Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní večerní sportovní zpravodajství soukromoprávní televize Nova, které každý den následuje po pořadu Televizní noviny, obsahuje krátký sestřih z nejsledovanějších sportovních událostí jako jsou fotbal, hokej, tenis nebo formule 1. Na závěr sportovní relace je rubrika zvaná "Borec na konec", kde jsou uveřejňovány zdařilé, kuriózní, vtipné či nepovedené sportovní výkony. (zdeny99)

(více)

Recenze (134)

The Viper 

všechny recenze uživatele

Hokej, tenis, fotbal, lyžování.....žádné jiné sporty pro hledáček ''naší'' televize neexistuje. Především nezapomenout co nejvíce vyzdvihnout naše už tak přeceňované sportovce a pasovat je na nadbohy. Jediné co to zachraňuje pro mne je občasná najmutá NEpornoherečka, která nám tam odříká informace kterým sama nerozumí. I přesto coury z Počasí vedou :) ()

adams89 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální výsměch všem fanouškům sportovního dění. Výsledky jsou leckdy nepřesné, reportáže často již několik dní staré, spousta druhů sportů naprosto opomíjena a neznalí moderátoři do kamery přečtou úplně vše, co jim redakce špatně napíše. A Borec na konec? Občas pobaví, jenže to je ale zoufale málo... ()

Reklama

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesná slátanina s borcem nakonec, která mi nikdy nenabídla jediný výsledek, zaběhnutý čas nebo počet bodů. Vždy se jen dozvím, kdo si zlomil nohu, kdo spadl na kole, kdo se rozbil někde v autě nebo ve formuli. Zkrátka a dobře není to pořad o sportu ale o sportovních neštěstích. NOVA je shit a tohle je ultra shit. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Miluju, když sportovní zprávy uvádí někdo, kdo si plete Mariána Jelínka s hokejovým trenérem Finska, Tomáše Vokouna s Martinem Pruskem a při představování soupisky týmu vyhrkne jen "první lajna, druhá lajna, třetí lajna, obranné dvojice a v bráně Prusek, přesněji řečeno Vokoun." Kdyby na Nově uvádělo sport hrablo na sníh, vyšlo by to takřka na stejno. Pro televizi Nova 2* za občas exkluzivní rozhovory, které se povedly získat jen jim. Chcete-li přehledné sportovní zpravodajství, pusťte si Branky, body, vteřiny. ()

Vyrida odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem: TRAGÉDIE. Minimum informací, které jsou ještě nacpané do minima zobrazovaných záznamů. Moderátoři jsou a byli vždy jenom pro smích a vlastně od doby co mám doma internet, ani nemám jediný pádný důvod si tento pořad pouštět. Konkurenční Branky, body, vteřiny na České televizi, byly a snad i pořád nadále jsou daleko lepší alternativou, což nezmění ani nějaká rádoby zajímavá vykradačka YouTube videí s názvem Borec na konec. Zbytečných cca 10 minut u obrazovky a nemůžu proto ani hodnotit jinak než odpadem!. ()

Zajímavosti (1)

  • Od Mistrovství světa v ledním hokeji v roce 2013 je v každém díle reportáž, ve které zazní klavírní melodie skladby "Someone Like You" od britské zpěvačky Adele. (nopud)

Reklama

Reklama