Reklama

Reklama

Prokletí domu Winchesterů

  • USA Haunting of Winchester House
všechny plakáty
Trailer

Rodina se nastěhuje do starého domu, kde mají v plánu vést poklidný život. Nedbají varování jednoho spisovatele, který jim chce pomoci s nevysvětlitelnými událostmi, které se v domě odehrávají. Když ale zlé síly začnou přitahovat jejich dceru, pochopí proč měl dům pověst nejstrašidelnějšího místa v Americe. Povolají zpět onoho muže a společně odkrývají děsivá tajemství duchů v tomto starém domě. (DVD Edice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

lestyna odpad!

všechny recenze uživatele

Tak strašně moc se snažili vyděsit, až to celý bylo k smíchu.Místo, aby budovali aspoň nějakou tu atmosféru ,tak tam místo toho naflákali po celém domě partu rádoby zombie duchů, kteří vypadali přímo směšně.Mimo to ,dva hlavní hrdinové mi byly už od začátku nesympatičtí ,takže dívat se na ně pro mě nebyl žádný med.Snad jediná holčička mi připadala nejnormálnější.Film podle mě postrádal logiku a jakýkoliv smysl.Samá akce a prd z toho,slušně řečeno. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak něco takového jsem opravdu nečekal. Čekal jsem nějakou tuctovou duchařinu s lacinýma trykama, ale tahle duchařina mě opravdu překvapila. Skvělá atmosféra téměř po celou dobu filmu, žádné laciné bezúčelové lekačky, ale lekačky načasované naprosto přesně. Navíc pěkné masky duchů a jejich hrátky s nebohou rodinkou se mi opravdu líbili. A konečná pointa už je jen třešničkou na dortu i když jsem ji odhad do předu. To vše činí z této podívané jednoznačně nadprůměrnou podívanou ve svém žánru a fanoušek žánru ji jistě ocení. Jedna z nejlepších duchařin co jsem v poslední době viděl. ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerný horror,aj keď niekto ho oceňuje len jednou hviezdičkou.Dobrá ducharina bez nejakých veľkých násilnosti,žiadny sex ani narážky naň na rozdiel od väčšiny nových horrorov.Film je absolútne bez akéhokoľvek humoru.Dobrá scéna je,keď sa žena prebudí ,počuje plakať dieťa a zbadá znetvorené dieťa ako sa plazí po podlahe.To má vážne dostalo.Škoda je,že herci neboli lepší,to je asi jediná chybička tohoto filmu.Pre fanúšikov tohoto druhu horrorov to bude iste dobrý film,ale kto má radšej mäsiarčinu,zombíkov a pod.to môže byť nuda. ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Na papíru musel tento horor fungovat lépe, než jeho vizualizace, která předvádí klišé za klišé při vědomí nízkých možností produkce navíc raději za tmy. Paradoxně děj samotný a pointa podržela i více áčkových filmů, bohužel s opravdu topornými herci, triky a přízemními lekačkami (a místy prapodivným střihem) se z močálu průměrnosti a nudy film nemá šanci zvednout. Nejlepší postava je za mě soused vymítač "od vedle". ()

BrianStorker 

všechny recenze uživatele

Perla mezi nepovedenými filmy. Parádní duchařský příběh, skvělá pointa, duchařská atmosféra a nečekaný konec. Pokud jste milovníci klasických horrorů, kde vám nahání strach a mrazení v zádech atmosféra starých domů, duchové a staré prokletí, budete nadšeni i zklamáni zároveň. Film táhnou dolů mizerné efekty a bídné herecké výkony, jakož i nepropracovanost scénáře. Hodnocení některých uživatelů nechápu. Hold pokud se dnes ve filmu neřežou ruce, nohy, či jiné údy, netečou potoky krve a nevyvrhávají se vnitřnosti lidských útrob, tak se pravděpodobně podle některých uživatelů nejedná o horror. Já si ale myslím pravý opak a vyjma výše uvedených nedostatků tohoto snímku mohu všem staromilcům Prokletí domu Winchesterů směle doporučit. Domnívám se, že kdyby produkce disponovala vyšším rozpočtem, kvalitnějšími herci a snad i zvučnější režií, mohlo by jít o pořádně povedený film s celosvětovým věhlasem. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama