Reklama

Reklama

Díky přílivu nelegálních zbraní otřásá Detroitem rostoucí kriminalita a brutální přestřelka ve striptýzovém klubu v centru města je tou poslední kapkou. Policie spolu se speciálním útvarem ATF zahajuje válku nelegálnímu obchodu se zbraněmi na všech frontách. Jde po krku Richovi (50 Cent), který nemilosrdně likviduje svou konkurenci. Ve stejnou dobu je z vězení propuštěn bývalý překupník Angel (V. Kilmer), jehož první kroky vedou přímo za Richem. Opatří si zbraň a přidá se k jeho bandě. Rich je na vrcholu své „kariéry“ a díky krásné Gabrielle (A. L. McCord) má šanci dostat se z ulice k mezinárodnímu obchodu se zbraněmi. Netuší však, že má v týmu informátora. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

To zas byla kravina. Namachrovanej 50 halíř stojí za hovenec, Val Kilmer taky nudnej. Jediný pěkný na tom filmu je ta blondýna, ale ta zas neví komu vlézt do pelechu, jestli starýmu bossovi, nebo přiblblýmu bubákovi. No nevim, takovýhle rádoby akční filmy o rádoby trvdých bubácích by si mohli odpustit. Za tu buchtu 5%. :) ()

floppy4 

všechny recenze uživatele

Mal som pocit, ze 50 Cent si dal na zakazku spravil film svojho oblubeneho zanru podla katalogu a sam si v nom pre potesenie zahral. Co tam robil ten tlsty Val Kilmer? Vsak sa tam vobec nehodil, posobilo to akoby tam potrebovali niekoho znameho aby to neposobilo jak uplny shit. A uz ked hovorim o "shit", tak pomaly nic ine som z tych dialogov nepocul, miestami som mal dojem ze pozeram intra k misiam na Grand Theft Auto, a to nielen co sa tyka dialogov ale aj celeho slabeho scenara. Holt ked chcel Fifty gangstersku madafaka strielacku mohol do toho vrazit viac penazi nech sa to aspon tvari pompeznejsie a hollywoodskejsie, nie ako lacny nizkorozpoctak, bez hocicoho co by malo aspon trochu nabeh na to aby to zaujalo. Hrozne slabe, hviezdicku davam za to, ze to bolo kratke a nemusel som dlho trpiet. ()

Reklama

carAnthony 

všechny recenze uživatele

Všetkých vyjebancov vyjebať von! Rasisti posratý! Ten film je nahovno ale prečo verbal si sereš do huby a sereš sa do ich hudby ty mentál reatardovaný. O tej hudbe nevieš ani ko*ot. Keby všetci tí mainstreamový poperi mali takú lyrics počúvam rádio od rána do večera. Idež niekoho urážať prostredníctvom CSFD!!! Úbohé! A tý niggas v ghettách museli byť kedysi lebo sa nemohli ani ukázať na verejnosti ti magor. Keď bol ešte pár rokov dozadu černoch vodič autobusu bol pre nich hrdina asi taký ako pošahaný Quaid pre teba. A k tým rýmom - mal by si iné, keby si musel uživiť rodinu dealovaním cracku, ha? Možno by ťa strčili do lochu a taký ako ty by ťa začali nazývať neger. Potom by ťa zavolali do filmu a ty ako pán by si tam šiel zatiaľ čo taký ako ty by zas museli pi*ovať. V odpornej štvrti plnej tých negrov, by si ty nikdy nič nedokázal ty majsterko. Takýmto sa hovorí Hater - Hejter - Neznášač. Pretože neznášaš filmy kde tí "černoušci" kývu rukami a rýmujú nadávajú a sú sebavedomí..... Serú oni na teba! Si niečo o tom preštuduj a potom tu príď na CSFD písať aký si kráľ že môžeš s chuti zanadávať na týchto Béčkových filmoch. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je nejhorší fakt, že ho napsal 50 cent, což se hrdě v úvodních titulkách objeví. Hudba je obstarána převážně 50 centem. Zápletka je hloupá jak skákací hrad, takže každej přesně ví co bude v následující scéně. Nejlepší na tom sou přestřelky, ty mě opravdu nechtěně pobavily. (Chlápek to zchytá do pánve vyskočí a střílí dál, tak ho střelej znova do pánve a co udělá? Vyskočí a střílí dál. Nevim kolik kulek člověk potřebuje do pánve aby neskákal ... asi tři a více.) Zbytečnej film příšerný herci scénář režie ..prostě všechno hrozně amatérský. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Vyžranej neherec Val Kilmer, kterého nemusím, tam ani hrát nemusel, takovou přiblblou roli mohl zahrát kdokoliv. Danny Trejo se tam jen ukázal, na celém filmu mě zaujala jen AnnaLynneMcCord a trochu závěrečná přestřelka, jinak céčkový film jakých jsou mraky. Nebýt stálého naléhání abych film shlédl tak by mě naprosto minul a o nic bych nepřišel. Navíc se mi děsně nelíbila hrozná hudba. Ale ve filmu snad nejde ani o jakž takýs příběh , ale především o zbraně, v hlavní roli GUN, což napovídá originální název. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama