Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokumentární film o freestyle lyžování z roku 2008. Film poskytuje náhled do soukromí riderů a jejich názory na moderní scénu. (enigmus)

Recenze (10)

joelly01 

všechny recenze uživatele

Claim je famozni ski film. Bavi od prvni minuty az do konce. MSP vsadila na sve osvedcene borce (West, Petit, Abma, Dumont, Backstrom, Harrison, Schiller,...). Nejlepsi segment neoddiskutovatelne Antoine Montant v Chamonix ("the sickest thing I´ve ever seen"), jako vzdy okouzlujici Colby James West a navrativsi se Hugo Harrison. Filmy MSP me fakt bavi neb netlaci na pilu jako Serpove (SC) a vsechno berou s takovym uzasnym nadhledem. Claim ma cestne misto v me videotece, rozhodne nejlepsi z produkce MSP! ()

Reklama

muti 

všechny recenze uživatele

to co predvadzaju borci je totalny crazy shit. neuveritelne tereny, dychberuce zostupy. nechapem ako mozu v tej rychlosti strmhlav dole vediet kam vlastne idu a co je pred nimi, aky hlbohy bude dalsi prepad zo sklay a ci doadnu na sneh alebo na skalu. alebo to nevedia? aka je tam umrtnost a ako vyzeraju ich kolena? :P ()

Pepy 

všechny recenze uživatele

Velmi geniální, zábavný, adrenalinový dokument, který nemá chybu. Jenom sledujete až do konce s otevřenou pusou! ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film o freestyle lyžování (viz anotace tohotopohledného homevidea)? Nu, asi takto: nelyžuji, nemám ani tyto ambice, avšak po shlédnutí by jeden běžel na svah. Takže... asi ano. Co na tom, že se lze velmi reálně domnívat, že většina aktérů již nežije s ohledem na ďábelské prostocviky na kopcích po celém světě? Ještě že lyžovat nakonec opravdu neumím... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama