Reklama

Reklama

Holly Berenson je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost a láska ke kmotřence Sophii. Když dívčiny rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy je jim svěřena do opatrovnictví. Po počátečním šoku se postaví k situaci čelem a přestěhují se k malé kmotřence. Díky přátelským sousedům se postupně učí, jak se starat o dítě, projdou i při návštěvách sociální pracovnice. Po čase všichni tři tvoří téměř dokonalou rodinu. A Holly zjišťuje, že Erik je i zábavný a dobrosrdečný. Všímavým sousedům neujde, že se do sebe Erik a Holly zamilovali. Jenže Erikovi nabídnou povýšení ve Phoenixu a on neví, jestli dát přednost rodině, nebo kariéře. Rozcházejí se a Holly má zlomené srdce. Ne nadlouho, v její blízkosti je totiž pohledný pediatr... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (286)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Dramatické, životní, roztomilé × příliš americké. Takový utahaný to bylo, ten začátek byl teda otřesný, jako brečet na začátku filmu to je docela síla. V průběhu filmu se řeší soužití a výchova dítěte, což mi přijde docela "dospělé", pak se do toho samozřejmě zaplete romantika a je to vyřízený. Holčička byla úžasná. Film dobrý na jedno skouknutí. ..ale bydlet si takhle skoro v lese, to musí být príma, dělaný jako pro horor a kriminální zločiny.. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

50% Cizí dítě ve společné péči dvou protikladů může být zábavná podívaná, pokud je dítě obdařeno vnitřním voice-overem, který posílá do háje všechny okolo jako v Kdopak to mluví. Jenže tohle nemluvně ale nemá pro děj filmu žádný smysl- prakticky nemluví, roztomilostmi neplýtvá a jeho roli ve filmu by lépe ztvárnilo štěně labradora jako v Marley and me. Katherine Heigl zvládá svoje role upjatých husiček natolik přesně, že se neodbytně vrací myšlenka, že tyhle blonďaté control-freaky vůbec "nehraje". Josh Duhamel má ten typ toho prázdného rošťáckého charakteru, na který se dobře dívá- a nic dalšího za ním není. Proč tedy mířím relativně vysoko? Ve scenáristickém týmu byl zjevně jeden talentovaný pisálek, který do banálního plastikového marastu kolem nasypal ostrou dávku hlášek a verbálních přestřelek. Ze života, jak ho známe. :) ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tahle srágorovina přesně zapadá do šablonky "klišovitá ufňukaná melodráma pro pitomé přežrané Američany". Patří sem přehlídka dalších přívlastků jako povrchní, přízemní, primitivní, přehnané, prostě příšerné. Jediné uspokojivé herectví bylo působivé řvaní dítěte a jediná smysluplná scéna byla kolem slavnostního dortu na počest 1. výročí. To je sakra nedostatečné na dobrou komedii.☻ ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Klasická romantika s pěknou Heigl a v pohodě Duhamelem, která spoléhá taky na roztomilost děcka jakožto obměkčujícího nástroje mýho hodnocení. No, stejně je to průměr, tak co se s tím srát, mě jenom tak něco neobměkčí. Každopádně najdou se tam i dobry momenty, ktery pobavijou, ale jinak je to těžce předvídatelny a tudíž né moc zajimavy... ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Popravdě vůbec netuším, proč se mi film tolik líbil. Ale jednoduše mě úplně dostal. Možná to bylo ústřední dvojicí, možná příběhem, možná humorem, romantikou, smutkem, nevím..ale prostě byl skvělý a rozhodně se na něj podívám ještě vícekrát. 23. 3. 2014: Tento týden jsem film viděla po delší době znova (dřív jsem z něj byla unešená, tak jsem ho během tří měsíců viděla asi 5x) no a teď jsem jela náhodou busem SA do Budějovic, dlouhá cesta, a pustila jsem si tohle (byla jsem totiž docela překvapená, že jsem většinu z nabídky filmů v originále viděla). A musím uznat, že těch 5* má opravdu zaslouženě, protože mě to opět pobavilo, posmutnilo a zlepšilo to velmi časné ranní vstávání:) Tohle je dle mého silně nadprůměrná romanťárna říznutá komedií (či komedie říznutá romaťárnou?) jak má být. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (7)

  • Eric Messer (Josh Duhamel) ve filmu jezdil na anglickém motocyklu Triumph Scrambler. (Saur.us)
  • Jeden z členov štábu filmu, ktorý s Katherine Heigl (Holly) pracoval, ju popísal nasledovne: "Dokáže vás oberať o čas každý jeden deň. Problémy s kostýmom, nechce vyjsť z prívesu, každý deň spochybňuje scenár. Jej matka je zároveň aj jej manažérkou a celú vec ešte zhoršuje. Nikdy som nezažil nikoho, kto by sa ku mne správal tak vulgárne ako Nancy Heigl. Čokoľvek ste povedali, aj tak ste boli za idiota." (Raccoon.city)
  • Malú Sophie hrajú trojičky Alexis, Brynn a Brooke Clagett. (drake31)

Reklama

Reklama