Reklama

Reklama

Cesta smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Agent Interpolu Samuel Axel je vyslán do východní Evropy, aby odhalil obchod se zbraněmi a získal informace o různých mafiánských organizacích. Přímo během akce je však jeho tým napaden a jeden z členů umírá Samuelovi před očima. Navzdory všem příkazům se s tím nehodlá smířit a vydá se na vlastní cestu za odplatou! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

otík 

všechny recenze uživatele

Další výplod Seagalovy scénáristické vášně nese totální stupidní podtext souboje mafie, do kterého se (už po kolikáté v Seagalově podobě) zaplete policie, aby v tmavé Bukurešti za častých zpomalovaček či zrychlovaček ukázala, že nemá na to, aby chránila jak zlé, tak i dobré lidi. Navíc si zde Seagal dovolil nevídanou věc, když opustí těžce zraněného parťáka a nechá ho umřít, přestože ví, že za měsíc má být taťkou. A to je jen jedna z hodně věcí, které jsou na tomto filmu špatně. Pominu-li zcela amatérskou, snad až dokumentární režii a kameru, jednotvárnou hudbu, hloupé přestřelky a nic moc extra natočené akční souboje, nezbude mi nic jiného než Seagalova erotická scéna, která už poněkolikáté doprovází starého tlustého Seagala. No aspoň že tentokrát mu ji nezabili. Born to Raise Hell je přesně oním propastným krokem zpět do zapomnění a opětovný pád na dno akčních sraček. Zatímco v mládí by Seagal se všemi záporáky zatočil neviděným způsobem a ani náhodou by s nikým nesmlouval, zde se klidně domlouvá s mafiánem, který má na svědomí spoustu vražd, aby si s ním na závěr zahrál šachy jako s největším kamarádem. Film je příšernost, kterou jsme v Seagalově produkci neviděli od Síly úderu (2006), přičemž trapnost Poslední noc z roku 2009 nepočítám, to je kapitola sama pro sebe. Jedním slovem HROZNÉ a nečekané utrpení pro každého Stevenova fanouška. Hudba: Michael Neilson ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe som sa opäť rozhodol trochu vytrestať a pozrel som si jednu z tých novodobých Seagaloviek. Stevenovo kožené sako drží zapnuté len tak-tak, normálne som čakal, že keď sa nadýchne, tak gombíky z neho vystrelia kameramanovi rovno do oka. Ale to som trochu odbočil. Seagal si v Rumunsku založil celkom slušný biznis, keď ročne natočí tak dva filmy, ktoré sú vždy o tom istom (dokonca si k ním sám píše scenáre...no píše...skôr ich kopíruje), takže ťažko ich od seba nejak aj odlíšiť a hľadať na nich pozitíva. Ale skúsim. Prvé pozitívum bolo, že za kamerou nestál Keoni Waxman. Nie že by bol Chartrand lepší režisér, ale na Waxmana mám už alergiu. Druhé pozitívum bolo, že Steven použil tento raz hádam menej dablérov, než je uňho zvykom a v niektorých scénach sa dokonca bil (resp. snažil sa aby to vyzeralo ako bitka) on sám. Stavím sa, že v tej erotickej (!!!) scéne, tiež nepoužil dvojníka. No a to je tak všetko priatelia. Vlastne ešte jedno pozitívum: dopozeral som to do konca, aj keď napriek 90-minútovej stopáži sa mi to zdalo byť ukrutne dlhé. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Mám nutkanie dať štyri, aby som dal najavo, že SS je definitívne späť, ale pri porovnaní s minuloročným skvelým RUSLANOM alebo s VanDammovym návratom AŽ DO SMRTI toto mierne pokryváva (hlavne kvôli záveru, kde sa to zmení na pridlhú mafiánsku účtovačku - ale finálna bitka je fajn). Steven sa skrátka nasral a vo vlastnej produkcii a s vlastným scenárom natočil nejlepšie vyzerajúci a najkonzistentnejší film od LOVCA POLICAJTOV... ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Kupodivu žádná hrůza, jakou se můžou pyšnit obdobné snímky Stevena Fekála poslední doby. Dokonce i něco hraje, ale měl by jít už na odpočinek. Ta teenka, co tady hrála jeho píchačku, to byl fakt úlet - fekal porno. Stevenovi léta jsou nenávratně pryč - jeho mladý look a hbité, elegantní pohyby aikida, které v mých očích vždy vzbuzovaly respekt a zároveň úsměv, jak všem dá na držku - a to je sakra škoda. Už patří mezi akční vykopávky - takže hurá do Expendables III. Farewell, Stevene ! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si dal jako filmový zákusek další Seagalovku. Výhoda těchto filmů je že se u nich podobně jako u například u tureckých telenovel nemusí přemýšlet. Ne že bych se díval na telenovely. Zpátky k filmu, Steven se už těžko někdy změní. Opět rumunská produkce, opět osahává mladé dívky, opět kamera nenechá na pokoji žádnou akci. Vždy když dojde k nějakému souboju, začnou střihy, mlžení a podobné finty, aby divák viděl co možná nejméně. Přesto se nejedná o nějakou nepoživatelnou hrůzu, prostě Steven natočil přesně to co točí posledních 10 let. Nedopadlo to tak dobře jako Ruslan ale ani tak špatně jako Poslední noc. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Natáčeno v listopadu 2009 v rumunské Bukurešti. (ssfan)
  • Po tom, ako Bobby (Steven Seagal) zatkne na začiatku filmu Sorina (Claudiu Bleont) a vypočúva ho, má Sorin ruku na voľno, lenže za moment je policajt vyzvaný, aby mu odstránil putá aké držali ruky za chrbtom. (johnsnow)
  • Pri útoku na policajtov prechádza auto cez policajné pásky bez toho, aby ich pretrhlo. (johnsnow)

Reklama

Reklama