Reklama

Reklama

Lane je mladá začínající novinářka a jejím snem, kromě touhy napsat článek, který by otiskl časopis Cosmopolitan, je najít dokonalého muže. Takového, co by splňoval desetibodový seznam předností, který sestavila na základě svých představ, většinou formovaných Cosmopolitanem a romantickými filmy. Kamarádka Joanne se jednoho dne postará alespoň o naději na splnění druhého snu, když jí domluví pohovor u šéfredaktorky Cosmopolitanu Kate Whiteové. Ta sice dívku u pohovoru elegantně odmítne, ale při loučení mluví o tom, jak těžce se hledá ideální muž, a Lana dostane nápad, který šéfredaktorku zaujme natolik, že jí přece jen šanci dá. Má se vetřít do nějaké velké obchodní společnosti a mezi muži v oblecích najít dokonalého muže pro lásku. Nastoupí jako asistentka u společnosti Thompson a Fulworth. Je okouzlena množstvím mužů, kteří tu pracují. Zdá se, že najít mezi nimi toho pravého by nemusel být problém. Ve stejnou dobu se Lane seznamuje s pohledným a zábavným producentem Liamem, který splňuje všechny body jejího seznamu. Je jím tak okouzlená, že hledat ideálního muže u Thompsona a Fulwortha je to poslední, co by teď chtěla dělat. Protože se snaží tento úkol skloubit se zaujetím pro Liama, je každým dnem jasnější, že si zadělává na velký průšvih. (TV Nova)

(více)

Recenze (93)

Reesam 

všechny recenze uživatele

Jak nepředvídatelný konec! No jo, co taky jiného by mohlo být ve filmu s Hilary, že? Musím uznat, že místy jsem se nudila, ale na druhou stranu jsem se občas usmála nad vtipy a situacemi, což se nestává vždy. Tuhle komedii jsem probděla a možná jsem víc unavená, než před tím, ale aspoň jsem ničím nezatěžovala mozek. Hilary to ve filmu slušelo a ona do těchto filmů prostě sedne. Do role Toma bych možná obsadila nějakého -pro mě- víc sexy herce, ale pointa asi byla, že milovat můžeme i někoho, kdo není ideál krásy. 4+ ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

"Našla jsem své poslání, ať to stojí cokoli, musím vyléčit Liamovo srdce!" Ou maj gád. Příběh mi přišel jak z pera náctileté slečny, která si píše milostný příběh do šuplíku. K mé smůle mi vůbec nesedly hlavní postavy. Hilary Duff nijak nezbožňuji, ani neobdivuji... její postavu jsem v lecčems nechápala a nebyla mi moc sympatická. Co se týče těch třech hlavních mužů, palce jsem držela věčně se hlídajícímu a pravidla vyznávajícímu Tomovi. Ale ani očekávání zda můj typ vyjde či ne (SPOILER: haha), mě nedonutilo opravdu ten film sledovat... a tak jsem stihla i trochu poklidit a napsat tento komentář. Nuda. Btw: ten závěrečný úprk za "láskou" mě opravdu donutil k pousmání ()

Reklama

Slunik 

všechny recenze uživatele

Od odpadu tento film dělí jen to, že jsme se u něj pořádně nasmáli, a to i u věcí, které patrně měly vyznít vážně. Scénárista měl očividně dost jiné práce, tak si nechal scénář napsat svými dětmi. Totální naivita, nesmyslné rozhovory a deníkové vyprávění myšlenek hlavní hrdinky vyznívá jako parodie na sex ve městě. Závěrečný happyend taky totálně padlý na hlavu, viz. věta: Tom nemá nic, co mám na mužích ráda. Já ho miluju. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Opäť raz zopakujem, ze romantické filmy s debilnou zápletkou fungujú len občas. Mám na mysli AKO PRÍSŤ O MUŽA ZA 10 DNÍ (poprípade NÁVRH). Príbeh o hľadaní lásky (skvelý názov) je plný klišé a i keď ide o nekonfliktný "nedeľný" film a Hilary to fakt sekne, je tento filmík prázdny a pramálo niečim výnimočný... ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Tomu se říká tvůrčí psaní.." Ne, to skutečně neříká !! Nicméně tenhle sebevědomě povrchní, ale zároveň poměrně sebeuvědomělý slaďák, byť o obsahu není třeba se vůbec raději bavit, mě nakonec velmi příjemně překvapil.. Gil Junger není vůbec špatný režisér.. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo ve městech New Orleans a Louisiana. (maluti)
  • Ve scéně, kdy Lane (Hilary Duff) ukazuje Joanne (Amanda Walsh) v pokoji plakáty Cosmopolitanu, můžeme si všimnout, že na jednom je i titulní stránka s Ashley Tisdale. (maluti)
  • Komedie vznikla podle knihy "Diary of a Working Girl", kterou napsala Daniella Brodsky. (maluti)

Reklama

Reklama