Reklama

Reklama

Dítě Bridget Jonesové

  • Velká Británie Bridget Jones's Baby (více)
Trailer 2

Utrpení největší smolařky v dějinách dosud neskončilo. Bridget Jonesová je stále bez chlapa. Jak název třetího dílu slavné série napovídá, tím hlavním malérem bude tentokrát neplánované těhotenství. Taková věc dokáže vykolejit i životem otřískanou Bridget, zvlášť když naprosto netuší, s kým počala. Jak se to rýmuje s faktem, že je stále bez chlapa? Celkem jednoduše. Stačí v doprovodu kolegyně navštívit odvázaný hudební festival a v jeho průběhu se vyspí s pohledným cizincem (Patrick Dempsey). A když se záhy na jedné společenské akci na vlastní tělo přesvědčí, že stará láska (Colin Firth) nerezaví, byť před pár lety definitivně skončila, je „štěstí" hotovo. Protože jí s rozluštěním zapeklitého rébusu nepomůže ani lehce cynická gynekoložka (spoluscenáristka Emma Thompson), ocitne se Bridget ve velmi nezáviděníhodné situaci. Jak seriózní právník Mark Darcy, tak úspěšný provozovatel internetové seznamky Jack Quant se sice k situaci postaví jako praví chlapi, odhodlaní s Bridget a jejím potomkem vytvořit spořádanou rodinu, to ovšem netuší, že jejich šance na otcovství je přesně padesátiprocentní. Jak se blíží termín porodu, Bridget cítí, že bude muset s pravdou ven a hlavně že si bude muset vybrat, komu bude její dítě říkat „tatínku". Normální člověk by poslal oba dva na testy otcovství. Jenže Bridget Jonesová není normální, ale výjimečná. (CinemArt)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (613)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Celkově to tak špatné není, i když jsem to čekal lepší. Jenom málokdy se rozhodnu vidět třetí díl rozjeté série, aniž bych nakoukal ty dva předchozí, ovšem v tomto případě s tím ani spěchat nebudu, pokud se k tomu vůbec někdy po miliontém opakování v tv odhodlám. Humor funguje, herci jsou fajn, sympatičtí, ačkoliv se nechovají jako z téhle planety, jenom ta nudná první půlka to rázně shazuje na úroveň těch 3 hvězdiček. Ztráta času to pro mě však rozhodně nebyla a třeba soundtrack jsem si jako příjemný podkres vyloženě užíval...6/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Konečne posledný diel frašky pre ženské vyšiel z trilógie najlepšie. Na môj údiv bol scenár celkom vtipný, hlášky vydarené a dej zdobila veľmi vhodne vybraná populárna hudba. Samozrejme ide o veľmi ľahký žáner s predvídateľným koncom. Zellweger vyzerá ešte hnusnejšie ako predtým, Firth je ešte suchší ako predtým, jedine Dempsey je sympatický. Trápne divadlo ako po takej hnusnej oštare niekto ide a ešte sa s ňou vyspí, bolo už nad mieru. Rovnako aj pár bozkávajúcich sa starých buzerantov v kostole. ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Bridget Jonesová po rozchodu a špatně udělané plastice trpí krizí středního věku a stále touží po dítěti. Pozná sympatického pána jménem Jack Quert se kterým stráví noc a poté stráví noc i s bývalým přítelem Markem Darcym a Bridget otěhotní. Kdo je ale otec? A hlavně....... Spraví si Bridget ty hrozné plastiky? Ano Bridget Jonesová už se dočkala svého třetího filmu. Po zdařilé jedničce (2001) a důstojnému pokračování (2004) jsme dlouho čekali kdy se dočkáme třetího dílu. Renéé Zelwegger už odmítla přibrat, z Colina Firtha se díky Králově řeči stala dočasná hvězda a nás Hugh ´´Daniel Clever´´ Grant odmítl natáčet trojku protože se mu nelíbil scénář. No a proto tu máme novou postavu Jacka. No a film........ Je lepší než se čekalo. Na filmu je nejlepší, že poukazuje na to jaká utekla doba. Všichni Bridgity přátelé už mají rodiny, Bridget si svůj deník nově píše do tabletu a nové zpravodajské centrum hrozně připomíná dnešní televizní publicistiku (Zpráva dne: Může vám gauč způsobit rakovinu nebo mrazák Alzeimera?). Film je především plný inteligentního humoru. Třeba celý průběh Bridgitina těhotenství je zábavný. A především Jack Patricka Demseyho je sympatictější než byl Grantův Clever (I když to byl spíš antagonista). Jak jsem se tedy obával, že film nedopadne dobře, že tam bude hodně infantility, že ta příšera která se pokouší tvrdit, že je Renéé Zelwegger bude otravná tak moc jsem se zmýlil. Film je zábavný, inteligetní a ukazuje to jak by se měli dělat pokračování. Bridget asi zase vydělá nějaké ty peníze a tak se budeme moc dočkat těchto dílů: Bridget Jonesová 4: S konečníkem v koncích Bridget Jonesová 5: Na tohle jsem už stará! Bridget Jonesová 6: Nová generace Bridget Jonesová 7: Apocalypsa ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Neustále opakované vtípky (Bridget cupitající jako tučňák, Bridget padající do bláta, Bridget dělající ostudu v televizním přímém přenosu) jsou napotřetí už opravdu otravné. Zestárlý Colin Firth se celou dobu tvářil, jako by chtěl být úplně někde jinde, jen ne v tomhle paskvilu a Patricku Dempseymu jsem jeho nadšení (jak z Bridget, tak z nenarozeného dítěte) nespolkla ani na minutu. Navíc mě po dvou dětech štvou nepravděpodobné porodní historky o tom, jak praskne voda a během minuty naskákají hektické kontrakce a dítě se dere na svět. Takhle to opravdu nefunguje. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, Renée, už to prostě nefunguje. To kouzlo z prvního dílu je nenávratně pryč a zbyla jen velmi průměrná nostalgie, která moc nebaví a ke konci mně přišla už úplně zbytečná. Pár úsměvných okamžiků (scéna s Edem je vynikající), nějaké to trapné plácnutí a pak už jen čekání na konec. A čas už taky nezastavíš, že? To dítě to bych ještě bral, i když Tvá tvář už zdaleka není jak dřív, ale budiž, stává se to. Ale další pokračování? To už raději ne. Možná s jiným příběhem a jinou herečkou, ale s Tebou?. Nechtěl bych se někdy do budoucna dožít třeba vnoučat Bridget Jonesové. To už bych asi vážně nedal… ()

Galerie (62)

Zajímavosti (25)

  • Když Bridget (Renée Zellweger) drží čerstvě narozené miminko, v jednom záběru je jen zabalené, v dalším je už oblečené a má čepičku. (klarika)
  • Než se Emma Thompson (doktorka Rawlings) objevila v prvním traileru, nebylo její jméno s filmem vůbec spojováno. Ve skutečnosti se ale kromě role gynekoložky podílela také na scénáři. (zajda404)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 24,3 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 212 milionů (z toho 60,3 mil. v domovské Velké Británii). (NIRO)

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama