Reklama

Reklama

Šťastný a veselý Madagaskar

(TV film)
  • USA Merry Madagascar (více)

Je to už skoro rok, co se čtveřice oblíbených hrdinů z Madagaskaru ocitla na exotickém ostrově. Blíží se Vánoce a mají jedno velké společné přání – strávit svátky ve své milované newyorské zoo. Jenže jejich plán na dlouhý let balónem do zimního New Yorku zhatí zlobivý král Jelimán. Aby toho nebylo málo, ještě se jim přitom podaří nedopatřením sestřelit sobí spřežení se Santou. Ten se při pádu praští do hlavy a ztratí paměť. Vánoce jsou ve vážném ohrožení a jedinou naději představují Marty, Alex, Melman a Glorie. Společně musí zastat roli Santových pomocníků a včas doručit dětem dárky. Podaří se jim nakonec zachránit Vánoce? (Česká televize)

(více)

Recenze (121)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tyto vánoční "dodělávky" jsou nic moc. Člověk se pobaví, zabije chvíli nudy, ale za 30 minut je rád, že je konec. Neříkám Madagaskar byl skvělý, ale tohle je slabý odvar. Stejně jako Shrekoleda. I když musím uznat že létající tučnáci a válka mezi jihopoláky a severopoláky mě pobavila. "my chceme být bipolární" :D Původně jsem chtěla dát dvě, ale jak píšu ten komentář, tak si uvědomuju, že tak strašné to nebylo. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Přihlouplé, ale nápadité vtipy ve spojení s mým oblíbeným svátkem mi k úsměvu stačí. Záskok za Santu tu byl už tisíckrát, ale Jelimánoce prostě žeru. Mezi animovanými vánočními speciály se jedná o lepší průměr. "Říkals přece, že máme dost prášku na cestu sem." "Říkal." "Tak co se stalo?" "Spletl jsem se." ()

Reklama

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Pre mňa jednoznačne najlepší a najúsmevnejší diel zo série madagaskaru. Vianočná atmosféra pekne vykreslí našich priateľov Alexa, Melmana, Gloriu, Martyho a tentokrát i kráľa Juliena a Santu. Isto sa pobavíte na tom, ako zostrelia Santa Clausa z lietajúcich saní v domnení, že je to "zlý vianočný škriatok". Túto neplechu budú musieť napraviť a aj napravia svojim spôsobom. Určite si to nenechajte ujsť a pozrite si túto 20 minútkovku ! :-) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak to vypadá, že všechny slavné animáky musí mít svou Vánoční verzi. Častou dějovou linkou v obdobných případech je to, že Santa má nějaký problém a hlavní hrdina/hrdinové musí rozvoz dárků obstarat sám/sami. Zde to není jinak. Hlavní postavičky, i díky vynikajícímu dabingu, jsou vtipné samy o sobě. Hlavně třeba zebra nebo král Jelimán a jeho pomocník. Pár fórů je tu skvělých. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

A zase klasický "Madagaskar". Místy je to docela otravné, ale sem tam se najde dobrý vtip, který vás nadchne. Mám tyhle postavy rád, ale delší filmy jim slučí asi trochu víc, hlavně proto, že tohle šroubování na svátky je takové příliš umělé. Santa v "Madagaskaru" mi prostě nesedí. Hodně osobní pocit, ale myslím, že nebudu jediný. Rozehrávají se zde zajímavé vztahy, ale vlastně zbytečně, protože na hlavní film nemají vliv. Jako televizní chuťovka? Proč ne, nakonec. Na Vánoce člověk skousne hodně. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama