Reklama

Reklama

Představte si, že byste měli hodinky, které by odpočítávaly čas kdy potkáte svou spřízněnou duši. Chtěli byste vědět kolik hodin, dní, měsíců nebo let vám zbývá, než konečně najdete jeho nebo ji?
Jste už unaveni z čekání na lásku? Už nemusíte čekat! Můžete se těšit! Revoluční zařízení zvané Timer implantované v zápěstí přesně zobrazuje počet dní zbývajících do osudového dne, kdy nositel Timeru potká svou spřízněnou duši. Opravdová láska se zárukou? Ne pro Oonu O'Leary, která čelí vzácnému úkazu - její Timer je totiž prázdný, nic neodpočítává. A tak Oona stale hledá a setkává se jen s muži bez Timerů, ovšem bez úspěchu. A pak se objeví Mickey, okouzlující mladý úředník v supermarketu, kterému na jeho Timeru zbývají čtyři měsíce… Co se tedy stane, když čtyři měsíce uběhnou? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

I keď schémou Timer pripomína klasickú romantickú komédiu, od pásovej mainstreamovej produkcie sa odlišuje hlavne neuveriteľne sviežim nápadom. Myšlienkovo ho pritom aj patrične využíva, čo v týchto prípadoch nebýva pravidlom. Pretože v rámci hlavnej línie, hľadania životnej istoty takmer tridsaťročnej Oony, scenár poskytuje aj viac pohľadov na to, ako vo fikčnom svete čoraz populárnejší prístroj na hľadanie spriaznenej duše, ovplyvňuje a napĺňa osudy a tým zároveň aj formuje ústrednú hrdinku. A po po pôsobivo realistickom závere vám možno naplno dôjde, že civilné herecké výkony a príjemne komorná atmosféra znamenajú niekedy viac ako hviezdy a opulentná výprava maskujúca dejovú prázdnotu. Veľmi milé prekvapenie na poli nezávislého filmu. ()

Domec 

všechny recenze uživatele

Film se zabira tematikou "Co kdybych vedela, kdy najdu pravou lasku?" TiMER neboli casomeric vam s tim dokaze pomoci. Staci pouze inplantovat a cekat az dotikaji hodiny. Ale co kdyz vam to nevychazi tak, jak by melo a vy se zamilujete do nekoho jineho pred uplynutim casu? Velice zdarila komedie/drama, ktera se zabyva zajimavou otazkou. 4**** ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Taková třešnička v žánrovém světě slaďáků. Velmi slibný nápad se kupodivu drží až do konce, herecké výkony jsou úměrné mé nabaženosti a nějaký ten vtípek občas "ulítne". Hlavní představitelky nejsou sice nejkrásnější v okolí Hollywoodu, ale tento děravý pytel ucpaly stoprocentně. Ameriko, takhle nějak si představuju současnou romantickou kinematografii. S klidem na duši, krásné 3*. ()

J0hny5 

všechny recenze uživatele

Proč mi je Oona tak nesympatická, odkud ji jen znám? á už vim beverly hills, dětství... kdysi se mi míchala do nerozlučné dvojky Kelly a Brandon. Snažim se být nezaujatý, ale stejně na mne působí nesympaticky. Jinak film svým způsobem zajímavý, je to zase něco nového, ale že by to bylo zase nějak skvělé? ja příběh příliš neprožíval a spíše jsem se nudil. Slabší 3, 55%. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

No...dosti zajímavý vynález ten Timer.Akorát mi to přijde jako věc, co člověku až moc usnadňuje veškerá trápení,která nejsou sice vůbec příjemná ale za to - člověk se přeci z těch svých chyb má poučit a ne se jim vyhnout a zkrátit si hledání té "true love" třeba o pět let. Každý člověk,který nějákým způsobem vstoupí do našeho života, tak jej nějak ovlivní a hlavně nás změní a ty zkušenosti naučí.Bylo by sice hezké mít takový časovač a pravděpodobně bych se i stotožnila s hlavní hrdinkou Oonou,které se na časovači dlouhou dobu nic neukazovalo....Vidím se v roli forever alone a někdy je prostě lepší nevědět nic o své budoucnosti.Je nudné vědět co se stane dopředu, člověk pak ztratí jakoukoliv motivaci.Ke konci mě dosti mrzelo ukončení vztahu Oony a Mickeyho ale jinak tomu jaksi nemám co vytknout. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama