Reklama

Reklama

Začínajícímu spisovateli Aaronovi právě zemřel otec, na jeho velkolepý a důstojný pohřeb se sjíždí celé příbuzenstvo. První problém nastává v okamžiku, kdy Aaron zjistí, že tělo v rakvi patří cizímu muži, tím ale potíže spojené s pohřbem zdaleka nekončí. Aaronova matka Cynthia neustále srovnává syna s jeho úspěšnějším bratrem, spisovatelem Ryanem. Aaron totiž zatím nevydal žádnou knihu, a navíc nedokázal ani zplodit potomka. Ryan přiletěl na pohřeb první třídou a Aaron doufá, že bratr bude financovat polovinu pohřbu. Ryan však tvrdí, že nemá žádné peníze. Všichni očekávají, že smuteční proslov přednese Ryan, Aaron však trvá na tom, že jako prvorozený syn bude mluvit on. Pohřeb se brzy podobá velkému rodinnému cirkusu. Každý, kdo přijel, přivezl s sebou své problémy a nevyřešené konflikty. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (274)

Terva 

všechny recenze uživatele

USA remake filmu z roku 2007. Snímek má obsahově stejné úvodní titulky jako jeho předloha, akorát trochu jinak pojaté. CITÁT - Kdo je to ? To není můj otec !........ Jinak to samé, co taky čekat od remaku, valium a osoba co ho pojme, nebo spíš pojí atd. Původní snímek je celkem vtipný ale jeho remake je hrůza. Akorát v černém. ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Zoe Saldana je vazne neuveritelne sexy kunda a Mardsen hraje co to da, ale ve vysledku tahle radoby black komedie, ktera ani z dvou procent nema na puvodní britsky original, totalni sracka :-)) Urvani, otravni, nesympaticti cernosi faktnejsou moje krevni skupina, ikdyz Martin Lawrence byl hodne dobrej! ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

V podstate sklamanie. Strešne to chce byť bláznivou komédiou, ale film často osciluje okolo trápnosti. Príbeh nulový, zápletka okolo náhodného zdrogovania sa je strašne chabá... Lawrence aj Rock držia svoju komiku na uzde, čo je fajn, ale ak budem chcieť vidieť černošský rodinný film s posolstvom, siahnem radšej po RODINNÝCH VIANOCIACH... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem sledoval před chvílí MacGrubera alias MacGyvera po těžkém úrazu hlavy, musím tuto černou komedii ohodnotit trochu jiným skóre. Titulek "Umřete smíchy" sice neplatí, ale v záplavě slušného hereckého obsazení si najdete ty své oblíbence a ikdyž ani ti nehýří extrémními hláškami, dokázali ze smutečního obřadu udělat celkem vtipnou, až na vyjímky nefekální komedii a i proto poráží "zeleninu" MacGrubera 3:2. 45% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Komedie... "umřete smíchy". To říká plakát. Kecá. Snaha byla to ano a celkem to vypadalo i slibně. Celou dobu to bohužel fungovalo jen na 1/2 plynu a za pomocí "opakovaného vtipu". Pokud totiž kouknete na herecké obsazení, zjistíte že: hele komik (nebo rádo-by komik... dle názoru). A druhej! A další! ...a hele, provařenej ksicht! (Danny Glover). A zase... ten trpajzlík z Hry o trůny (jméno nevím... ale znám ho!). A další povědomý ksicht co hraje snad jen v komediích (Luke Wilson). Jo a ten co hrál v X-menech "kyklopa" (James Marsden ) je tu taky! Pánové a dámy to je rozehraná partie, kde někdo jede na jistotu. Už jen to je trestuhodné, protože z toho šlo vytěžit o dost víc než pár průměrných vtípků. Ano zasmějete se, ale na umírání to rozhodně není. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Postava Dannyho Glovera ve filmu pronese stejnou frázi, která zazněla ve všech filmech série Smrtonosná zbran, a to: “I'm too old for this sh*t." (Kroeger055)
  • Hra, kterou Jeff (Columbus Short) hraje u sebe doma, je „Uncharted: Drake's Fortune“. (EvilAlan)
  • Po filmu Modrý Blesk (1999) se jedná již o druhý snímek, který Martin Lawrence a Luke Wilson natočili společně. (Lembi4)

Reklama

Reklama