Reklama

Reklama

Cesta smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Agent Interpolu Samuel Axel je vyslán do východní Evropy, aby odhalil obchod se zbraněmi a získal informace o různých mafiánských organizacích. Přímo během akce je však jeho tým napaden a jeden z členů umírá Samuelovi před očima. Navzdory všem příkazům se s tím nehodlá smířit a vydá se na vlastní cestu za odplatou! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Velmi špatně. Kamera se zaostřuje na vysoké úrovni, ale moc překombinovaně až zběsile bez výsledku. Všechny akční scény jsou prostříhané, kde nezjistíme, jak k dané situaci vlastně došlo - jedna linie při pasáži 5 sekund se střihem, zmatek prodlouží na 2 minutový zlom (film nemá přes 90 minut, ale kolem 50.) Vlastně u Seagala jsem nic jiného nečekal což mě mrzí, kousíček jsem mu věřil, že by mohl překvapit, ale špatná režie, střih a scénář nejde odpustit. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Američané jsou svou brutalitou proslavení. Ano a jsme na to hrdí! Tak copak tu zase máme? Hmm pár dobrých hlášek a pár slušných bojových sekvencí v některých z nich se dokonce předvede i sám velký Stevo Wow! Na druhou stranu máme tu bohužel opět hnusný Rumunsko, vypráskanej scénář, Seagalovskej střih a tentokrát i mimořádně mizernou kameru. Takže dost rozporuplný film některý věci se mi tu líbili občas to vypadalo jako by sádelník pomýšlel i na comeback, ale pak zase nastoupili na scénu atributy který to posrali a škoda Shahlaviho který mimo dvou kopaček které pochopitelně nepochází ze závěrečné bitky nemá ve stínu sádla šanci nic předvést a tak je pro mě jejich vzájemná konfrontace opět zklamáním. Být v té finální bitce nějaký no name kretén co nic neumí, tak neřeknu půl slova a možná bych tenhle fight i ocenil, protože působil jako ze Seagalových starých časů, ale takhle to je jenom neodpustitelné plýtvání potenciálem schopného protivníka. Nicméně i tak je tenhle film pořád o třídu lepší než to v čem mistr taktiky účinkuje dneska, ale to už se asi opakuji každopádně radši tuhle cestu smrti než cestu do pekla s bradkou, buzi brejličkami a taktickou vestičkou, ale ten oblečenej sex z holkou co by mohla být jeho vnučkou si mohl Stevo odpustit...30% ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Dovolím si rozsiahlejší komentár. V prvom rade je to už groteska. Kto to berie vážne prichádza o veľa. Ja sa na Seagalovi bavím a prináša mi to radosť. Takže k filmu. Je to furt to isté. Chyby. Seagal je starý, tučný a aj na kopp do rozkroku potrebuje dabléra. Kamera otrasná. Celkový look sa posunul z lacného na ultra lacný. Písať k filmu krajinu pôvodu USA je scestné. Toho Rumunska je tam priveľa. Herci sú otrasný a lacný snáď s vínimkou Shahlaviho. Ale to macher na bojové umenia a nie herec. Vo filme asi za dve sekundy skope dvoch típkov a potom si doslova nechá narezať od Seagala. Pritom keby sa bijú naozaj tak by som na neho vsadil aj posledné gate. Príbeh Seagaloviek je furt o tom istom. Seagal je hustý borec a zlikviduje nepriatelov. Treba tam vždy vtlačiť závan ruských špeciálnych jednotiek a čestného mafiána. Navyše Stevenovi už straší vo veži s tými mladými babami. Tá posledná by mola byť jeho vnučkou. Nezaškodilo by keby má za manželku/milenku nejakú peknú zachovalú 45 ročnú herečku. Takže poď k pozitívam filmu. Akcie je dosť. A Steven predvádza ako tak obstojné bojové umenie. Hlavné plus sú samozrejme hlášky. Seagal nimi šetrí asi ako strelami z brokovnice. Niektoré sú fakt mega. Keď to zhrniem tak je tipická Seagalova sračka. Moja rada? Nech radšej spraví jeden trochu kvalitnejší film ako stále točiť dookola to isté. A nech si vezme béčkových kolegov ako Gary Daniels, Lateef Crowder, Nathan Jones, Dolph Lundgren, Eric Roberts a pod. Nech tam predvedú aj slušnú choreografiu a bude to stáť za to. Takto už pozerám na jeho filmy len aby som sa posmieval aký tučný, trápny a v akých shitoch hrá. Film tak za jednun hviezdu. Dve prihadzujem za nechcenú vtipnosť. PS: Mám pocit, že popis filmu nesedí. Už len meno hrdinu sa nezhoduje. Aj keď obsah asi majú jeden a stále ho používajú dookola na všetky seagalovky. PPS: Tí, čo tvrdia, že Seagal je spať asi videli iný film alebo ho pozerali pod vplyvom silných omamných látok. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe som sa opäť rozhodol trochu vytrestať a pozrel som si jednu z tých novodobých Seagaloviek. Stevenovo kožené sako drží zapnuté len tak-tak, normálne som čakal, že keď sa nadýchne, tak gombíky z neho vystrelia kameramanovi rovno do oka. Ale to som trochu odbočil. Seagal si v Rumunsku založil celkom slušný biznis, keď ročne natočí tak dva filmy, ktoré sú vždy o tom istom (dokonca si k ním sám píše scenáre...no píše...skôr ich kopíruje), takže ťažko ich od seba nejak aj odlíšiť a hľadať na nich pozitíva. Ale skúsim. Prvé pozitívum bolo, že za kamerou nestál Keoni Waxman. Nie že by bol Chartrand lepší režisér, ale na Waxmana mám už alergiu. Druhé pozitívum bolo, že Steven použil tento raz hádam menej dablérov, než je uňho zvykom a v niektorých scénach sa dokonca bil (resp. snažil sa aby to vyzeralo ako bitka) on sám. Stavím sa, že v tej erotickej (!!!) scéne, tiež nepoužil dvojníka. No a to je tak všetko priatelia. Vlastne ešte jedno pozitívum: dopozeral som to do konca, aj keď napriek 90-minútovej stopáži sa mi to zdalo byť ukrutne dlhé. ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Starý dobrý Steven Seagal býval dokonalý. On tedy nebyl nikdy bůh ví jaký herec, ale vše jsme mu rádi odpouštěly za skvělé bojové umění, drsnost raných snímků, nekompromisnost. Tady je tlouštík, který by rád nezůstal v zapomnění, ale vše je špatně. Seagala jsem měl rád a jeho ranné filmy pořád rád zkouknu. A možná, že toho měl nechat na vrcholu, protože jeden film za druhým, které na nás chrlí jen snižují jeho, již tak pošramocenou hodnotu. Stále doufám, že přijde něco extra, že mu dá ještě někdo šanci. I když chápu, že tak legendární bijec už z něj nebude. Toto je snad, až na pár "facek", neuvěřitelná blbost. Ach Stevene Stevene, tohle si tví fanoušci nezaslouží!!! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Po tom, ako Bobby (Steven Seagal) zatkne na začiatku filmu Sorina (Claudiu Bleont) a vypočúva ho, má Sorin ruku na voľno, lenže za moment je policajt vyzvaný, aby mu odstránil putá aké držali ruky za chrbtom. (johnsnow)
  • Steven Seagal se na filmu, jehož natáčení trvalo čtyři týdny, podílel coby scenárista, producent a hlavní herecká hvězda. (Conspi)
  • Pri útoku na policajtov prechádza auto cez policajné pásky bez toho, aby ich pretrhlo. (johnsnow)

Reklama

Reklama