Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mark (Til Schweiger) je vášnivý cyklista, vynikajúci rozprávač historiek a charizmatický dobrodruh, ktorý po ťažkej nehode príde o nohu. Ako sa vyrovná s neľahkým údelom osudu tak ambiciózny chlap, akým Mark je?
Príbeh jeho osudu je nasiaknutý emóciami, silnou väzbou priateľstva, lásky ku kopcom, ženám a dcére. (sochoking)

Recenze (37)

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Výborný film , jediné co mi tam skřípalo, je Til Schweiger, který se s kolem prostě nějak nesrostl a působí na něm asi jako náš obézní soused v cyklodresu odnaproti. Další věcí, která mi nejde úplně do hlavy (když to bylo dle skutečnosti), že někdo, kdo projevuje takovou pevnou vůli (trénovat za každého počasí), že je v běžném životě takový nespolehlivý outsider... ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Mark mohl být klidně plavec, horolezec, hokejista a nebo prostě jen obyčejný člověk, kterýmu jeden osudný okamžik převrátil celý jeho dosavadní život naruby. I vzpomínky na dětství mohou občas fungovat jako lék nebo hnací motor proti různým démonům a držkopádům. Mark měl obrovskou kliku na lidi kolem sebe a hlavně na rodinu, která mu byla pořád na blízku. Němci opět mile potěšili a já hned z několika důvodů dávám plné hodnocení. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Člověk podstupuje rozhodnutí neustále, v běžném životě mnohokrát denně a ani si to neuvědomujeme. Tedy pokud se nejedná o taková, která vám zachrání život nebo jej případně zásadním způsobem ovlivní. A přávě o to jde v životním příběhu cyklisty, který bude muset se svým osudem bojovat... Til Schweiger luxus! 72% ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Uživatel Toto asi nepochopil, že hlavní hrdina miloval cyklistiku a bez nohy mu hrozilo, že si prostě už nezajezdí a nesplní si svůj sen. Tyhle malé dramata mám čím dál tím víc rád a nedivím se, že kvalitní herci tyhle snímky produkují. Til Schweiger to může dotáhnout hodně daleko a Phantom Pain může na různých festivalech posbírat hromadu cen. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem to jen před pár dny, ale už se mi to skoro vykouřilo z hlavy. Nejspíš proto, že snímek je zoufale nudný, s nevýrazným dějem, takže se stopáž musela natáhnout mnohými podkresovými bezeslovnými scénami, které jsou zbytečné a otravují. Hlavní hrdina je nesympatický sobec, který kašle na všechny okolo a vlastně ani neví, co chce. Stejně jako tenhle film. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Inspirováno příběhem Stephena Sumnera. (ancak)

Reklama

Reklama