Reklama

Reklama

Mizerové navždy

  • USA Bad Boys for Life (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (600)

Adrian 

všechny recenze uživatele

To, čo chytilo za pačesy Riggsa s Murtaughom na prelome milénia, teraz nevyhnutne navštívilo aj Mikea s Marcusom. Našťastie pre nich, prinieslo im to doteraz najlepší diel zatiaľ trilógie. Cameo M. Baya mi na okamih privodil stav ohrozenia a infarktový stav, ale ten veľmi rýchlo pominul s uvedomením, že rejžo prvých dvoch častí neprišiel rozosievať svoj v poslednej dobe čoraz ťažšie stráviteľný bayhem, ale len symbolicky odovzdať štafetu next generation, ktorá sa o jeho dieťa postará lepšie ako on sám. Takže, palec hore za toto sympatické gesto a veľké ďakujem za potešujúce akčné prekvapenie hneď z kraja roka, ktoré ponúka chutný mix humoru, uvedomelého rozkročenia medzi starým a novým, ako i svižnú akciu a adrenalín pumpujúci soundtrack. Bad Boys for Life, alebo prinajmenšom do ďalšieho dielu, na ktorý sa už teraz teším. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

No teda, tohle je latinskoamerická telenovela jak vyšitá. A neospravedlňuje to ani fakt, že to scénář uvědoměle nechává postavy na plnou hubu přiznat v průběhu filmu. Za mě jsou třetí Mizerové dost nahodilým navázáním na předchozí dva díly, v němž Michael Bay vyloženě chybí akčním scénám, a docela zábavné cameo to těžko zaplácne. Konec je pak jen totální výplachový cliffhanger hodný leda tak série Rychle a zběsile, přitom já měl vždy Mizery za o něco solidnější franšízu. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak původně sem si chtěl do kina vzít stopky, notes, stoleček, stolní lampu, anglického sluhu a tři pera, každé by mělo jinou barvu, byla tady modrá, červená a černá, ale všechno sem to doma zapomněl. Já sem totiž nechtěl, jenom stopovat délku akčních scén, ale i geometrii a následnou chemickou reakci, v akčních scénách a to abych pak mohl posoudit, jestli sou akční scény zde lepší, delší a jestli jich je tady více či méně, než v předchozích filmech. Mně totiž předchozí díly, moc nesedly, jako jo byla v nich parádní akce, spousta vtipných hlášek a.....aaa.....hm a to je vlastně všechno, příběh byl napsán na jeden list papíru a z druhé strany, byli popsány charaktery a to ve stylu nahoře hodní a dole zlý. Ale trailery na tenhle film, byli tak dobrý, že sem se i těšil na tenhle díl a víte co, sem rád, že sem šel na tenhle film. Ano možná zde neni tolik akce, nemá přes třicet minut, ale tvůrci k ní přistoupili kreativně a udělali ji napínavou, napětí vydrželo až do konce. Navíc zdejší duo záporáků, od těch předchozích i dělá něco pro to aby, si opravdu zasloužili titul záporák a jo film mně v mnoha věcech, regulérně sejmul a já se v tu chvíli nezmohl na nic, jen sem seděl a nevěřil sem tomu, co se zrovna stalo. Ale sou tady i vtipné hlášky/situace a kupa skvělých momentů, kdy sem se nemohl přestat smát, takže furt je to komedie, byť s vážnějším nádechem. A jak záporáci, tak i kladné postavy, včetně Mike a Marcuse, mají zde hloubku a propracovanost, ti dva Belgičani v tomhle filmu, udělali to co Bay v těch dvou předchozích filmech nedokázal a to aby mi hrdinové přirostli k srdci, aby mi na nich záleželo a aby ti zlý, nebyly jenom plochý a nic neříkající postavy. Tohle je konečně vydařený comeback a to v té nejlepší formě. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Třetí Bad Boys mi asi způsobili amnézii. Už pět vteřin po skončení filmu jsem si nebyl schopnej vybavit jedinou scénu, která by mě bavila. Postavy se sice začaly chovat v rámci možností normálně, tudíž Bayův infantilismus ustoupil, zato zábavovej faktor klesnul pod úroveň prvního dílu. Příběhově banální děj nedoprovází ani dobrá akce, protože akce v tom vlastně není. Těm pár výstřelům chybí jakákoli dynamika i nápaditost. Druhej díl jsem viděl asi šestkrát, a i přes všechnu jeho stupiditu je to jeden z nejzábavnějších akčních filmů všech dob, trojka je ale mizérie v plný polní, kterou z hoven nevytáhnou ani Lawrence se Smithem. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl. Konzistentní, vtipné a velmi zábavné pokračování, které dává smysl scénáristicky a neurazí svojí akcí. Pochopitelně chybí signature styl Michaela Baye, čili toho bouchá o poznání méně a ikonických podhledů podstatně ubylo. Nicméně zcela neznámé režisérské duo se vytasilo s hravým pokračováním, které těží z minima maximum a všechno na co tvůrci sáhnou funguje. Jestli to podržel Bruckheimer těžko říct, ale je to vlatně jedno. Bad Boys 4 sem a hned. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 206,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 426,5 mil. (NIRO)
  • Když Mike (Will Smith) vykopne dveře, v dalším záběru jsou opět celé a zavřené, v dalším záběru pootevřené a v dalším záběru opět zavřené. (Fanda.Boukal)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama