Reklama

Reklama

Dilema

  • Česko Manžel, nebo milenec? (více)
Trailer 1

Ronny Valentine a Nick Brannen jsou od studií nejlepší kamarádi. Teď spolu mají malou firmu zabývající se vývojem nových automobilových technologií a designu. S Ronnyho přítelkyní Beth a Nickovou manželkou Genevou po boku jsou ti dva neporazitelný tým. Na posledním autosalónu se Ronnymu podaří malou lstí domluvit schůzku se zástupci firmy Chrysler. Pokud by jednání dopadlo dobře, měli by oba o budoucnost postaráno. Jenže pak se Ronnyho svět obrátí vzhůru nohama, když nechtěně spatří Genevu v náruči jiného muže. Ronny se před tím, než tuhle nepříjemnou zprávu sdělí Nickovi, rozhodne zjistit víc. Coby amatérský detektiv promění svůj život v komický chaos. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (199)

iamek 

všechny recenze uživatele

Už podle obsazení jsem tak nějak tušil, že film bude totální průser. Trošku jsem doufal, že Ron Howard nějakým zázrakem natočí s tímhle obsazením kvalitní film, ale bohužel se to tak nestalo. Mi osobně Kevin James a Vince Vaughn nikdy nepřipadali vtipní a když jsem viděl, že mají hrat v jednom filmu vedle sebe dokonce s Tatumem tak se mi udělalo nevolno. Podle očekávání jsem v kině viděl mizernou komedii která nebyla ani vtipná, originální a už vůbec ne dobře napsaná a zahraná. Tohle si Ron Howard za rámeček určitě nedá. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

s přehledem nejslabší Howardův kousek,který si za rámeček určiě nedá.Herecké obsazení sice slibovalo,že by to mohlo být vtipné,ale bohužel není (až na pár scén).Celé je to spíš neuvěřitelně klišoidní a patetické až běda a konkrétně Vaughnova postava mi celou dobu lezla úspěšně na nervy.Světlou vyjímkou tak zůstává pouze Tatumův Zip,který mohl s klidem dostat víc prostoru...40% ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Winona Ryder oslavila svůj filmový návrat Černou labutí a už je tu další kousek, ve kterém hraje a kde dostala konečně mnohem více prostoru. Samozřejmě si od dramatu odskočila k poněkud odlehčenějšímu žánru,tedy komedii s ohraným námětem, která nepřinesla vůbec nic nového pod sluncem a bohužel není ani vtipná, jak by se od výchozí situace mohlo očekávat. Jen v podstatě rozšiřuje to nepřeberné množství ostatních komedií a nepůsobí ani jednooký král mezi slepými. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat?? Je to typické slovní drama, které ale má určitý smysl a naštěstí je to všechno uvěřitelné. Na druhou stranu se díváme na skoro dvouhodinový příběh, který rozebírá jednu každodenně dějící situaci (i když prekérní) a sem tam to něčím zamotá. Je to spíše o těch hereckých výkonech, které stojí za to. Čistý průměr, nic víc, nic míň. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dlho som si hovoril, á sakra ako som počas tej korony pribral. Našťastie ma z depresie vytiahol Kevin James, pretože oproti nemu je aj hroch len sušienka. Jediný rozdiel je, že na hrocha ešte neušili sako. Inak ho ako komika mám rád a rovnako tak, vlastne ešte viac, Vinca Vaughna. Lenže scenár im neposkytol príliš veľa úsmevných situácií, Jamesovi v podstate žiadne. Dobrý nápad s neverou nie je vyvinutý ani do silnejšej drámy (čo sme ani nečakali) ani do extra komédie (a to sme už tak nejak očakávali), takže najvtipnejšie momenty paradoxne prišli vtedy, keď sa tam sporadicky objavil Channing Tatum. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • Pro snímek se rozhodovalo se mezi názvy Cheaters, What You Don't Know a The Dilemma. Vítězná byla nakonec třetí varianta. (Kuzmik)
  • Jedná se o první komedii režiséra Rona Howarda od vánočního snímku Grinch (2000), který byl uveden o 11 dříve. (Coldrex)
  • Natáčení probíhalo od května do poloviny sprna 2010 v Chicagu v Illinois. (Kuzmik)

Reklama

Reklama