Reklama

Reklama

Spy Kids 4D: Stroj času

  • Česko Spy kids: Stroj času (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Marissa Cortez Wilsonová má vše, po čem touží - úspěšného a pohledného manžela, nádherné miminko a dvě úžasně chytré, nevlastní děti… jenže nic není tak růžové, jak se zdá. Její malá dcera si dělá, co chce, dvojčata, Rebecca a Cecil, ji jemně řečeno nesnáší a manžel by ani nepoznal, že doma žije se superšpionkou. Marissin svět se otočí vzhůru nohama, když šílený padouch hrozí ovládnout svět a ona je povolána do akce. Kromě ní jsou však do záchranné mise zapojeni i Rebecca s Cecilem. Nejen že zjistí pravou totožnost své macechy, musí také zapojit své mozkové závity a přijít na to, jak zloducha zneškodnit. Veškerá legrace jde teď stranou. Spy Kids bojují za záchranu stroje času. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (107)

Shredder 

všechny recenze uživatele

Jediny dovod preco si pozriet Spy Kids: All the Time in the World, je Jessica Alba v obtiahnutom kozenom obleku. Zatial co prve tri casti tetralogie o malych spionoch boli znesitelne rodinne filmy, stvorka je gycove sialenstvo pre deti do piatich rokov. Vsade samy prd, grc a pokakana plienka, doprevadzane stupidnymi hlaskami typu - Never underestimate the power of puke. Rodriguez sa sice pohral s vizualom, ale zvysok filmu je neoriginalna rychlokvaska poskladana z tych najprimitivnejsich klise. ()

GOtoUCSC 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Rodrigueze a proto budu tento film brát jako recesi. Jessica Alba hazející pokaďený plínky po zlounech nemůže být braná ani myšlená vážně. Prostě ne. Robert si z nás dělá srandu a teď se hrozně směje, že jsme hloupí, nekoukáme pod povrch věcí a nepochopili jsme to. Já mu to přeju a těším se až znovu ukáže svou neposměvačskou stránku. ()

Reklama

Langy10 

všechny recenze uživatele

No takže největší sklamanost! Já jsem čekal, že to bude nic moc, ale zajímala mě atmosféra 4D a ta mě absolutně zklamala. Vůně, který měli provázet určité momenty z filmu vůbec neodpovídali a navíc se mi zdálo, že vše má stejnou vůni. A co se týče filmu, tak je to přehnaná děcká "Kravinka"... Doufám, že timto dílem skončí celá série! :-) 11% ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl 10 až 12 let, tak bych byl z filmu asi nadšený. Protože je mi už podstatně více, mám na tváři jen pobavený úsměv. Ano je to strašně naivní a místy blbé, ale celkově bych řekl, že je to docela pěkná pohádková sci-fi pro děti. Navíc má myšlenku, která sice není nová, ale je si ji dobré občas připomenout. Ten krátký čas, který máme vyměřený na tomto světě plýtváme na zbytečnostech a nevěnujeme se skutečnému životu. Toto je poselství filmu, který určitě nevejde do historie kinematografie, ale mě se to celkem líbilo. A navíc je tu Jessica!!! ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Tohle se asi moc nepovedlo. Strašně moc mi vadily čísla co se objevovala kvůli 4D efektu a působily jen rušivě. Myslím si že 4D efekt je zbytečný a vtíravý. Samotný film je strašně moc pod hranicí divoké akce a působí lacině i přes efektní stránku. Rodriguez je větší frajer a měl by se spíše držet akčního žánru. 55% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první film v česko-slovenské kinodistribuci ve formátu 4D, tedy se zapojením čtvrtého rozměru, a to vůní. (Sufferer)
  • FIlm se natáčel v Austinu v Texasu. (rafix)
  • Robotického psa Argonauta si zahrál pes z útulku. (Chloe..)

Související novinky

Machete vás opět vykuchá

Machete vás opět vykuchá

08.02.2012

První Machete potěšil. Přímočará řezničina si určitě našla víc fanoušků než infantilní výplachy typu Spy Kids 4D: Stroj času, takže Robert Rodriguez dělá dobře, že pokračuje v načaté trilogii.… (více)

Rodriguez a superhrdinové

Rodriguez a superhrdinové

04.08.2010

Jednou už komiks na plátno převáděl, ale Sin City hrdinům v přiléhavých trikotech nepřeje. Robert Rodriguez však možná vstoupí do světa Marvelu – prostřednictvím spin-offu Deadpool. Studio 20th… (více)

Nahradí Jackmana Neil Patrick Harris?

Nahradí Jackmana Neil Patrick Harris?

01.11.2009

Nelekejte se, není řeč o roli Wolverinea. Hugh Jackman však s díky odmítl nabídku Billa Mechanica a Adama Shankmana, producentů nejbližší oscarové show (na jaře bude Hugh natáčet sci-fi The Real… (více)

Reklama

Reklama