Reklama

Reklama

Scooby Doo! Prokletí nestvůry z jezera

(TV film)
  • USA Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster (více)
Trailer

Chtěli jste je, vrátili se! Hvězdy filmu Scooby Doo: Začátek jsou tu v dalším akčním dobrodružství, které kombinuje báječné hrané scény a efekty s nejskvělejšími nadpřirozenými detektivy všech dob. Škola skončila, nastala pohoda a Daphne, Velma, Fred, Shaggy a jejich čtyřnohý oblíbenec zamířili na letní brigádu v přepychovém country klubu. Děje se tu ale cosi podivného – něco, co by mohlo odstrašit všechny hosty klubu (a s nimi i práci, kterou parta nutně potřebuje!). Ve vzduchu se vznáší záhada. A taky romance, protože – božíčku! - Shaggy se zamiloval do Velmy. Mohou osobní vztahy tým rozdělit? Záhady s r. o. se pokoušejí vyřešit Kletbu jezerní příšery a dostávají se do pořádně kalných vod! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Lilloos 

všechny recenze uživatele

V klidu si podřimuju u rádoby vtipné dětské detektivky, když vtom se začnou zhmotňovat myšlenky hlavních hrdinů do poskakujících barevných obrázků a do toho začne Shaggy vřískat nějakou napodobeninu Moonlight Shadow. Pořádné hudební zábavy se však dočkáme až na konci, kdy si trsnem v retro stylu. Vážně byla jezerní obluda tak odporná, nebo to zapříčinila jen má nenávist k žábám? Každopádně když ještě začne blinkat...Sice se děsně milujeme, ale víš co, budem jenom kámoši, aby to prostě zapadalo do toho, co tvrdíme už přes 30 let. A když na konci odhalili pachatele, které ho jsem tipovala už od první scénky, samolibě jsem se zaradovala. Za to ta hvězda. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Spočiatku som si myslel, že po tých troch hrozných dieloch, to už horšie byť nemôže a že tentokrát to bude lepšie, ale mýlil som sa. Tie predvídateľné scény a tie hrozné dialógy pôsobia nepozerateľne a nepočúvateľne. Vilma: "Keď to uvidíte, tak poviete: Páni!" Vilma: "Rezignujem na svoju funkciu!" Vilma: (V období, ktoré by malo byť v 60.rokoch, ale nie je) "Idem pozrieť wikipédiu." Mimochodom, tie skutočné čary si moli odpustiť a na vyše to pôsobí trápne, najmä tie žiarlivostné scény. Taktiež si nemyslím, že tie zvukové vedľajšie efekty sa tam hodili, či dokonca tie veci, čo každú chvíľu odniekiaľ zobral Scooby, napríklad husle na pláži, či bolo hlúpe to, keď namaľoval vchod na stene, ušiel ním a druhá obluda doň vrazila. To si niekto snáď pomýlil s kresleným filmom. Český dabing vzhľadom na to, že ide o komédiu a Shaggy je zvláštna postava nie je tak hrozný, ale v prípade Scoobyho to je naozaj zlé. Veľmi amatérsky film a navyše, keď svojím známym donesie na konci majiteľ toho rezortu veľký šek, pripomínajúci tie z lotérií, navyše kde je napísané, že od banky Hanna a Barbera, tak to celý tento hrozný film aj hrozne zavŕšilo. ()

Reklama

Kucndo odpad!

všechny recenze uživatele

Gosnellovi Scoobyové byli vskutku špatní, hrozně špatní, ale dalo se na to koukat, proč? Hlavní postavy aspoň vypadaly ty z původního seriálu.. a TADY?! 1. Odkdy je Fred tmavovlasej? 2. Odkdy je Velma Asiatka? 3. Kdy Daphne vypadala jako MILFka? 4. Scooby vypadá ještě HŮŘ než v Gosnellově filmu, a to je do hajzlu ještě co říct! Samotné obsazení je fakticky naprosto absolutně hrozně špatný, hrozně špatný. Fred je tupější, Velma až přehnaně našprtanější, Daphne je nějak drzá a panovačná, Shaggy je tak blbej, že jsem mu tak přál, aby ho ta jezerní příšera sežrala, a to ho mám z celý partičky v jinejch díkech nejradši. Scooby-Doo nejde takhle zfilmovat... a tenhle film je naprostej důkaz, protože tohle je naprostej zásah vedle. Ale asi bych měl brát v potaz to, že to je jenom TV film...spoiler: Já prostě nechápu tyhle lovestory mezi těma šaškama v partě... prostě... to není vůbec ve stylu Scooby-doo... Je to prostě trapný klišé.... + DO HAJZLU TEN DABING, TEN ZASRANEJ DABING! PROČ TO NENECHALI, JAK TO BYLO V SERIÁLECH A FILMECH OD GOSNELLA? Budu opakovat po ostatních - Shaggy je fakt de-bi-lně nadabovanej, i já po pěti jointech a dvaceti pivech mám stabilnější hlas, než on! ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Po Prvej Záhade som sa tešil na dobru komédiu.No čo sa nestalo v celku som sa nudil.Hlas Shaggyho no na začiatku som moc nemusel no potom som si celkom zvykol.Osobne no neviem ale ani skvelý Scooby sa mi po pravde veľmi nepáčil.Viem že je to rozprávka pre deti ale zobrali to až moc detsky. Slabšie 3 hviezdy . No ale ak mám pravdu povedať tak ešte ďalší diel by som v pohode prijal. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, co se týče většího zaměření na postavy a střihu více věrného původním animákům má tato televizní verze na vrh oproti Scooby Doo 2 Monster Unleashed, kteří byli spíš krotitelé duchů skloubený s lunaparkem kde se vás každou chvíli snažili překvapit nějakou novou naleštěnou atrakcí. Tady ale (hlavně i díky menšímu budgetu) jsme více při zemi a jedná se o více typický případ kdy náš gang vyšetřuje záhadu (škoda jen toho fantasy konce). Což do samotného závěru je fakt pecka a bavilo mě to, spolu s humorem který tu podle mě nebyl trapný a hodně to mělo nádech animáků. Co se týče představitelů tak jsou fajn, bál jsem se Freda, ale jeho představitele mám fakt rád, takže nakonec překvapení a Shaggy spolu s Velmou taky pecka (hlavně ten Shaggy taky překvapil, i když Lillard nepřekonán), Daphne ale špaténka. Jo a ta romance ? Já jsem za ní rád, mě tohle vždy baví, jen mě nasralo že na to jak to řeší celý film, tak to skončí ve stylu "MEZI NÁMI NENÍ CHEMIE, TAK POJĎME ZASE BÝT KÁMOŠI" to jako byla docela sračka. Jinak ale fajn věc na to když si chcete pustit něco fajn na spaní. Zrovna po jedné epizodě Masters of Horror jsem to potřeboval. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama