Reklama

Reklama

Mastňák Boogie

(festivalový název)
  • Argentina Boogie, el aceitoso (více)

Obsahy(1)

Mastňák Boogie přichází jako závan zatuchlého vzduchu, s celým arzenálem zbraní schovaným pod kabátem. Kouř z jeho cigarety, linoucí se temnou uličkou, je znamením pro dalšího bídného červa, že nadešel jeho čas. Je to nesympatický, od reality odtržený sexistický surovec, agresivní rasista, nejobávanější nájemný vrah ve městě, jenž všude, kam vkročí, zanechává tratoliště krve, hlásaje přitom svoji překroucenou verzi spravedlnosti. (Anifilm)

(více)

Recenze (30)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Koukam, ze si tady vsichni u toho vyslehali koule, ale me to zase jak takova ultra rezba neprislo. Jasne, je to jeden z nejbrutalnejsich animaku, ale celej dej se lehce tahne, v podstate tu neni zadnej poradnej pribeh a to malo, co tu je, neni zrovna dvakrat originalni. Tenhle film ale stoji na Boogiem, kterej hazi hlasky na vsechny strany, kazdyho urazi a zabiji na potkani. Coz je parada, nektery hlasky by se fakt dali tesat, jenze Boogie je takova tupa hora masa, takze se neda rict, ze bych mu buhvijak fandil. Navic se to cely poradne rozjede az v druhy pulce, nicmene super masakralni zaver je libovej. Co se tyce animace, je sice neokoukana a stylova, ale i docela hnusna. Aspon, ze hudba je paradni. Nicmene i tak to da 4*. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,BYL JSEM V LAOSU, KAMBODŽI, ETIOPII, NAMIBII. V JIŽNÍ AFRICE JSEM STŘÍLEL ČERNÝ REBELY. BYL JSEM V SALVADORU, V NIKARAGUI, V IRÁKU, VE VÁLCE V ZÁLIVU. BYL JSEM V KAŽDÝ POSRANÝ VÁLCE TŘETÍHO SVĚTA. MŮŽETE ZMĚNIT KULISY, DŽUNGLI, ALE NAŠTĚSTÍ TU VŽDYCKY BUDE NĚKDO, KOMU MŮŽETE DÁT POŘÁDNOU RÁNU“....... /// Příšerně nádherná animace. Brutálně poetickej příběh. Crazie gangestrka plná černýho a cynickýho humoru. Všude se válej policajti, padouši, obyčejní lidi (i pejsek). V neživým stavu a co možná nejvíc od krve. Mastňák Boogie totiž překážky nepřelejzá, ale odstraňuje. Autoři posbírali inspiraci všude možně a je tu animák – asi nejkrvavější co jsem viděl, kterej končí optimistickou láskou a válkou v Čečně(?). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že posílat místo sebe otvírat dveře černocha, nemusí bejt zase tak blbej nápad. 2.) Chci poznat dokonalou ženu. 3.) Vždycky, když krvácím, vzpomenu si na Vietnam. 4.) Thx za titule ,,joSew“ a ,,Burner.Tom“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Drsný animák s komiksovým "lookem", nemilosrdným hrdinou s hláškou na každém kroku, nestandardním vizuálem a kupou sarkastického humoru. Být ve filmu více originálně zábavných scének (většina je založená na tom, že někdo zemře nějakou brutální smrtí) a mohl z toho být kult, takhle zbyla jen překvapivě (a hodně drsně) zábavná podívaná, u které jsem se usmíval, nevěřícně zíral, od plic smál a občas trochu nudil. Rozhodně však originální a zábavný snímek, kterých by mohlo být více. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Na rovinu, Boogie je naozaj jedno nabúchané namachrované bezcitné a bezbožné hovado, aké doteraz neuzrelo svetlo sveta a oproti ktorému sú Hulk alebo Marv so Sin City vyrovnaní kľuďasi. Nič viac, ale hlavne ani nič menej ako jednu chodiacu horu svalov nečakajte. Nejaký príbeh je niečo, o čo tu totiž skoro vôbec nejde, hlavné je odprezentovať na všetkom a na každom, že stretnutie s Boogiem je v podstate nezlúčiteľné so životom. A do toho Boogie sype z jednej ruky na všetky strany olovo a z druhej tak suché hlášky, že aj Bruce Willis by sa mal čo učiť. Jediná menšia výtka za nevyrovnanú animáciu, ktorá hlavne v treťom rozmere vyzerá dosť lacne... ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Aby sa mu ženská páčila , musí sa denne šúchať o brizolit , aby nádherne zdrsnela , alebo musí byť prikovaná k reťazi , aby si prílš nevyskakovala . Má rád prachy . Veľa prachov . Chudákov má rád len , kedˇ ich nevidí . Už dávno stratil cit , pretože sa hrával s betonovými hračkami . Hovoria o ňom , že je zastaralý , že je z praveku , ale aspoň dáva živobytie stolárom a truhlárom . Fajčí desať denne . Ale kartónov ! Romantika ho nudí . Pri západe slnka si vybaví vôňu napalmu . Jediná osoba , s ktorou je šťastný , je on sám , Mastňák Boogie ! " Die You Fucking Bastards !!! " ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama