Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (599)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Je to naprosto nečekané, ale o to příjemnější překvapení. Takhle má z mého pohledu vypadat nenáročný akční blockbuster tohoto století. Výborně udělaný akční scény, pokud jde o honičky tak si dokonce troufnu říci, že jedny z nejlepších, co jsem v poslední dekádě viděl. Hrozně jsem se bál, jak film dopadne když ho nedělá "božský Míša" , ale po jeho posledním úletu na Netflixu jsem byl ve finále docela rád i když za "Bay cameo" díky. Že dostanu poctivou akčňárničku, ve který nebudou tvůrci sekat akční scény bez většího smyslu jak baťa cvičky, ve který se docela nekompromisně zabijí a celý film bude rozhodně vycházet civilněji a víc temněji než jeho starší bráškové to jsem nečekal. Jasně máme tam Lawrence takže o vtípky taky není nouze i když právě když film neakční , nepatrá nebo není team work a snaží se humorovat vychází nejslaběji. Oceňuji soudnost tvůrců při pohledu na postavu Martina Lawrence, že z něj udělali spíše důchodce než akčního poldu a za drsňáčka je tady především Will, ke kterýmu to v pohodě jde i když za barvení bradky rovněž dík, výborná bavička. Vůbec tyhlety minivtípky ve filmu bavily víc než dialogy ala vtip. Svůj prostor má i nový tým, samozřejmě nechybí ani drsný holky, ale celý tým jsem bral jako příjemné akční oživení. Finálová zápletka na podobný typ film dobrá. Mizerové navždy suveréně rozkopli kliše, že v dnešní době pokračování stojí za hovno, protože stojej za silné 4* . ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(80%) Viděno v kině. Vida, pro mě zatím druhé kino tohoto roku, které mi krásně sedlo (film Pod vodou se mi nelíbil). Jsem zvědav, kolik dám letos filmů na velkém plátně (vloni jich bylo 32), ale dost k odbočení od tématu. Nyní k filmu! MIZEROVÉ NAVŽDY, coby třetí část, která nám utvořila trilogii …. No, musím říci, že jsem víceméně spokojen, čekal jsem o něco méně. Nejsem totiž fanouškem předchozích dvou mizerů, které točil režisér Michael Bay, proto jsem na tento třetí díl ani tak moc nechtěl jít. První Mizerové – no, víc jak koukatelný průměr bych z toho nedělal a druhý film byl už teda o něco lepší, akčnější, tam už jsem skoro ty 4* dal. Zato tento počin, to je úplně z jiného soudku. Dokonce si myslím, že je zde naprosto jedno, jestli je tohle součást série mizerů nebo ne – tak jako tak to ale jako celek funguje, takže super! Nejvíc se zde dá pochválit to jak je to KRÁSNĚ ZAHRANÉ. A tím myslím nejen postavy dvou hlavních hrdinů (mizerů), ale jednotlivé scény (ať už ty vážné, nadlehčené, vtipné) apod. Příběh je jednoduchý, což mi rozhodně nevadí, scénář je též takový + to má zajímavou pointu na konci, ze které jsem se cítil trochu rozporuplně, ale nakonec jsem jej kladně akceptoval. Tempo to má ale obří, takže mi bylo líto, že nebyl film alespoň o dobrých 20 minut delší. Vlastně furt jsem měl pocit, že se to stále rozjíždí, což je tedy jedině pozitivum. Jak už jsem psal, zde se výborně povedl humor (především skvělý Lawrence), vážnější scény, nadlehčené pasáže, nostalgie, několik málo emotivních okamžiků, dobrá akce, solidní filmový soundtrack …. Takže tu vlastně není skoro nic, co bych vytkl? No, něco bych tu lehce zkritizoval, a sice: AKCE. Takhle, rozhodně mě akce bavila, byla svižná, místy tvořila menší akční sekvence a jindy zase výbušnější a velkolepější momenty. Jenže z technického hlediska bych vytkl asi rychlejší střih. Nejhorší scénou byla asi ta, ve které herec Jacob Scipio zneškodnil několik protivníků, tam jsem se musel málem zasmát. Poté se už nic takového neopakovalo. Zase si tu nebudu hrát na kverulanta, další akční scény byly fajn, ale i tak jsem ten rychlejší střih a několik nepřehledných momentů zaregistroval. Nejlepší sekvencí byla rozhodně naháněčka na motorce, to nemělo chybu. Finále už bylo takové klasické, výbušné, ale i tak dobrý. Nicméně, jsem opravdu spokojen. V mých očích je to nejlepší díl z této série. Will Smith a Martin Lawrence – opravdu vydařená dvojka, jejichž chemie zde fungovala na výbornou. Ostatní herci též v pohodě. Jen ta AKCE mohla být kapku lepší, ale nechci, aby to zde vypadalo, že se mi nelíbila, to určitě ne! Těším se na další shlédnutí. ()

Reklama

Toren 

všechny recenze uživatele

7,5/10. Tak tohle potěšilo. Přidávám se ke spokojené většině a hlásím, že třetí Mizerové se povedli. Nejosobnější díl, jenž nezapomíná na své kořeny ale zároveň vše potřebné modernizuje. Perfektní balanc, o který se spousta starších značek snaží a ztroskotá. Duo režisérů, kopírující typické Mizerovské trademakery s neprůstřelně fungující ústřední dvojicí, jsou očividně fanouškami série, neboť s látkou nakládají pečlivě, s úctou a přesto si prosadí vlastní aktualizace. A já jim fakt děkuju! V takový návrat jsem nedoufal ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jeden z větších kladů je, že režii neměl Bay, ten už je za Zenitem a rozhodně by nenabídl kromě velké akce nic převratného. Bad Boys jsou zpátky, Will je ve formě a Lawrence na to už fyzicky nemá, ale jeho hlášky nemají chybu. Pokud si do rukou další díl bere zpátky Bay, budu hodně skeptický, nejsem si úplně jistý, jestli má co nabídnout. Mile rád bych se mýlil. Za to Bad Boys for Life svým předchůdcům ostudu nedělají. 8/10 = 82% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Kůl Vilík a trapák Lórenc zpět u filmu, který nastartoval a nasměroval jejich kariéry. Tu Vilíkovu do nejvýhřevnějších výšin Holého Údu a k rolím v nejdražších a nejprestižnějších filmech, trapákovu pak do nejsmrdutějších zákoutí žump semidebilního fekálu pro nejretardovanější smíšky a jinak mentálně invalidní nedonošence. Ač je to prachsprostá vykrádačka o třídu lepšího Rigsova nihilismu a Murtóova předpenzijního lkaní, chybí tomu Zálivova megalomanie, dost násilně do toho naroubovali speciální jednotku mladodospělých pičusů, aby zacinkalo i v nadcházející degeneraci, a chudák Vilík musí na stará kolena šukat odpudivého transvestitního dabléra Džejka Glyhlenhrála, pořád to kupodivu scénárista, Vilík i ten páreček bezejmenných fundamentalistických rozkuřovačů nějakého žida na prameni, Belgičanů jako poleno, udrželi v zábavných, vcelku vtipných a svižných intencích osvědčené obchodní značky. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • Natáčení bylo zahájeno 14. ledna 2019 v centru Atlanty v Georgii, skončilo 7. června v Miami na Floridě. (SONY_)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama