Reklama

Reklama

Čtrnáctiletá Annie se prostřednictvím chatu a webové kamery poprvé zamilovala. Nemohla tušit, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Pro Annie už nic nebude takové jako dřív. S děsivým traumatem mladé dívky se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování FBI navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí tohoto internetového sexuálního maniaka. Otec Annie by nejraději vzal spravedlnost do vlastních rukou, dochází však k poznání, že jediné, co teď všichni mohou udělat, je být v této situaci jeden druhému oporou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

F.man 

všechny recenze uživatele

Místy hrozně silná záležitost. Opravdu nepamatuju, kdy mi bylo u filmu naposledy takhle fyzicky špatně. O to větší škoda, když se takhle dobře budované atmosferické drama v půlce změní v otcův soukromý boj a Annie je vytěsněna na druhou kolej. Přesto i tak, natočil Schwimmer docela zajímavou sondu o poměrně aktuální tématu. Kromě zmíněného má Trust dobré herecké výkony Owena a mladé Liany a bavil mě i klávírový soundtrack. Na druhou stranu, jak bylo řečeno, druhá půlka už nefunguje tak dobře, a některé situace a chování postav je totálně filmové a v réalu značně nepravděpodobné. Lepší tři hvězdy. He loves me! ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu bola fakt dobrá, celkom ma to vtiahlo do deja, zaujímavo spracované, fajn hudba, dej sa točil hlavne okolo sympatickej Liany Liberato. Druhú polovicu som vnímal podstatne horšie, bolo to príliš psychologické, postavené na dialógoch, dej sa takmer vôbec nevyvíjal a priveľa pozornosti sa venovalo postave otca. Celkový dojem z filmu mi však ostal celkom dobrý ;) ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ne zrovna příjemné téma je v tomto snímku rozebráno docela detailně a to hlavně z psychologického pohledu rodičů. Vadila mi tam však jedna věc: Proč ta holka byla tak zatraceně blbá a naivní? "Co sakra čekala?", říkal jsem si. O to větší to má sílu, že se takové případy dějí dnes a denně. A proto se mají takovéto filmy točit a mají se povinně pouštět na školách. Protože Trust je jinak jako film málo dynamický, dle mého názoru až moc odměřený a klidně bych přitvrdil, protože by to mohlo mít ještě silnější vyznění. Mohlo to být lepší! Sakra lepší! ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Chválitebný počin čo do zdelenia nejakého posolstva nielen rodičom, ale aj naivným nástkam. David Schwimmer je isto citlivý a starostlivý tatko. Snímka je pomaly viacej o fotrovi, ktorý sa vyrovnáva so zneužitím svojej dcéry, než o jej trápení zo zneužitia (ktoré ona nechápe ako zneužitie, ale ako pomilovanie týpkom, ktorý ju miluje). Emócie zo situácií, ktorými všetci zúčastnení prechádzajú, sú dôveryhodné, vo filme nie je nič navyše ani v ňom nič nechýba, Schwimmer má jasno. Ale to nič nemení na fakte, že ide o ľahko zabudnuteľný film nudného televízneho vizuálu. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

PRVNÍ DEN: On: "Čauki, jsi supa kost!" Ona: ""Ahojík! Pošli mi fotečku!" On: "Je mi 16. I love U!" Ona: "Jůů, jsi hezkej! I love U 2!" On: "Určo máš hezký kozy, chci si na ně sáhnout!" Ona: "Lolinky:-) Kdy a kde?" On: "Zítra v bordelu! I love U!" Ona: "I love U 2! Mocinky se těším! Páček miláček." On: "Shledáček poštěváček! Jo a je mi vlastně 25..." DRUHÝ DEN před bordelem: On: "Čauki, jsi supa kost!" Ona: "Tobě není 25, fňuk, ty jsi mi lhal." On: "Co na tom záleží? I love U! Tady máš sexy prádélko." Ona: "Tak jo." On: "Pojďme do šmajchlpokoje." Ona: "Když já nevím..." On: "Jsem to já, pořád já, stejný člověk, se kterým jsi chatovala! Nevšímej si té francouzské hole, jaterních skvrn a vyndavacích zubů. I love U!" Ona: "No tak jo." On: "Oblíkni si to prádélko." Ona: "No tak jo..." On: "Jsi seksy!" Ona: "Jako fakt jo? Nezklamala jsem tě?" On: "Počkej, jen si sundám slipy..." Ona: "Když já nevím... no tak jo. Mhhhhhmmmmmm....ano... ano... ano! I love U!" TŘETÍ DEN: Oni: "Byla jsi znásilněna." Ona: "Ne! Lžete! On mě miluje! Já ho miluju! Nenávidím vás!" PÁTÝ DEN: Oni: "Měl i několik jiných." Ona: "Ach můj bože! On měl i jiné, takže mi lhal, že jsem výjimečná! On mě znásilnil!" Grrrr, co je tohle za debilní dobu! Sexuálnímu loudilovi jsem se nijak extra nedivila, prostě využil své mentální převahy, aby si zašustil se zajíčkem. Ale tu pubertální čulinu jsem měla celý film chuť vyfackovat tak, že by po každém "plesk" chytila druhé "dup" od zdi! Ten film mě strašně iritoval, ba přímo sral, je to oslava stupidity. A nepomohl ani afektovaný dabing Clivea Owena. Verbal to shrnul naprosto dokonale. 39% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Když si Will (Clive Owen) píše s neznámým mužem na interentu, jde o autentickou konverzaci mezi uživateli "fleet_captain_jaime_wolfe" a "sadlilgrrl" převzatou z webu www.perverted-justice.com. (Mr. Filuta)

Reklama

Reklama