Reklama

Reklama

Mizerové navždy

  • USA Bad Boys for Life (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (600)

Fr 

všechny recenze uživatele

„SPOLU TO TÁHNEME, SPOLU I UMŘEME. MIZEROVÉ NAVŽDY!...“ /// Řekl bych, že ten dědkovskej humor mi vyhovuje… (myšleno jako návrat do starejch časů...). Frajeři na kroskách, spousta píčovinek v akci, jen aby to prostě bouchalo a hořelo, choreo taky dědkovský… Od MIZERŮ se očekávaj hlášky a akce – takže asi v pořádku. Sice mě ty jejich kecy zas tolik neberou, ale ta akce je solidní, takže duo Bad Boys má solidní rozlučku. Nebo kurva né? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju devadesátkovou filmařinu. 2.) Bastard se mi toulá někde po Mexiku. 3.) Thx za titule „olasek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Nečekané příjemné překvapení. Smith a Lawrence jsou (pořád) bezva duo a kupodivu funguje (většinou) i vše ostatní - hlavně tedy akce a humor. Vizuálně je to prakticky k nerozeznání od prvních spoluprací Bruckheimera s Bayem, takže nás absence druhého jmenovaného nemusí skoro vůbec mrzet (maximálně v případě velkých akčních scén, které by Bay dotáhl do ještě větších extrémů). Pokud máte rádi první dva díly (nebo i jen jeden z nich) a subžánr akčně-komediálních buddy movies obecně, o návštěvě kina nemá smysl dlouze váhat. 70 % ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Je to naprosto nečekané, ale o to příjemnější překvapení. Takhle má z mého pohledu vypadat nenáročný akční blockbuster tohoto století. Výborně udělaný akční scény, pokud jde o honičky tak si dokonce troufnu říci, že jedny z nejlepších, co jsem v poslední dekádě viděl. Hrozně jsem se bál, jak film dopadne když ho nedělá "božský Míša" , ale po jeho posledním úletu na Netflixu jsem byl ve finále docela rád i když za "Bay cameo" díky. Že dostanu poctivou akčňárničku, ve který nebudou tvůrci sekat akční scény bez většího smyslu jak baťa cvičky, ve který se docela nekompromisně zabijí a celý film bude rozhodně vycházet civilněji a víc temněji než jeho starší bráškové to jsem nečekal. Jasně máme tam Lawrence takže o vtípky taky není nouze i když právě když film neakční , nepatrá nebo není team work a snaží se humorovat vychází nejslaběji. Oceňuji soudnost tvůrců při pohledu na postavu Martina Lawrence, že z něj udělali spíše důchodce než akčního poldu a za drsňáčka je tady především Will, ke kterýmu to v pohodě jde i když za barvení bradky rovněž dík, výborná bavička. Vůbec tyhlety minivtípky ve filmu bavily víc než dialogy ala vtip. Svůj prostor má i nový tým, samozřejmě nechybí ani drsný holky, ale celý tým jsem bral jako příjemné akční oživení. Finálová zápletka na podobný typ film dobrá. Mizerové navždy suveréně rozkopli kliše, že v dnešní době pokračování stojí za hovno, protože stojej za silné 4* . ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na trojku dobrý, spousta akce, oblíbená hláškující dvojka, byť to tentokrát tolik nefunguje a sem tam nějakej ten cool slow motion akční záběr, ale Bayova dvojka byla přece jenom trochu jinde, chybí tomu takovej ten wow efekt a nedokáže to ze sebe vymáčknou velkolepost. Navíc zápletka a vyvrcholení je celkem trapas, nicméně sérii třetí díl rozhodně neuráží a baví to. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Ikonická buddy série "Smrtonosná zbraň" se ve svém stařeckém srazu po letech alias čtvrtém díle vydala cestou sitcomu, neboli televizního žánru pro střední generaci. "Mizerové" s o dekádu ještě staršími protagonisty jdou rovnou cestou hlavního seniorského žánru soap opery. Ale na druhou stranu si jsou toho plně vědomi, což filmu přidává potřebnou nadsázku. A na druhou stranu paradoxně právě přemrštěné telenovelové momenty kýčovitého melodramatu zůstanou v paměti déle než snaživě realizované akční sekvence, kterým nohy podráží potřeba digitálně naklíčovat nemohoucí hvězdy do sekvencí s fyzicky zdatnou omladinou. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 206,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 426,5 mil. (NIRO)
  • Když Mike (Will Smith) vykopne dveře, v dalším záběru jsou opět celé a zavřené, v dalším záběru pootevřené a v dalším záběru opět zavřené. (Fanda.Boukal)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno