Reklama

Reklama

Luisa Llorrente je daňová expertka, která jede na zámek Valdemar, aby důkladně prozkoumala, jak je to s vlastnickými vztahy kolem zámecké budovy. Protože však žena za záhadných okolností zmizí, najme si její šéf Maximilan soukromého detektiva, který ji má najít. Brzy se ovšem ukáže, že to zdaleka není jediné záhadné zmizení, ke kterému v těsné blízkosti zámku Valdemar došlo. (Film+)

(více)

Recenze (76)

misterz 

všechny recenze uživatele

Len veľmi stručne. Nepáčilo sa mi to. Začiatok ešte vypadal sľubne, ale potom sa to preklopilo do ťažkej nudy s totálnou absenciou akéhokoľvek napätia a atmosféry. Celý stred snímku teda ponúkol iba peknú výpravu, nič viac. Záver sa v tomto smere síce odlepil od nuly, ale dosiahol iba úroveň materskej škôlky. Popravde, na základe tejto skúsenosti a tunajších nie príliš povzbudivých komentárov ma chuť na druhú časť radikálne prešla. A to aj napriek tomu, že je tam celkom sympatický bubák, ktorý nápadne pripomína chobotnicového kapitána tajomnej lode z Pirátov Karibiku. 40/100 Videné v rámci Horror Challenge Tour. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Cítil som, že to až taká sláva nebude a veru ani nebola. Je to strašne ukecané, nudné a bez dramatických momentov, hádam len okrem konca. Aspoň ten za niečo stál, tých niekoľko posledných minút bolo dobre využitých. Ten obrad a všetko čo sa dialo po nom bolo vynikajúco temne i s tým oživením Voldemorta. Ten sa vydaril, len škoda, že neprišiel aspoň o hodinu skôr. Mohlo to vyzerať oveľa svižnejšie , zaujímavejšie a hádam i krvavejšie. Ale nestalo sa tak. Myslel som, že tu bude aspoň veľa atmosféry, ale veľmi som sa mýlil, tej tu bolo pomenej. Idem na dvojku i keď sa mi do toho už nejako nechce ísť. Slabé 3*. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Napínavý horor je zhruba ve třetině vystřídán mysteriozním příběhem z minulosti a tenhle úkrok stranou má stejný účinek jako pravý hák od Vladimira Klička, spolehlivě vás uspí, konec však dává ( dával, už jsem viděl dvojku:( ) slušnou naději pro druhý díl, kde se snad vrátíme zase na ten skvostný začátek . ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

No.. Jak začít.. Prvních třicet Minut vypadalo nadějně.. Hlavně scéna v baráku.. Příšerky byli Super! Pak se děj vrátil do Minulosti a vykládalo se o legendě.. Brr nudná To byla Hodina plných nesmyslných keců.. Viděl jsem to fakt bledě.. Málem jsem to vypnul.. Vzápětí se začal konat mytologický Obřad.. Kde povolali Příšeru Voldermorta s CooL Designem.. Opět jsem začal pocitovat super Atmosféru a zároven mě nalákali na Dvojku.. Mé Hodnocená 5/10.. Příště vííc Voldermortů a méně Keců! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zajímavý španělský horor, kterému se daří docela dobře budovat atmosféru a dovede vás strhnout, nikoli zbytečnými lekačkami, ale právě tím, jak je celkový příběh pojat. Ke konci už je to takové trochu přeplácané a nejisté, ale na pokračování jsem docela zvědavý a může být minimálně tak povedené jako tento první film. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (5)

  • Vůbec první španělský film v historii, který byl natočen bez dotací španělské vlády. (Conspi)
  • Poslední film Paula Naschyho. Zemřel 30. 11. 2009 na rakovinu slinivky břišní. (Conspi)
  • O účasti na filmu byl požádán i Christopher Lee. Ten však odmítl z důvodu pracovní vytíženosti. Paul Naschy je považován za tzv. "španělského Christophera Leeho". (Conspi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno