Reklama

Reklama

Mitch a Dave jsou nerozluční přátelé. Jak ale léta ubíhala, jejich světy se od sebe čím dál více vzdalovaly. Dave je přepracovaný právník, manžel a otec tří dětí, Mitch je druhořadý herec, který mění ženy častěji než ponožky. Jednoho dne se spolu sejdou, popijí alkohol a u fontány si oba v tentýž okamžik přejí ocitnout se v kůži toho druhého. Následující den ráno se probudí a zjistí, že jejich přání byla vyslyšena. Nejraději by se zase hned přeměnili zpátky, ale kouzelná fontána byla mezitím odstraněna. Kam byla převezena, není možné kvůli byrokracii hned zjistit, a tak oběma mužům nezbývá než začít žít život toho druhého. Mitch musí zastoupit Davea v případu fúze firmy, na jejímž výsledku záleží, zda mu bude přiznáno partnerství. Dave má v Mitchově podobě natáčet porno. Ani jednomu se ale nový způsob života nelíbí. Podaří se oběma mužům nezničit si navzájem vlastní existenci dřív, než naleznou způsob, jak vše vrátit do původních kolejí? (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (429)

Handle 

všechny recenze uživatele

Naprosto chápu, že kritika tento film smetla, protože filmařsky je to prostě mimo. Typické zvraty, postavy, dialogy, happy end, no prostě totálně šablonovitý film. Je pravda, že už samotná výměna těl zaručuje zábavu a proto rozhodně neříkám, že jsem se ničemu nesmál a nepřišlo mi to milé, ale všechny vtipy či moralizování na mě také nefungovalo. Prostě mi jen příjde, že téměř žádný film na toto téma, nevytěžil maximum, včetně tohodle... Ale na 2* není, protože mě to stejně bavilo, né že ne. Jen přehlédnout ty prvoplánový věci, kterých bylo teda tady požehnaně. Škoda, škoda. Jestli si přeju nějaký filmový zážitek, tak je to vidět film na výměnu těl, který je na 5*. :) ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

hahaha....Bol to naozaj veľmi príjemný film s niekoľkými naozaj úžasnými hláškami. Výborné herecké obsadenie, veľmi vtipné scény, niekoľko typických amerických vtipov. Dôležité je, že tento film neukazoval len dobré stránky našich hlavných hrdinov, ale ich ukazoval ako celé osoby. Za skoro dve hodiny sme zistili dobré i zlé vlastnosti našich hrdinov a popravde netuším, ktorého z nich mám radšej či Dava alebo Mitcha. Jedinou závadou filmu boli niekedy až priveľmi vysilené nadávky a expresívne výrazy....Ale inak v celku som sa veľmi dobre bavila 70% ,,To je moje dcera čubky, táta je pyšnej!" ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Příběh byl vlastně celkem fajn, lehce šablonovitý, zhruba takový, jaký by ho mainstreamový divák (a dnes i já) očekával - záměna lidí nebo osobností bývá příslibem zábavy. Sice žádný zázrak, ale ani podprůměr. 70 % Co mi vadilo bylo trochu moc úchyláren, ne že bych byl nějak prudérní, ale přijde mi to zbytečné, nevkusné a kazí to můj dojem. Oba hlavní představitelé nepatří mezi mé oblíbence, ale žádnému z nich, ani dalším hercům, nelze nic vytknout. Olivia neskutečně sexy, ale je ve vedlejší roli. Pokud jde o zábavu, mohlo to být lepší, ale čekal jsem to horší; malé děti (obzvlášť dcerka) pomáhají; škoda, že nevyužili slova "masturbace", protože po úvodu to k tomu vyloženě vybízelo. # příběh 6 | hudba 7 | humor 5 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 6 ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem chtěl jít do kina (taky proč ne, ukázky, co běžely v televizi, nevypadaly špatně) ale bohužel to nějak nevyšlo. Nicméně teď toho lituju, protože pro mě je The Change-Up překvapením roku. Když o tom tak přemýšlím, tak naposledy jsem se takhle bavil u Love and Other Drugs (ale tam to nebylo překvapení, ten film jsem měl v merku už nějaký týden, kdežto tenhle ne). A to i přesto, že k (novým) americkým komediím většinou píšu komentáře ve stylu "dalo se na to koukat, ale zasmál jsem se tak dvakrát". To u tohohle filmu jsem se zasmál nesčetněkrát a k tomu ten dokonalý casting! Ryan Reynolds a Jason Bateman tvoří skvělou dvojku, která se navzájem dokonale doplňuje, takže fakt, že jsou přátelé už delší dobu, jim věříte, Olivia Wilde je prostě definicí dokonalosti (hlavně kvůli ní jsem si film vůbec sehnal) a Leslie Mann taky přispěla svou troškou k mému hodnocení. Až po skončení filmu mi došlo, že to mělo prakticky necelé dvě hodiny, ale já si to chtěl pustit znovu a nepřišlo mi, že by film měl nějaké slabší místo. Co se týče amerického mainstreamu, tak tenhle kousek minimálně letos zřejmě jen tak překonán nebude. A já si ho rád někdy znovu pustím. Mých 100 % není vůbec nadsazených, prostě jsem si tuhle komedii užil i přes dvě fekální scény, které většinou nemusím. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Co si má člověk myslet o komedii, v jejiž první scéně dítě posere Jasona Batemana a proměna dvou hlavních postav proběhne díky močení do fontány? Jako fakt rád by chtěl vidět, v jakým stavu byl scénarista, když tuhle scénu psal, protože tohle nemůže připadat vtipný ani člověku po base piv. No i když po tý base možná jo. Jinak je totiž absolutně nevtipná komedie, která z již dosti vyčpělý zápletky nedokázala vytěžit skoro nic. Jenom dokázala totálně ztrapnit hlavní dva představitele. Jedna hvězda je za sexy Olivii Wilde a ta druhá (nebo spíš půlka) je z lítosti nad všemi těmi slavnými jmény a upadající kariérou kdysi nadějného režiséra Davida Dobkina.30% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Po závěrečných titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Většina nahoty ve filmu není skutečná. Olivia Wilde i Leslie Mann byly v pikantních scénách "svlečeny" pouze pomocí digitální animace. (oje)
  • Change-Up je již druhým filmem během dvou let, kde hraje Leslie Mann manželku postavy, u které dojde k „výměně těla“. (žvanimírek)

Reklama

Reklama