Reklama

Reklama

V čelistech krokodýla

(TV film)
  • Česko Zběsilé krmení krokodýlů (více)

Obsahy(1)

Chris Douglas pozoruje krokodýly a aligátory při lovu v jejich přirozeném prostředí. Podívejte se, jak krokodýl a aligátor loví, abyste se nestali jeho příští kořistí i vy. Na úžasných ale někdy drsných záběrech uvidíte oba druhy i v přirozeném prostředí při lovu a díky sérii experimentů se o těchhle fantastických plazech dozvíte spoustu zajímavých faktů. Přírodovědná procházka pro otužilé. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Caesius S. 

všechny recenze uživatele

Další ze série zajímavých demonstrací stravovacích návyků a loveckých technik špičkových predátorů. Chris Douglas si tentokrát zahrává na Floridě s aligátory i krokodýly. I když lidé mají potřebu vše vztahovat na sebe, tak v tomto dokumentu nejde o rady co dělat při setkání s krokodýlem, ale o srovnání dvou hlavních typů krokodýlovitých plazů a jejich strategií. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem vědomě nenavštěvoval místa, kde volně pobíhají krokodýli, takže ačkoli mi analýza jejich jídelních zvyků připadá jako poměrně zajímavý počin, tak praktické využití získaných informací je pro mne, alespoň doufám, nulové. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama