Reklama

Reklama

Agent v sukni je zpět, ovšem tentokrát má s sebou posilu: svého nevlastního pubertálního syna Trenta (Brandon T. Jackson). Martin Lawrence se vrací jako agent FBI Malcolm Turner a jeho alter-ego Big Momma (Agent v sukni). Trent se stane svědkem vraždy, a tak se oba musejí skrývat v přestrojení – v dívčí škole umění. Se svými novými identitami musejí Big Momma s Charmaine najít vraha dřív, než on najde je. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

,,Zavržení" celé série. Už bych u toho opravdu nepsal ani to Komedie Tohle je opravdu jenom trapná romantická ,,záplekta" dvou velice nezajímavých herců. Myslel jsem, že to horší než dvojka být nemůže, ale vté byla alespoň ta roztomilá, malinka Moretzová. Tady? Jestli někomu přijde Brandon T. Jackson ,,dobrej", tak je neskutečný magor, hlavně v tomhle filmu. Ne, prostě ne, a jenom málo dělilo tohle od Odpadu. ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Znovu se asi dívám na jiný film, než ostatní, jelikož jsem na tento film slyšel spoustu negativních ohlasů, ale hraje tam Martin Lawrence, tak to se prostě musim kouknout a ejhle. Zas taková hrůza to neni a většina filmu mě prostě pobavila, Martin Lawrence tomu dodává jako Velká máma svěží dech, už jeho předchozí dva díly mě pobavily. Chválim Brandona T. Jacksona, že konečně hraje ve filmu, kde je pořádně vidět a film neni sprostá ***** jako Tropická bouře. 75%. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Bylo jasné, že pokud se tato bizarnost odehraje potřetí, tak do třetice si už filmaři jen s jedním převlekem nevystačí. Chtělo to silnější kalibr. Zapojit se musel i syn. Zápletka je opět taková všelijaká. Místo, aby syn svědčil a dostal běžný úkryt, začne se maskovat na dívčí škole jako studentka. Což o to, maskéři se opět vyznamenali, ale jinak snímek běží v zajetých kolejích, kdy hlavní hrdina (ten mladší) řeší hlavně problém s tím, jak se přes maskování vymočit a nevyhne se mu ani láska. Jenže ani přes dvě přestrojení už zkrátka opakovaný vtip není vtipem. Místo rozverných dětí tu máme studentky. Filmaři také zapojili více hudby, vcelku poslouchatelné, nejspíš ve snaze oslovit mladší publikum. Jenže co naplat. Vždyť kde vzali scénáristu, když ten do té doby žádný scénář nepsal a ani po tomto filmu se nevyznamenal. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Částečně se mi to zdálo podobné prvnímu dílu, jen s tím rozdílem, že roli utajovaného a zamilovaného mládence hrál tentokrát syn hlavní postavy. Nicméně, i tak byl film obohacen, jako v předchozích dílech, ale už jsem se zde tolik nezasmál. Myslím, že John Whitesell se snažil zbytečně zaměřit spíše na děj, a trošku mu unikly ty fajné srandovní scénky, které byly jak v jedničce, tak ve dvojice. Ale jako celek, dobrá rodinná a pohodová komedie. Bohužel, pár procent musím oproti dvojice ubrat. 70%. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Tak dlho som sa fakt pri filme nenudil ! Úplná kópia jednotky, len s prídavkom jednej hlavnej postavy. Vtipy sú postavené presne tak isto ako v jednotke, a v podstate celý tento film je ako v jednotke ... Herecké výkony sú nevýrazné, a keď film pozeráte pozorne tak zistíte, že je to celé nezmyselné ... No tak aspoň jedna hviezdička za tie piesne ;). ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Nia Long, ktorá v predošlých dvoch dieloch hrala Sherry, odmietla svoju úlohu zopakovať. (m.a.t.o.)
  • Když studentky cvičí balet, hraje jim při tom písnička „Maniac“ od Michaela Sembella. (Zix.)

Reklama

Reklama