrý příběh, ale to zklamání, když děj začne sklouzávat k průměrnosti a místy až k podprůměrnosti. A samotný závěr, to byla lehce nahnilá třešnička, která už zdobila nejeden dort. Ach jo. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Pár scén bolo špičkových (hádka, oslava narodenín) a hrozne rád by som tam tú štvorku dal, to by to ale nemohlo byť tak strašne vykonštruované a nepravdepodobné. V podstate celá druhá polka filmu, je v podstate úplne normálna blbosť. Aj keď dobre natočená, s realitou má spoločné pramálo. O čo akože hlavnému hrdinovi šlo? A prečo niektoré zábery (sledovanie TV, čítanie knihy) vyzerajú ako komédia? Napínať tento film dokáže, k spokojnosti mi toho ale pri ňom chýba hodne. Hodne, keď existujú filmy ako tento, alebo tento (časovú slučku si nevšímajte). ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Atmosferická a napjatá první část snímku byla výborná. U zbytku jsem jen kroutil hlavou, co se to sakra stalo s divným architektem Felixem. Stal se z něho úchylný stalker, který se přestěhuje k sousedce pod postel a sleduje jí skoro i u sraní a chce ovládnout její kolečkové křeslo. Los ojos de Julia si režisér napravil pověst. Dávám 50% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama