Reklama

Reklama

Mitch a Dave jsou nerozluční přátelé. Jak ale léta ubíhala, jejich světy se od sebe čím dál více vzdalovaly. Dave je přepracovaný právník, manžel a otec tří dětí, Mitch je druhořadý herec, který mění ženy častěji než ponožky. Jednoho dne se spolu sejdou, popijí alkohol a u fontány si oba v tentýž okamžik přejí ocitnout se v kůži toho druhého. Následující den ráno se probudí a zjistí, že jejich přání byla vyslyšena. Nejraději by se zase hned přeměnili zpátky, ale kouzelná fontána byla mezitím odstraněna. Kam byla převezena, není možné kvůli byrokracii hned zjistit, a tak oběma mužům nezbývá než začít žít život toho druhého. Mitch musí zastoupit Davea v případu fúze firmy, na jejímž výsledku záleží, zda mu bude přiznáno partnerství. Dave má v Mitchově podobě natáčet porno. Ani jednomu se ale nový způsob života nelíbí. Podaří se oběma mužům nezničit si navzájem vlastní existenci dřív, než naleznou způsob, jak vše vrátit do původních kolejí? (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (429)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Příběh byl vlastně celkem fajn, lehce šablonovitý, zhruba takový, jaký by ho mainstreamový divák (a dnes i já) očekával - záměna lidí nebo osobností bývá příslibem zábavy. Sice žádný zázrak, ale ani podprůměr. 70 % Co mi vadilo bylo trochu moc úchyláren, ne že bych byl nějak prudérní, ale přijde mi to zbytečné, nevkusné a kazí to můj dojem. Oba hlavní představitelé nepatří mezi mé oblíbence, ale žádnému z nich, ani dalším hercům, nelze nic vytknout. Olivia neskutečně sexy, ale je ve vedlejší roli. Pokud jde o zábavu, mohlo to být lepší, ale čekal jsem to horší; malé děti (obzvlášť dcerka) pomáhají; škoda, že nevyužili slova "masturbace", protože po úvodu to k tomu vyloženě vybízelo. # příběh 6 | hudba 7 | humor 5 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 6 ()

Anchi

všechny recenze uživatele

Na začátku špatně sestříhané záběry zapudrovaného obličeje. / "U have no job" "U have no hair." / "Story time is over, go fix your hair" *slap over the girl's butt and she falls on the staircase. / "Hey hey, what's your name?" he is tapping a little baby, one of the twins "Why can't they talk yet, are they retarded or something?" / scéna s miminama v kuchyni při krmení ve 3 ráno - mixér, sekáček, zásuvka... / ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $52miliónovTržby USA $37,081,475Tržby Celosvetovo $75,755,822Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,367,286 //počet predaných kusov 159,210Tržby za predaj DVD v USA $16,624,942 //počet predaných kusov 1,047,417║ len tuctový výplach kde sa na humore dosť pritvrdilo ale nie moc účelne /40%/ ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Typická americká moralizující komedie,která ale teda k tomu moralizování dojde přes trochu fekálního humoru,trochu nudy a tuny dialogů ve stylu fuck,shit,bitch,mothefucker atd.Moje láska Oliwia Wilde hraje třetí housle a v příběhu je trochu víc až ke konci,téma,jakkoliv je klišovité mohlo nabídnout o mnoho více komických situací a za to že jsem se párkrát zasmál,můžu poděkovat jedině vynikající dvojici Reynolds/Bateman,která tenhle film drží na hranici čistého průměru,jako bonus Oliwia bez podprdy.50% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Neustále si stěžuji na nedostatek kvalitních rom-comů, naštěstí jich v minulosti vzniklo tolik, že je pět a více let dozadu stále kde brát. Ano, čekal jsem přisprostlou komedii s Reynoldsem, ale výsledek mě neskutečně pozitivně překvapil a co je neuvěřitelné, dokonce i motivoval do života. Hrozně jsem si to užil a budu pokračovat v kompletování Reynoldsovy a Batematovy filmografie PS : Olivia Wilde tu má poměrně malou roli, ale je vyloženě odzbrojující...9/10 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Po závěrečných titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Většina nahoty ve filmu není skutečná. Olivia Wilde i Leslie Mann byly v pikantních scénách "svlečeny" pouze pomocí digitální animace. (oje)

Reklama

Reklama