Reklama

Reklama

Protiúder

(seriál)
  • Velká Británie Strike Back
Trailer 7
Velká Británie / USA, (2010–2020), 57 h 25 min (Minutáž: 43–48 min)

Předloha:

Chris Ryan (kniha)

Hrají:

Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Rhona Mitra, Robson Green, Michelle Lukes, Charles Dance, Andrew Lincoln, Shane Taylor, Richard Armitage, Jimi Mistry (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(76)

Spojenectví mezi dvěma speciálními agenty trpí zásadním rozporem – první je americký odpadlík, druhý elitní britský špión. Ovšem to jim nezabrání odvážně se pouštět do nejrůznějších krkolomných akcí.  Napínavý thriller s dějem, který koresponduje s událostmi dnešní doby se soustředí na dva členy přísně tajné antiteroristické organizace, známou pod názvem Section 20: britského seržanta Michaela Stonebridge a bývalého amerického vojáka Damiena Scotta. (HBO Europe)

(více)

Videa (66)

Trailer 7

Recenze (158)

Nix 

všechny recenze uživatele

Takto, co je super, tak seriál je napěchován akcí od začátku do konce, ano najdou se i slabší díly, ale většina co se týče akcí si drží svůj standart. Ale co mi vadilo, tak od Retribution přijdou nový herci a seriál už ztratil svůj náboj. Ale série předtím mohu doporučit, je to klasika od Cinemaxu na kterou jsem zvyklý od Banshee nebo Warrioru, krev, sex, akce, hlášky. Jenže do plného hodnocení mi pořád pár věcí vadí a chybí, některé díly byly jak přes kopírák a někdy některé scény byly prostě nudný a nucený, kolikrát i herci občas vypadali, že ulítavají a nejedou na sto procent i některé scény mohou působit dost lacině. Ale i přes to člověka čeká akční zábava. ()

RakeW

všechny recenze uživatele

Začátek je jak vystřižený z Call of Duty, následující špionážně teroristická zápletka působí jak z pera patnáctiletého hráče Call of Duty a konečně veškeré dramatické momenty včetně emočně vypjatých scén jsou pak asi tak na úrovni Call of Duty. Suma sumárum si radši půjdu zahrát stejně vypláchlé a klišovité Call of Duty, než abych koukal na další díl Strike Back. Za první příběh ve dvou dílech dvě hvězdy, dál se dívat nehodlám. Pokud tam není nějaký významný kvalitativní posun, tak místnímu hodnocení téhle ne víc než průměrné podívané fakt nerozumím. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

K seriálu som sa dostal až v 4. sérii, a zdá sa mi byť dosť našliapaný, veľa akcie, zaujímavé ksichty vo vedľajších úlohách. O mŕtvoly nie je núdza a úvodná pesnička navodzuje skvelú atmosféru. Seriál o špeciálnej jednotke ako má byť... 1. séria má znaky nadmerných žánrových klišé (Hlavne to ako vždy dopadnú zradcovia, je trochu úsmevné. A sex je po určitej dobe tiež trochu prvoplánovaný.), ale moje sympatie seriál nestráca... A 2. séria má Rhonu Mitru. Ona je fakt kosť... ()

bacon 

všechny recenze uživatele

Seriál nabitý vojenskými akciami s krásnou dynamikou a ukážkovou taktikou. Americká dokonalosť hrdinov je prebitá neustále sa krútiacim dejom, ktorý Vás nenechá ani odbehnúť na WC. Trošku ma "zbrzdil" prechod z prvej do druhej série, ale to ma rýchlo prešlo. Videl som 4 série, no ani jedna ma nesklamala, v každej bolo niečo iné, zaujímavé. Rád by som ďalšie série. ()

Jacob23 

všechny recenze uživatele

Ano misty to je dost prestrelene a moc Ramboidni..ale kdyby bylo vic serialu s takovou skvelou vypravou a slusnymi herci byl bych jen rad.Misty je to hodne akcni a takovy serial mi v posledni dobe chybel.. 2ha serie se rovnez povedla ikdyz se vystridali herci,pribylo postav a jde o zcela novy pribeh.Casting se vydaril a role vojaku,velitelu i hl.zaporaka sednou.Je to akcni,vypada to vypravneji a zaver serie byl skvele vygradovan. 85% ()

Galerie (472)

Zajímavosti (15)

  • První seriálová série byla natáčena v lokacích hlavního města Jihoafrické republiky Johannesburgu a v odlehlé provinční oblasti Gauteng. Ta se nachází v severním cípu Jihoafrické republiky. (Conspi)
  • Velká část hereckého obsazení druhé série byla před začátkem natáčení podrobena intenzivnímu armádnímu výcviku za dohledu bývalých příslušníků jednotek SAS (Special Air Service) a SBS (Special Boat Service). To probíhalo ve výcvikovém táboře v jižní Africe. (Conspi)
  • V epizodě můžeme vidět, že čeští vojáci delegace mají na sobě uniformy BDU Forest. Armáda ČR takové uniformy nikdy nepoužívala. Zároveň měla postava Gen. Palečka (Péter Bregyán) špatné označení hodnosti - dvě stříbrné hvězdy s lemováním (Štábní Nadpraporčík). (UncleMorty)

Reklama

Reklama