Reklama

Reklama

Hulk na neznámé planetě

  • USA Planet Hulk
všechny plakáty
Trailer

Hulk byl pro svou nezvladatelnost vyhoštěn do vesmíru. Jeho raketa ztroskotá na vzdálené planetě Sakaar, ovládané tyranským vládcem. Hulk je prodán do otroctví na gladiátorské zápasy a brzy se stane jedním z nejmocnějších bojovníků. Společně se svými druhy chce vybojovat svobodu pro sebe a zubožené lidi Sakaaru i za cenu úplného zničení... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

movieband 

všechny recenze uživatele

Monstrózní animák s ponurou atmosférou. Podařené dílo v čele s nepředvídatelným a drsným Hulkem a jeho společníky. Film je animovaný Gladiátor se skvělou hudbou s drsnými souboji. Děj je jednoduchý a celkový film uteče jako voda. "Vyřiď vašemu králi, že pokud mě chce zabít, tak mě musí zabít sám v aréně a přede všemi." Hulk ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Pre tých čo poznajú Hulka iba z filmov asi prekvapenie a sklamanie, no príbeh je presne v medziach novších komiksov- veď podľa jedného i film vznikol. Kvalitne akčná jazda na večer keď sa vám nechce rozmýšľať iba sa zabávať a troška ulietavať komiksovom scifíčku. Animácia síce veľmi neoslní, za to však potešia malé hosťovania Ironmana, Thora, Beta Ray Billa a myslím, že jedným bol i Doctor Strange. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Hulk jako gladiátor na cizí planetě... mě moc nevzal. Prostředí pěkné, animace taky, ale příběh už se mi zdál trochu slabší a hlavně - Hulk samotný. Já ho nějak nemusím, přijde mi spíš jako záporák, jako zelený, nasraný a vymletý hovado. Tím spíš, když se tu ani nemění zpátky v člověka. A nic moc tady nejsou ani souboje. Akce sice hodně, ale je to samý bum a letíš tři prdele daleko. Takže sice horší ze superhrdinských animáků, ale pořád docela dobrý. ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Představte si zeleného gladiátora, k tomu trochu tyranie a ještě špetky hrdinství, jo a vláseček severské mytologie. Je to málo ? Bohužel ano, více toho v Planet Hulk není a nebude. Nemohu popřít kvalitu provedení, nicméně po stránce obsahové to byla jedna velká nuda. Kde je ten Hulk na kterého jsme zvyklí ? Kde je ten Hulk kterého rádi vidíme... a kde je ten Hulk se kterým rádi vše mlátíme... ? ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu jsem přistupoval s menším despektem. Hulk je jedna z mých nejméně oblíbených postav od Marvela. Už jen z podstaty té postavy, která všechny nenávidí a pomáhá tak trochu nechtěně a mimochodem, je její šance být oblíbená hodně malá. I tady Hulk není za sympaťáka, ale tak nějak to nevadí. To co tenhle film zvedá do nadprůměru je skvěle stvárněný svět, který je uvěřitelný i přes svou částečnou bizardnost a postavy, které ač jsou většinou načtrnuty jen kreťounce, dokáží tvořit nosné a uchopitelné charaktery. Akce je dobrá, některé souboje opravdu stojí za to, ale to už se v poslední době u comixových animáků stává normou. 75% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (9)

  • Během celého filmu se Hulk nikdy nepromění v Bruce Bannera. Spoluautor scénáře Greg Johnson to zdůvodňuje tím, že atmosféra Sakarry je pro lidi toxická a Hulk by tak po přeměně umřel. Režisér Sam Liu naproti tomu tvrdí, že tekutina, která loď před dopadem na planetu zaplavila, Hulka v jistém smyslu pozměnila. (HellFire)
  • V komiksové předloze je třetím soupeřem Hulka Silver Surfer. V době produkce snímku nebyla práva k použití Silver Surfera k dispozici, nahradil jej tak Beta Ray Bill. (HellFire)

Reklama

Reklama