Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas halloweenskej noci nájde opatrovateľka dvoch deti v taške so sladkosťami určenými pre deti záhadnú videokazetu. Kazeta obsahuje tri príbehy vrážd, pričom v každom z nich vystupuje tá istá osoba klauna. Krátko nato, v nočných hodiných, sa v dome začnú diať zvláštne veci. Krátko na to opatrovateľka pochopí desivú skutočnosť: šialený klaun z pásky sa dostal do reálneho sveta a plánuje tu pokračovať vo svojom besnení... (kubqo)

(více)

Recenze (50)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POMOC! SLEDUJE MĚ VRAH.“ … ,,KDO TĚ SLEDUJE?“ … ,,NĚJAKÝ MUŽ V KOSTÝMU KLAUNA. SNAŽÍ SE MĚ ZABÍT.…“ /// To si takhle smrad donese v batohu na návštěvu videokazetu od neznámýho vydavatele (hustý! to musím vidět!). Je na ní šílenej klaun, kterej zatoužil po dívčí kráse (hustý!) a vostatní věci, ke kterým bych klidně něco napsal, ale nemám slov (hustý, neví co říct!). Fantasie čarodějnice, která přežila útok Honzy a Mařeny s dialogama ďáblíka zavřenýho v tmavým špajzu. Horory let 60, 70, 80tejch spojte se a utvořte ,,All Hallows' Eve“, slátanou píčovinu, plnou hysterickejch ženskejch a blbejch triků (hustý! nezávislej horor!) . /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V každým klaunovi vidím sériovýho vraha. 2.) Damien Leone a jeho kraťasy (filmy vole, na prádlo seru!). 3.) Thx za titule ,,Viny95501“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„All Hallow’s Eve“ je prostě jen další ukázkou toho, že horor je hodně vyčpělý a že podobné snímky té vyčpělosti jenom pomáhají. Nikdo se moc nesnaží o originální nápad, prostě se jen spojují prvky, které fungovaly dřív – klaun, Halloween, video páska, postavy, které se z filmu dostávají do reality, „Noc oživlých mrtvol“. Podtrženo sečteno, špatné herecké výkony, i když ne úplně hrozné, jen potvrzují skutečnost, že těch dobrých hororů je prostě málo a je třeba hodně dobře a dlouho hledat. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Opatrovateľka s dvoma deťmi nájde kazetu. Sú na nej tri príbehy. Prvý je krvavý-rozsekanie žien, Rozpáranie brucha tehotnej žene a vzápeti vytiahnutie dieťaťa, znásilnenie ďalšej ženy asi samotným diablom- tento príbeh je bez deja a veľmi chaotický. Druhí príbeh je o nepodarenom mimozemšťanovi, ktorí naháňa mladú ženu- Neviem o čo išlo režisérovi ale toto je strašná kravina a nemalo to tam čo robiť, lebo to kazí celkoví dojem z filmu. A tretí príbeh je tiež o žene, ktorú prenasleduje klaun a aj ju dostane. Tak tento príbeh ma bavil najviac a keby bol len tento tak aj filmu by to výrazne pomohlo. Urobiť s krátkometrážnych filmov jeden film to nemohlo dopadnúť dobre a ani nedopadlo. Zas jedna s bezduchých vyvražďovačiek bez štipky logiky. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tento film môže byť hodnotený dvoma spôsobmi. Buď obyčajnými ľuďmi, ktorí si chceli pozrieť horor a dostať hodnotenie maximálne dvoch hviezdičiek alebo fanúšikmi dobrého filmu, ktoré za spracovaním Damiena Leoneho vidia niečo viac. Režisér sa pohráva s mysľou diváka dvoma smermi. V prvom rade odkazy na ktoré filmy v ňom nájdete (To, Vojna svetov, Divadlo hrôzy, Halloween, ...) a v druhom rade akým smerom sa bude dej vyvíjať, teda či prepne Timmimu a zahrá sa na Micheala Myersa, či to bude kopírovať Sinister alebo Kruh. Výkony hercov, podľa mňa amatérske zámerne doplnené výbornou kamerou, pri sledovaní záberov z kaziet sa režisér snaží zlepšiť autentickosť filmu a skvele zvládnutou hudbou by filmu vyniesli vyššie hodnotenie keby...Keby v ňom bolo niečo orginálne, vlastné. Zmiešanie poviedkového Tales from the crypt s Kruhom a Hostelom proste nestačí a ako som už spomenul ani skvelá hudba pendlujúca od gotického hororu k cirkusovej hudbe či prelomenie tabu a zobrazenie odrezaných detských hláv je na vyššie hodnotenie málo.Film neodporúčam pozerať ľuďom, ktorí si chcú pozrieť klasický obyčajný horor. Toto je odlišný film, skôr surrealisticko-Lynchovský a ešte k tomu nie veľmi vydarený. 60% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela drzost natočit jedinou povídku a tu nastrčit mezi dvě staré, jen aby to udělalo celovečerák. Bohužel stalo se a podle toho vypadá výsledek. Samotné příběhy se Halloweenu vlastně skoro vůbec nedotýkají a ta jediná sváteční vata, která je obepíná, je poměrně zbytečná a navíc odporně zahraná. První povídka je pak podivnou fantasmagorií, ta druhá je (díky vizáži ufounka) nechtěně legrační. Decentním světlem v téhle těžce podprůměrné antologie je tak již známý Terrifier; ten se jako jediný může pochlubit solidní atmoškou, šťavnatým gore a hlavně tím svinským klaunem. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama