Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (599)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jeden z větších kladů je, že režii neměl Bay, ten už je za Zenitem a rozhodně by nenabídl kromě velké akce nic převratného. Bad Boys jsou zpátky, Will je ve formě a Lawrence na to už fyzicky nemá, ale jeho hlášky nemají chybu. Pokud si do rukou další díl bere zpátky Bay, budu hodně skeptický, nejsem si úplně jistý, jestli má co nabídnout. Mile rád bych se mýlil. Za to Bad Boys for Life svým předchůdcům ostudu nedělají. 8/10 = 82% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Závěr je jako mexická telenovela na tripu (ale v dobrém). Mizerové jsou zpět na jednu poslední akci a překvapivě se podobají spíše umírněné jedničce a dávají důraz na příběh. Povedená linie o Mikeovi je doslova naditá smrtí. Smith tu roli potřeboval jako sůl a snad mu znovu nastartuje kariéru. A Lawrence lepší roli mít už nikdy nebude. AMMO tým je nečekaně fajn a chemie starého s novým nečekaně funguje na výbornou. I noví režiséři umí. Na velkého šéfa ještě nemají, ale styl nezapřou. A Bayovo cameo samozřejmě potěší. P.S: Paola Nuñez je ňuňózní. ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Takhle ne .... tohle si Bad Boys fakt nezasloužili. Koho srala dvojka, bude trojku milovat ... trojka je totiž natočená jako klasický rutinní akční film pro mileniály a lidi, kterým se zvedá kufr, kdykoliv někdo stiskne spoušť nebo šlápne na plyn. Bad Boys for Life se dá popsat jako telenovela s lehkými prvky akce. Jako pardon, ale "Akční" film, který má 124 minut ... a je v něm 25 minut (a 26, 89s) akce, se nedá označit za akční film (ano, stopoval jsem to, v kině jsem v poslední řadě seděl sám, takže jsem nikoho stopkama neotravoval, nejsem hovado) .... bohužel jsem udělal velkou chybu a kouknul se nedávno na dvojku, která je pro mě nejlepší akční film všech dob (ten film je totiž jedna velká akce). Navíc trojka stála asi 25 mega, bo v ní nevidíte skoro žádné miamské pozlátko a v závěrečné akční scéně je tuna špatného CGI. Ve filmu není jediná památná akční scéna .... doufám, že žádné pokračování už nikdy nevznikne, a pokud ano, tak ty dvě belgické lopaty už do toho fakt netahejte prosím. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že to bude dobré, ale že to bude až tak super, to jsem nečekal. Je to akční komedie bez zaváhání, na rozdíl od předchozích filmů ovšem s důležitou příměsí osudovosti i působivého dojetí, vážně. Expendables (2 a 3) by se tady mohli učit, jak všechno správně namíchat a podávat, jak udělat návrat staré party (i rozlučku), jak představit nový mladý tým a jak ho účinně nechat spolupracovat se starým, aniž by to byla křeč. Mike a Marcus si další film určitě zasloužili stejně jako Will Smith a Martin Lawrence (obzvlášť on mě zaujal tím, jak mu seděla vážnější poloha). Příběh je překvapivý, ale zároveň logický, akční scény jsou bez Michaela Baye tak akorát a protože to celé bylo o návratech, velmi mě potěšil i návrat původního hudebního motivu Marka Manciny. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Michael Bay je v současnosti už tak urvaný ze řetězu, že je jenom dobře že po něm jeho erbovní sérii přebrali jiní - talent od boha na orgasmické kamerové jízdy tak velký nemají, ale napodobovat zvládají velice slušně, některé záběry jsou tu zatraceně cool a akce odsýpá výborně i při menším rozpočtu než tehdy BB2. Paradoxně jediné co to trochu kazí jsou občas až příliš očividné digitální kamery a lacinější nasvícení, ten pravý smooth filmový look vypadá jinak. V čem Baye bez problémů překonají je příběh a rozvíjení vztahu hlavních postav, a humor i s odkazy na staré díly. Přiznejme si to, Bay ty scénáře nikdy neměl moc dobré (krom Skály, Skála je dokonalá). 8/10 ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • Když Mike (Will Smith) žádá kapitána (Joe Pantoliano) v jeho kanceláři o nasazení na případ, kapitán si otevře malou lahvičku se sirupem/šťávou, napije se a začne se nahýbat nad stůl. V následujícím střihu je už opřený o stůl a lahvičku má zavřenou. (pemap)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama