Reklama

Reklama

Díky přílivu nelegálních zbraní otřásá Detroitem rostoucí kriminalita a brutální přestřelka ve striptýzovém klubu v centru města je tou poslední kapkou. Policie spolu se speciálním útvarem ATF zahajuje válku nelegálnímu obchodu se zbraněmi na všech frontách. Jde po krku Richovi (50 Cent), který nemilosrdně likviduje svou konkurenci. Ve stejnou dobu je z vězení propuštěn bývalý překupník Angel (V. Kilmer), jehož první kroky vedou přímo za Richem. Opatří si zbraň a přidá se k jeho bandě. Rich je na vrcholu své „kariéry“ a díky krásné Gabrielle (A. L. McCord) má šanci dostat se z ulice k mezinárodnímu obchodu se zbraněmi. Netuší však, že má v týmu informátora. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

floppy4 

všechny recenze uživatele

Mal som pocit, ze 50 Cent si dal na zakazku spravil film svojho oblubeneho zanru podla katalogu a sam si v nom pre potesenie zahral. Co tam robil ten tlsty Val Kilmer? Vsak sa tam vobec nehodil, posobilo to akoby tam potrebovali niekoho znameho aby to neposobilo jak uplny shit. A uz ked hovorim o "shit", tak pomaly nic ine som z tych dialogov nepocul, miestami som mal dojem ze pozeram intra k misiam na Grand Theft Auto, a to nielen co sa tyka dialogov ale aj celeho slabeho scenara. Holt ked chcel Fifty gangstersku madafaka strielacku mohol do toho vrazit viac penazi nech sa to aspon tvari pompeznejsie a hollywoodskejsie, nie ako lacny nizkorozpoctak, bez hocicoho co by malo aspon trochu nabeh na to aby to zaujalo. Hrozne slabe, hviezdicku davam za to, ze to bolo kratke a nemusel som dlho trpiet. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Bezkonkurečný scenár, ktorý by závidel aj Ayer, Mann a Scorsese. 50 halierov ide si to svoje a vo výprave dotýkajúce sa telenovely alebo sitcomu prednášajú svoje antiherecké kreácie a do toho kráča od včiel napichaný Val, ktorý nevedno či pracuje na čiernych vtákoch. Každopádne je pocit trápnosti opodstatnený, nohavice sú správne dole (a potom prečo nevie utekať pred policajtmi, bodaj by nie v tých spustených). Všade to duní a vymetajú sa bary, málo štetiek a pod. Ako pravý obraz Ameriky nie je ďaleko no robí to priam detským kalibrom. SIlný kaliber, no ja sa z toho po*** ty*****. (videné 21.11.2018, YT) ()

Reklama

jack_scott 

všechny recenze uživatele

San Andres Film. Neboli SAF - i tak by se mohl Gun jmenovat :-) 50 je přehnaně hustej, coz kazdej gangsta musí uznat :-) super. AnnaLynne McCord je tam úplně bomba, nejen v té scéna sexu s 50centem je úplně božská :-) Popravdě, snímek je pro mne překvapním že takhle kategorie filmů existuje, stále! Jak A-Team :-) V rámci možností super. *** a 60%. ()

Ace.A.T.L. odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl komentáře a hodnocení ostatních, nechtělo se mi tenhle film ani stahovat. Nakonec jsem to udělal(čistě z objektivního pohledu) a je to vážně kravina. Nevím, proč se někdo zahazuje natáčet takovýhle filmy. 50 Cent působí strašně uměle, Val Kilmer mohl před natáčením drobet zapracovat na postavě a celý film je jen slátanina machrování, nesmyslnýho "kmoterství" a celkem nepochopitelnýho respektu. Tohle je film pro obdivovatele 50 Centa, jako pána všeho a kontrolóra všech, protože je to přece king. Nechápu smysl natočení tohohle filmu. ()

pikovyeso 

všechny recenze uživatele

1. vůbec ale vůbec se mi nelíbilo prostředí filmu a jakási divná zimní barevnost. 2. bohužel 50 cent není herec a v tomto filmu měl zahrát buldoka z ulice co stoupá na vrchol, ale je na něm v postojích a gestech poznat, že už se nějakou dobu pohybuje úplně někde jinde, prostě mu z očí zmizela ta "naštvanost na svět" 3. filmový rozpočet asi nebyla žádná pecka takže až 50.centa, dnes béčkového kilmra a remara, byly obsazeni špatní a přehrávající viz detektiv v kloboučku a i postavy byť jen v 1 záběru , tak na nich bylo vidět že je to jen komparz a laciní herci kteří se jen snaží dívat do kamery a naporosto sexy AnnaLynne McCord byla jeiné velké kráásné plus filmu ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama