Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní večerní sportovní zpravodajství soukromoprávní televize Nova, které každý den následuje po pořadu Televizní noviny, obsahuje krátký sestřih z nejsledovanějších sportovních událostí jako jsou fotbal, hokej, tenis nebo formule 1. Na závěr sportovní relace je rubrika zvaná "Borec na konec", kde jsou uveřejňovány zdařilé, kuriózní, vtipné či nepovedené sportovní výkony. (zdeny99)

(více)

Recenze (134)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Miluju, když sportovní zprávy uvádí někdo, kdo si plete Mariána Jelínka s hokejovým trenérem Finska, Tomáše Vokouna s Martinem Pruskem a při představování soupisky týmu vyhrkne jen "první lajna, druhá lajna, třetí lajna, obranné dvojice a v bráně Prusek, přesněji řečeno Vokoun." Kdyby na Nově uvádělo sport hrablo na sníh, vyšlo by to takřka na stejno. Pro televizi Nova 2* za občas exkluzivní rozhovory, které se povedly získat jen jim. Chcete-li přehledné sportovní zpravodajství, pusťte si Branky, body, vteřiny. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Miluju fotbal a sport, takže jsem rád, když se cokoliv nového o dění ve světě dozvím. Ale zprávy na nově, to je někdy kořeňíčko:-)) Vašek Tittelbach zarytý sparťan a jeho kecy o blbé spartičce nikoho nezajímají, krom. 4% .... A redakce? Ta taky dokáže pobavit - ukáží reportáž z utkání (které Příbram vyhraje nad Ostravou 1:0. Ukážou i branku..) no a po reportáži hlásí: tady máme další dnešní výsledky Příbram - Ostrava - 0:0 ...... :-))))) nepotřebuje komentář:-)) Nova a sport, to je krok do tramtárie. Trapní moderátoři v čele s Vaškem. Ohraný, leč někdy zajímavý borec na konec a výplody a výmysly, co se nestaly, nebo jsou překrouceny o 180 stupňů.... Jednou se záměrem, jednou o tom ani neví....Na bezkonkurenční branky body vteřiny to nemá ani ve snu a nepřiblíží se jim ani za sto let... S Českou televizí se nova ve sportu srovnávat absolutně nemůže... I tak ale jsou to pořád informace o sportu a na ty se podívám rád vždy (i když je to debilně moderované a provedené..) a díky tomu 3*, jinak by to byla stěží 1*... ()

Reklama

Parm1 

všechny recenze uživatele

Pavel Poulíček a Václav Tittelbach. Hvězdy českého sportovního zpravodajství a sportovního komentování vůbec. Tito pánové mě vždycky dokázali překvapit svou znalostí, zaplavili diváka přemírou informací, které se opravdu nikde jinde než od nich dozvědět nemohl. Klobouk dolů pánové, bez vás už to není ono. Hlavně fotbalové přenosy s panem Tittelbachem vstoupily do dějin. A pan Poulíček, ten zase vždycky mohl komentovat rovnou od kolotoče, nemusel ani měnit studio. 20% ()

nopud 

všechny recenze uživatele

Dal bych víc, kdyby tento pořad nebyl tak zatížený na Barcelonu. Neustále zaznívá, že "Barcelona je nejlepší fotbalový tým na světě", "Barcelona má ve svém kádru nejlepšího Messiho", "Barcelona utrpěla porážku" - tohle zaznělo, když ji porazil Bayern Mnichov. Nemohli říct, že Bayern vyhrál. Prostě tady tenhle detail mi velmi vadí, třebaže fotbal vůbec neřeším. Ale našlo by se toho i víc a až si vzpomenu, tak to sem zajisté připíšu. ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Těžce podprůměrné zpracování sportovních zpráv. Modeátoři jsou více k smíchu než k pláči, ale vážně se brat určitě nedají. Tittelbach a dnes Pouva jsou úplně mimo. Sportovní zprávy jsou nepřesné a zbytečně stručné. Raději něco senzačního než to, co zajímají i ostatní.... A trapnost nad trapnost v podání Borce na konce je jen třešnička na dortu ubohosti... ()

Zajímavosti (1)

  • Od Mistrovství světa v ledním hokeji v roce 2013 je v každém díle reportáž, ve které zazní klavírní melodie skladby "Someone Like You" od britské zpěvačky Adele. (nopud)

Reklama

Reklama