Reklama

Reklama

Take This Waltz

  • Kanada Take This Waltz (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vtipný, hořkosladký film o jednom milostném trojúhelníku. Margot (Michelle Williams) zjišťuje, že na vztazích ze všeho nejvíc zbožňuje líbánky. Jenže je už pět let vdaná. Co se stane, když na služební cestě potká zajímavého muže, který, jak se nakonec ukáže, je její soused? Trocha flirtování se zvrhne v trochu něco víc a na světě je velké životní dilema a nutnost vybrat si mezi dvěma rozdílnými druhy lásky. (Traffic)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (88)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,A ROZHODLA JSEM SE, JELIKOŽ JSEM DOSPĚLÁ, ŽE SE NEBUDU PODDÁVAT CHVILKOVÉ MELANCHOLII, TEDY CHVÍLÍM, ANIŽ BYCH VĚDĚLA JAK A PROČ, A NEROZVÁŽNĚ JIM PODLEHLA....“ /// To si takhle ,,taťka“ pro samou lásku (páč vaří kuře) nevšimne, že se mu vedle v baráku usadila škodná. Zato ,,mamka“ si všimne, že touží po něčem jiným, páč to všední nějak zestárlo. A tak si to tam mezi něma jiskří (nojo, Rogena bych asi vynechal…) a Sarah Polley mě nechává nahlídnout do ženský duše, aneb po čem ženy touží II (dvě). Ze života. Tak to kurva chodí a jestli jste to neprožili sami, tak se na to aspoň podívejte. Michelle je tak vobyčejná a její nevinej pohled plachý srny v kombinaci s líbezností a šukáním je smrtelnej. ,,Miluji tě.“ … ,,Miluji tě.“ (Kdo a koho teď nehraje roli.) Film o vtazích, jak ho dokáže natočit jen ženská (jasně, chlapáci nemaj na vztahy čas, páč se flákaj). Žádný hledání Nouzovýho východu. Jen vo touze nezaseknout se v prázdnotě. Vztahová romantika, rozchodová romantika, jiskření, touha, velká porce lásky, lásky, lásky a lásky, vnitřní napětí vlastního rozhodnutí, očekávání …. nejsu moc na ty vztahy, ale tady mi to připadá jako ŽIVOT. A taky si nemyslím, že všechno se vyřeší jediným správným krokem. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Moc bych chtěl vidět bobra Michelle Williams. 2.) S manželem spolu chodíme na večeři, proto abychom jedli (romantika je pro blbce a hlad je hlad…). 3.) 5. srpna 2040 ve 14:00 mám spicha s nějakou buchtou. 4.) Thx za titule ,,larelay“ a ,,rad.mas“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem se nedokázala do Margot nijak vcítit a to je u takového filmu prostě konec. Nenašla jsem na ní nic zajímavého, co by k ní přitahovalo hned dva chlapy najednou, spíš mi připadala jako takovej tuctovej magor. Její problémy mi nepřišly vůbec zajímavě zpracované. Je to film o tom, jak se nějaká divná holka Margot plácá od jedné strany k druhé, protože není schopná nějakých závazků a je vyplašená ze všeho, co je okolo ní... Prostě divný a nezáživný. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle valčík s neskutečně zajímavou Michelle Williams a až abnormálně hodným Seth Rogenem mě vysloveně bavil. Ze začátku se to sice tvářilo všelijak, ale to jenom proto, že jsem si na hlavní postavy teprve zvykal. Pak nastupovaly momenty, se kterými jsem se dostával do samotného vztahu hlouběji a hlouběji, dokud jsem to všecko nezačal brát vysloveně osobně. Líbilo se mně to i proto, že tvůrci tohoto filmu se rozhodli pro vztah použít trošku jiné emoce, než bývá ve filmech zvykem. Pro takový film příjemná změna. ()

elanius odpad!

všechny recenze uživatele

(139/2012, DVDRip) / Tak toto teda určite nie.Prvú polhodinu som si myslel, že jediné možné vysvetlenie toho čo sa vo filme deje bude to, že sa jedná o nejakých psychicky postihnutých ľudí. Ďaľšiu polhodinu som rozmýšlal, či sa náhodou u mňa neprejavuje nejaká psychická porucha. Chápem, že ide o film, ale preboha, to čo bolo za postavy, to čo sa nezmysly sa dejú v tomto filme? Toto má asi byť nejaký pokus o originalitu, bohužiaľ ju ale ocenia asi iba intelektuálni onanisti alebo filmový masochisti. Rozhodne sa nejedná o vtipný film, a rozhodne ho tiež neodporúčam bežným filmovým konzumentom. Prevažné množstvo pozitívnych komentov je asi následok toho, že väčšina divákov nemalo šajnu čo to vlastne videli. (0/10) ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasný film a jeden z nejlepších hořkosladkých filmů vůbec, který má vybroušený scénař k dokonalosti a je velmi originální a lehce uvěřitelný. Je neuvěřitelné, že na scénáři i režii je podepsaná průměrná herečka Sarah Polley, která už svým debutem 'Daleko od ní' ukázala, že má talent, ale tímto filmem filmařsky velmi vyzrála. Herecké obsazení ústředního trojúhelníku je zajímavé a zvládnuté, při čemž musím vyzdvihnout Michelle Williams, kterou jsem v jejich dřívějších filmech nemusel, ale zde je opravdu zajímavá a skvělá. Už se těším, až si film pustím znovu. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (4)

  • Každý "outfit", ktorý má Margot (Michelle Williams)  na sebe, obsahuje aspoň kúsok oranžovej farby. (Fanita)
  • Na Mezinárodním filmovém festivalu v San Sebastian v roce 2011 byla Sarah Polley s filmem nominována na cenu pro nejlepší film. (dainio)
  • Z festivalu Vancouver Film Critics Circle 2012 si Michelle Williams odensla cenu pro nejlepší herečku v kanadském filmu. Seth Rogen byl současně nominován na cenu pro nejlepšího vedlejšího herce v kanadském filmu (dainio)

Reklama

Reklama