Reklama

Reklama

Začínajícímu spisovateli Aaronovi právě zemřel otec, na jeho velkolepý a důstojný pohřeb se sjíždí celé příbuzenstvo. První problém nastává v okamžiku, kdy Aaron zjistí, že tělo v rakvi patří cizímu muži, tím ale potíže spojené s pohřbem zdaleka nekončí. Aaronova matka Cynthia neustále srovnává syna s jeho úspěšnějším bratrem, spisovatelem Ryanem. Aaron totiž zatím nevydal žádnou knihu, a navíc nedokázal ani zplodit potomka. Ryan přiletěl na pohřeb první třídou a Aaron doufá, že bratr bude financovat polovinu pohřbu. Ryan však tvrdí, že nemá žádné peníze. Všichni očekávají, že smuteční proslov přednese Ryan, Aaron však trvá na tom, že jako prvorozený syn bude mluvit on. Pohřeb se brzy podobá velkému rodinnému cirkusu. Každý, kdo přijel, přivezl s sebou své problémy a nevyřešené konflikty. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (274)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Smrt milovaného otce a manžela, a jeho pohřeb není veselou událostí. To by ale tato událost nesměla nastat v této rodině, která se v kompletní sestavě setkává právě pouze na pohřbech. A když se k pohřbu ještě připlete něco drog, maskovaných za válium a homosexuální přítel zesnulého, není o nečekané situace nouze ... Safra, poslední dobou se mi to stává nějak často - člověk si zde vyhlédne nějaký hezký film (v tomto případě tento) a pak sáhne o škatulku vedle, a dostane něco jako je nevtipný remake vybraného filmu. A bohužel - Horší než smrt z roku 2010 opravdu nevtipná je - sic herecké obsazení je opravdu skvělé (Chris Rock, Martin Lawrence, Danny Glover či Luke Wilson), ve výsledku je to bída. Fekálního humoru nemálo (invalidní strejda na wc), opravdu vtipných scén poskromnu. No nic, příště budu muset být pozornější a sáhnout po anglickém originálu... ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Milionkrát lepší a zábavnější než originál! Já tyhle negrovský komedie můžu. Většinu filmu jsem se příšerně smál a byla to prostě prdel. Od tohohle filmu jsem čekal málo ale příšerně mě překvapil a je to o hodně lepší než originál. Ten je oproti tomuhle jen trapná komedie, ve které se ani pořádně nezasmějete. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

V podstate sklamanie. Strešne to chce byť bláznivou komédiou, ale film často osciluje okolo trápnosti. Príbeh nulový, zápletka okolo náhodného zdrogovania sa je strašne chabá... Lawrence aj Rock držia svoju komiku na uzde, čo je fajn, ale ak budem chcieť vidieť černošský rodinný film s posolstvom, siahnem radšej po RODINNÝCH VIANOCIACH... ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Originál jsem neviděl, ale urychleně si ho nejspíš seženu, abych viděl, co zase Američani dokázali sprasit. Černošské komedie v zámoří asi hodně letí, jinak si nedovedu jejich stále častější výskyt v nabídce amerických kin vysvětlit. Tahle se od těch, které jsem měl tu možnost zhlédnout, kvalitativně neliší. Dalo by se říci, že jde o hvězdné obsazení z druhé afroamerické herecké ligy, herci buď dostali scénář k originálnímu snímku, nebo na tom jsou opravdu tak špatně. Smál jsem se jen vtípku s drogami, ale to já většinou (viz třeba Nějak se to komplikuje), vtipný už je sám o sobě fakt, že šli tvůrci s filmem na trh s úmyslem vydělat. Naivita holt nezná mezí, ne každý je výdělečný jako Tyler Perry (i když u něj to také nechápu) a pouze černá síla nestačí. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

No já se u toho parádně bavil. Nevím jestli to bylo dobře naladěnou náladou, ale každou chvíli jsem se řezal smíchy. Dokonce přehlédnu dost nechutnou scénu se strýčkem na záchodě a to jsem zrovna jedl:D. Dalo by se říct, že vybrali nejlépe hrající černochy? No minimálně jsme se s kámošama dohadovali, která z těch hereček je větší k*nda:). Na opravdu černou komedii, na kterou bych se asi po přečtení popisu odmítl podívat, to bylo moc velké překvapení a proto hodnotím, tak jak hodnotím:). ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Hra, kterou Jeff (Columbus Short) hraje u sebe doma, je „Uncharted: Drake's Fortune“. (EvilAlan)
  • Postava Dannyho Glovera ve filmu pronese stejnou frázi, která zazněla ve všech filmech série Smrtonosná zbran, a to: “I'm too old for this sh*t." (Kroeger055)
  • Po filmu Modrý Blesk (1999) se jedná již o druhý snímek, který Martin Lawrence a Luke Wilson natočili společně. (Lembi4)

Reklama

Reklama