Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Tormented dochází na střední škole k šikaně. Skupinka šikanujících teenagerů v čele s frajírkem Bradleym (Alex Pettyfer) dožene svého spolužáka Darrena Mulletta až k sebevraždě. Krátce po pohřbu se Darren vrací ze záhrobí do školy, aby pomstil veškerou křivdu, jež na něm byla vykonána. (Chatterer)

Recenze (41)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Proč jsem ten film musela zaručeně vidět i přes všechny ty nepříznivé kritiky? Protože se v něm sešly opět spolu Michelle a Jal z první generace seriálu Skins. Proč jsem to dokoukala do konce? Samozřejmě že jen kvůli nim, páč jinak film moc iniciativy, zábavnosti, ani vtipu nepobral. Na druhou stranu tu obě holky hrály pěkný mrchy, což byla příjemná změna, do toho jsem zjistila, že Alex "Stormbreaker" Pettyfer je herec, jehož zdá se do budoucna moc vyhledávat nebudu, hodně nesympatickej frája. Jinak si nemůžu stěžovat, vždyť jsem do předu věděla, do čeho jdu... A propos, jedna hvězda za film, druhá za holky. Víc filmů, kde se opět sejde má oblíbená parta, evidentně je skousnu v lecčem. (A jedno se musí nechat, Jal to schytala moc pěkným způsobem.) ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Nedokážu pochopit, jak jsem se na tohle mohl dodívat až do konce, ale stalo se. Slasherů ze školního prostředí je dost a tento není žádná speciální výjimka, který by se něčím vyjímala a když se pan Wright pokouší uklidit po sobě krvavými scénami, tak se mu to moc nedaří, přece jen mohl být trochu originálnější. Za docela nečekaný konec hodím alespon tu jednu hvězdu, ale víc by ze mě ani ten šikanovaný nevymlátil ()

Reklama

Teardown 

všechny recenze uživatele

Sám sebe nechápu, že na to vůbec čumím. Zase mě minula celá ta rádoby humorná stránka filmu. Dementnosí a především dementama se to jen hemžilo a na slibovaný horor se snad ani vůbec nedostalo(nebo jsem to prospal?). Trochu mi zde vyzněla podobnost s filmem Tamara, který byl mimo jiné taky pěkná cipovina. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Ďalší z kvanta amerických teenage horrorov ktorý v žiadnom smere výrazne neprevyšuje svojich kolegov. Dej je predvídateľný, miestami neuveriteľne nudný a až na astmatického zabijaka neprináša nič zaujímavé alebo šokujúce. Pozitívne teda hodnotím najmä "sympatického" zabijaka a koniec, ktorý síce nebol originálny, ani prekvapujúci ale pasoval tam viac, ako keby tvorcovia využili klasický americký happy-end. 45 % ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Filmy, kde strašně fandíte záporákovi a spolu s ním si užíváte jeho krvavou práci na nesympatických obětech, které si nezaslouží nic jiného než svou smrt, respektive, popravdě řečeno, kde klaďas kydlí hnusné záporáky, jsou fajn. Puberťácký horror pro puberťáky. Nejdříve jsem si myslel, že jeho hlavním problémem bude, že nejsem puberák, ale nakonec to nebylo špatný. Ten záporák je docela dobře pojatý. A i když ty postavy jsou možná zbytečně moc stereotypně přecharakterizované (už je docela otravné, jak je strašně jednoduché si dělat prdel z emařů a nikdo si neodpustí to udělat), funguje to docela dobře i jako studie šikany. Začátek byl trochu rozpačitý, ale pak se to docela i srovnalo. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama