Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matka (Nia Long) mladé June (Storm Reid) zmizí na dovolené v Kolumbii se svým novým přítelem. Když dcera začne po nezvěstné matce pátrat, svazuje jí ruce nejen úřednická byrokracie, ale i vzdálenost tisíce kilometrů. Zatímco June zůstává v Los Angeles, využívá při hledání stop nejmodernější technologie, aby se ji pokusila najít dřív než bude příliš pozdě. Čím více proniká do světa digitální detekce, dostává se jí více otázek než odpovědí... A když June odhalí tajemství o své matce, zjistí, že ji vlastně vůbec neznala. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (168)

Juto 

všechny recenze uživatele

Obdivujem, čo sa tu s filmom snažia urobiť, ale celé mi to príde skôr ako veľmi dlhé video z TikToku než ako film. Snažia sa vás vtiahnuť krátkymi dávkami pútavého obsahu, pričom v skutočnosti všetko pôsobí plocho a nikdy nezasiahnu moje emócie. Na postavách mi vôbec nezáležalo, čo nie je dobré. Po hereckej stránke je to veľmi slabé. Dej je až moc nepravdepodobný. 5,5/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhé pátrání už sice není tak kvalitní jako to první, ale určitě nezklamalo. Nápady tvůrcům určitě nedošly. Sympatičtí herci bezproblémově táhnou děj neustále dopředu, akorát bych samozřejmě tak o 20 minut klidně zkrátil. Fascinuje mě jaké dovednosti dnešní mládež předvádí. Hlavní hrdinka dokáže hýbat případem mnohem zdárněji než policejní vyšetřování. Velmi mě potěšila účast Desperádového de Almeidy. 70% ()

Reklama

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Skvelé pokračovanie, tgrileru Searching (Pátranie), ktoré rozhodne nezahanbi predchodcu. Téma je podobná a spracovanie je rovnaké ale rozhodne to ničomu neprekáža. Na prvý film to čiastočne nadväzuje ale ak ste prvý film nevideli nič sa nedeje. Nový film, nový prípad. Atmosféra filmu je napätá od začiatku do konca. Je tu síce trochu vtipu ale to len na začiatku a na konci, kde to vlastne aj úplne sedí. Missing vám rovnako zamotá hlavu ako Searching. Máme tu skvelé herecké výkony. Herci sú sympatický. Veľmi dobre spravený scenár a tiež hudba, ktorá pekne podporuje atmosféru. Film môžem odporučiť, každému komu sa páčil prvý film a má rád také spracovanie a podobné témy. Oplatí sa na to ísť do kina? Určite áno. Celkové hodnotenie za mňa je 100%. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(8,5/10). Po předchozím projektu Searching jsem ani nedoufal, že jeho volné pokračování s názvem Missing ještě posune, už tak vysoko nastavenou laťku. Upřímně, kdybych měl vybrat, který snímek z této dvojice se mi líbil více, tak to momentálně asi nezvládnu protože ve mně převládají dozvuky Missing. Tento nový subžánr, který se celý odehrává na obrazovkách digitálních technologií našel malou skulinku v kinematografii a přinesl nám něco originálního a nevídaného. V jádru se jedná o klasický thriller, ale je to zaobaleno v naprosto podmanivém kabátu, který vás od prvních minut zaháčkuje a nepustí vás ze svých digitálních spárů. Tento typ filmů je hrozně náchylný na scénář, protože se to může v jednom okamžiku celé sesypat. Missing tento aspekt zvládá bravurně tím, že postupně divákovi dávkuje drobečky v podobě střípků informací. Z odkrývání tajemství se stane závislost a stopy se stávají drogou, po které divák bezmezně lační. Vtipné narážky na dnešní společnost bylo jakýmsi kořením, které dochutilo tento výborný pokrm. Jediné menší mínus vidím ve finále, které se trochu vymyká nastavené filozofii filmu. Celou dobu si tvůrci hrají na svém skromném písečku, tak nevidím důvod aby se z filmu dělali nějaký velkolepý thriller. I přes malinké škobrtnutí v závěru jsem celou dobu doslova visel na obrazovce a pumpoval do sebe tento jedinečný zážitek. Tohle byl rozhodně jeden z milníků v tomto "Computer screen thrilleru", který se stává nečekaným překvapením filmového roku. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

VYHLEDÁVÁM:  ZMĚNA IDENTITY… JAK PŘEDSTÍRAT ZMIZENÍ... JAK UTAJIT IDENTITU… JAK SKRÝT HISTORII PROHLÍŽENÍ… JAK SKRÝT INTERNET…  Jako… je zajímavý zjistit, kam až se jedním kliknutím myši dostanete, co zjistíte, co vyřídíte. Uvědomíte si, jakouže za sebou necháváme digitální stopu. Tím a těma nápadama, co a jak udělat to baví. Jinak je to místy zdlouhavý, většinou jde o konverzaci, slovní i psanou. Naštěstí to v pravej čas vytáhne překvapivý zjištění, takže začne bejt zábavnější i děj. A pak další a pak další… až to graduje téměř v Cimrmanovským stylu („Vichr z hor“, vole!). Taky nám chtěj říct, že se v tý dnešní, pojebaný, korektní době, vlastně nemá cenu obracet na policii. To thrillerový finále je trochu dementní a kvůli jejich chování dám jen ty 3*. I když jen…   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, jak vysledovat „Velkýho bratra“. 2.) Ještě doma nemáme Siri.  ///  Thx za titule „num71“.                 PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V polovině filmu dostane hlavní hrdinka sms od producenta filmu Seva Ohaniana, který prozradí celý zbytek filmu. (mikki089)
  • Natáčanie prebiehalo od 30. marca do 30. mája 2021 v Los Angeles v Kalifornii. (Arsenal83)
  • Na začátku filmu jsou vidět záběry z filmu Pátrání (2018), který se v mnoha ohledech podobá filmu Nezvěstná. (Osiris_o.O)

Související novinky

Reklama

Reklama