Reklama

Reklama

Mitch a Dave jsou nerozluční přátelé. Jak ale léta ubíhala, jejich světy se od sebe čím dál více vzdalovaly. Dave je přepracovaný právník, manžel a otec tří dětí, Mitch je druhořadý herec, který mění ženy častěji než ponožky. Jednoho dne se spolu sejdou, popijí alkohol a u fontány si oba v tentýž okamžik přejí ocitnout se v kůži toho druhého. Následující den ráno se probudí a zjistí, že jejich přání byla vyslyšena. Nejraději by se zase hned přeměnili zpátky, ale kouzelná fontána byla mezitím odstraněna. Kam byla převezena, není možné kvůli byrokracii hned zjistit, a tak oběma mužům nezbývá než začít žít život toho druhého. Mitch musí zastoupit Davea v případu fúze firmy, na jejímž výsledku záleží, zda mu bude přiznáno partnerství. Dave má v Mitchově podobě natáčet porno. Ani jednomu se ale nový způsob života nelíbí. Podaří se oběma mužům nezničit si navzájem vlastní existenci dřív, než naleznou způsob, jak vše vrátit do původních kolejí? (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (429)

Dale 

všechny recenze uživatele

Divím sa, že v tejto neschutnej hovadine nehrajú Sandler so Schneiderom, ktorí by sa tu hodili perfektne. Slovných aj vizuálnych nechutností je tu požehnane, vtipné sú však maximálne 2-3, týkajúce sa manželských vzťahov. Od debilného (stačí našťať do fontány, WTF?) a neoriginálneho scenára (vo filmoch sa menili už deti na dospelých a naopak, aj muži so ženami) sa veľa čakať nedalo a nezachráni to ani priehrštie silikónových prsníkov a perfektný zadok Olivie Wilde. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Nejde o originální námět, avsak ruku na srdce- mám dojem, že většina námětů je jiz větší části již natočena. O co to tedy jde je hlavně zpracování a zde se to podařilo. Hodnocení 65% (25.1.2020) v pripade této komedie považuji za velmi nízké, neboť narozdíl od desítek podobných snímku má styl, nenudí, je zde nemálo povedených vtipů a výborné obsazení /tedy hlavně Bateman/. Fekální humor mě v této komedii (narozdíl od mnoho jiných)neurážel a naopak mi přišel v pohodě. Po delší době jsem se u nenáročné komedie bavil a přes mírné připomínky ji považuji za velmi povedenou. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Příběh byl vlastně celkem fajn, lehce šablonovitý, zhruba takový, jaký by ho mainstreamový divák (a dnes i já) očekával - záměna lidí nebo osobností bývá příslibem zábavy. Sice žádný zázrak, ale ani podprůměr. 70 % Co mi vadilo bylo trochu moc úchyláren, ne že bych byl nějak prudérní, ale přijde mi to zbytečné, nevkusné a kazí to můj dojem. Oba hlavní představitelé nepatří mezi mé oblíbence, ale žádnému z nich, ani dalším hercům, nelze nic vytknout. Olivia neskutečně sexy, ale je ve vedlejší roli. Pokud jde o zábavu, mohlo to být lepší, ale čekal jsem to horší; malé děti (obzvlášť dcerka) pomáhají; škoda, že nevyužili slova "masturbace", protože po úvodu to k tomu vyloženě vybízelo. # příběh 6 | hudba 7 | humor 5 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 6 ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Výmena tiel patrí takisto k obľúbenému námetu mnohých filmárov a tentokrát sa jej opäť chopil Hollywood. Našťastie oporou tohto spracovania je silné herecké obsadenie, ktorému divák prepáči aj obvyklé exkrementové ingrediencie a vulgárnejšie repliky. A čo je najdôležitejšie, nebol som znechutený ani z obligátneho morálneho poučenia na záver. Takže za komické 4 pomočené fontány. (18.11.2020) ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Naprosto chápu, že kritika tento film smetla, protože filmařsky je to prostě mimo. Typické zvraty, postavy, dialogy, happy end, no prostě totálně šablonovitý film. Je pravda, že už samotná výměna těl zaručuje zábavu a proto rozhodně neříkám, že jsem se ničemu nesmál a nepřišlo mi to milé, ale všechny vtipy či moralizování na mě také nefungovalo. Prostě mi jen příjde, že téměř žádný film na toto téma, nevytěžil maximum, včetně tohodle... Ale na 2* není, protože mě to stejně bavilo, né že ne. Jen přehlédnout ty prvoplánový věci, kterých bylo teda tady požehnaně. Škoda, škoda. Jestli si přeju nějaký filmový zážitek, tak je to vidět film na výměnu těl, který je na 5*. :) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Po závěrečných titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Change-Up je již druhým filmem během dvou let, kde hraje Leslie Mann manželku postavy, u které dojde k „výměně těla“. (žvanimírek)

Reklama

Reklama