Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Tormented dochází na střední škole k šikaně. Skupinka šikanujících teenagerů v čele s frajírkem Bradleym (Alex Pettyfer) dožene svého spolužáka Darrena Mulletta až k sebevraždě. Krátce po pohřbu se Darren vrací ze záhrobí do školy, aby pomstil veškerou křivdu, jež na něm byla vykonána. (Chatterer)

Recenze (41)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Béčkový horor, který je snad lepší vynechat protože přestože jsem se většinu doby nenudila tak ten zbytek trvání jsem byla lehce znechucená a otrávená. Začátek vypadal zajímavě ale potom už se tam nic novýho neobjevilo a závěr taky nic moc. Samotný příběh je klasická slátanina středoškolského prostředí, pomsty a zombie - bez originální myšlenky. Takže za mě to je tak 1,5 hvězdičky. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Proč jsem ten film musela zaručeně vidět i přes všechny ty nepříznivé kritiky? Protože se v něm sešly opět spolu Michelle a Jal z první generace seriálu Skins. Proč jsem to dokoukala do konce? Samozřejmě že jen kvůli nim, páč jinak film moc iniciativy, zábavnosti, ani vtipu nepobral. Na druhou stranu tu obě holky hrály pěkný mrchy, což byla příjemná změna, do toho jsem zjistila, že Alex "Stormbreaker" Pettyfer je herec, jehož zdá se do budoucna moc vyhledávat nebudu, hodně nesympatickej frája. Jinak si nemůžu stěžovat, vždyť jsem do předu věděla, do čeho jdu... A propos, jedna hvězda za film, druhá za holky. Víc filmů, kde se opět sejde má oblíbená parta, evidentně je skousnu v lecčem. (A jedno se musí nechat, Jal to schytala moc pěkným způsobem.) ()

Reklama

Teardown 

všechny recenze uživatele

Sám sebe nechápu, že na to vůbec čumím. Zase mě minula celá ta rádoby humorná stránka filmu. Dementnosí a především dementama se to jen hemžilo a na slibovaný horor se snad ani vůbec nedostalo(nebo jsem to prospal?). Trochu mi zde vyzněla podobnost s filmem Tamara, který byl mimo jiné taky pěkná cipovina. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hodně sprostá a o něco méně vtipná horrorová komedie o teenagerech pro teenagery. Vlastně nejen pro ně, mně se to líbilo taky. Vraždící mrtvola závislá na astmatickém spreji, fajn nápad. Kdyby tvůrci aspoň o trochu víc využili Mullettova potenciálu, hvězdu přidám. Stačilo málo - víc akce a méně keců, krvavější a sadističtější vraždičky, víc nadsázky a úchylnosti. Pak by to byla komedie podle mého gusta. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Nedokážu pochopit, jak jsem se na tohle mohl dodívat až do konce, ale stalo se. Slasherů ze školního prostředí je dost a tento není žádná speciální výjimka, který by se něčím vyjímala a když se pan Wright pokouší uklidit po sobě krvavými scénami, tak se mu to moc nedaří, přece jen mohl být trochu originálnější. Za docela nečekaný konec hodím alespon tu jednu hvězdu, ale víc by ze mě ani ten šikanovaný nevymlátil ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama