Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní večerní sportovní zpravodajství soukromoprávní televize Nova, které každý den následuje po pořadu Televizní noviny, obsahuje krátký sestřih z nejsledovanějších sportovních událostí jako jsou fotbal, hokej, tenis nebo formule 1. Na závěr sportovní relace je rubrika zvaná "Borec na konec", kde jsou uveřejňovány zdařilé, kuriózní, vtipné či nepovedené sportovní výkony. (zdeny99)

(více)

Recenze (134)

Vyrida odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem: TRAGÉDIE. Minimum informací, které jsou ještě nacpané do minima zobrazovaných záznamů. Moderátoři jsou a byli vždy jenom pro smích a vlastně od doby co mám doma internet, ani nemám jediný pádný důvod si tento pořad pouštět. Konkurenční Branky, body, vteřiny na České televizi, byly a snad i pořád nadále jsou daleko lepší alternativou, což nezmění ani nějaká rádoby zajímavá vykradačka YouTube videí s názvem Borec na konec. Zbytečných cca 10 minut u obrazovky a nemůžu proto ani hodnotit jinak než odpadem!. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od BBV jsem zpočátku novácké sportovní zpravodajství ignoroval. Paulíček s Tittelbachem byli maximálně čteči zpráv a ne redaktoři, neřku-li komentátoři. Když v posledních letech přece jen zřídka přepnu na novácký sport, tak dostanu celkem kvalitní zpravodajství s grafikou, která je minimálně srovnatelná s BBV. A poznatek mého šéfa, který trénoval hokej ve Finsku: na Nově prý umí správně vyslovovat finsky - to znamená bez přehlasovaných písmen. Nykänen tedy ne [nikenen ], ale [nikanen]. A borec na konec?, ten si z BBV odskočil krátce do SN:-) ()

Reklama

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Vidím to stejně jako duklak2. Hlasatelé, kteří si tak maximálně myslí, že sport je nějaké cizí slovo. Nemají páru o čem mluví. Z extraligy ukáží vždy tak 2-3 góly z jediného zápasu a zbytek přečtou. Snaží se být aktivní a všude posílat své lidi, ale názory nějakých přiblblíků, kteří nedokáží se sportovcem udělat ani pořádný rozhovor nikoho nezajímají. Hlavně, že čtyřikrát ukáží jak se na ZOH 2010 zabil gruzinský sáňkař. Za tohle palec dolů Novo! Plně platí staré známé: "Nova kurví fotbal!" rozšířené na "Nova kurví sportovní zpravodajství!" Jedna hvězda za to, že alespoň občas ukáží něco zajímavého co na ČT nebylo. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

Pavel Póvlíček, jedna z největších osobností české televizní zaza scény,,,známý též jako "blbec na konec" (sportovní kruhy), "keporkak" (pražská dermatologická ambulance) nebo "lejdy kolotoč" (domov důchodců)... *******Pavel Póvlíček byl počat v roce 1973 na jednom z pražských kolotočů. Jeho dětství bylo velice rušné. Vystudoval obchodní školu a v 18ti letech si založil v Praze malý obchůdek s čokoládou pro psy, protože "psi", jak říkal Pavel, "jsou a budou".Bohužel začal s obchodováním asi ve špatnou dobu protože krátce na to z Prahy vymizela většina psí populace. V září téhož roku, na své narozeninové party se klaunovi na klíně svěřil, že by chtěl do evropy a protože rodiče pro něj vždycky chtěli to nejlepší, dostali Pavla dokonce do Evropy2. Odtud ho ale po roce propustili, protože měli pořád votřískaný futra. Následně se Pipi přidal k cirkusové společnosti NOVA, kde mu přidělili funkci hlavního kolotočníka. Zde bohužel jeho stopa končí.... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

V téhle relaci tak dlouho přebíraly moderátory až přebraly a nevyplatilo se to. Vždycky tam vyhrabou nějakou zprávu co už každý sportovní fanoušek dávno ví předtím než se relace v nepravidelný čas uráčí být odvysílána. Pak zkroušený pohled anebo smích, to podle toho jakou sportovní zprávu moderátor Pouva nebo rádoby sexy moderátorka Špálovská odkokodá. Když už se to zvedá z mrákot nastoupí na řadu "Smolař na konec" nebo tak něco a uvidíme něco co se nějakému sportovci nepovedlo a pochopitelně palec dolů. Na Nově jdou cestou komerčních sportů a hlavně chválím, že oproti šílené ČT1 nedostávají prostor nudné sporty. Nejčastěji je k vidění fotbal a hokej. Jinak je pořád co zlepšovat a to hlavně v obsahu a větší informovanosti. 60% ()

Zajímavosti (1)

  • Od Mistrovství světa v ledním hokeji v roce 2013 je v každém díle reportáž, ve které zazní klavírní melodie skladby "Someone Like You" od britské zpěvačky Adele. (nopud)

Reklama

Reklama