Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britská verze bláznivé sportovní game show. I tentokrát na 24 soutěžících čeká několik překážek, které je mají za úkol nejen zpomalit, ale také způsobit co možná nejkrkolomnější a nejzábavnější pád do vody či bahna. Pokud se soutěžící dostanou přes 4 úseky, včetně závěrečného kola, čeká je tučná finanční odměna a titul šampióna. Pořadem provází Richard Hammond. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

UK Drtivá porážka nabízí další mně prospívající držkopády, u kterých skoro vždy umírám smíchy. Překážkové dráhy nepůsobí tak překombinovaně jako v USA verzi, jsou tak přiměřeně složité a podporující další zranění :). A aby toho nebylo málo, tak celou soutěž komentuje jako vždy bláznívý a velmi vtipný moderátor Richard Hammond, mně známý z TopGearu, Brainac: Šílené vědy, Crash Course a mnoha dalších. Jeho řeči a chování musí pobavit každého. Anebo možná jen mě, ale zato mimořádně :). Bez Hammonda na hodně podobné úrovni jako USA Wipeout. Kvůli Hammondovi ale o moc lepší :). 100% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Drtivá porážka byla svého času tím nejlepším dílem, které jste mohli spatřit na obrazovkách Barrandova. Dokázal jsem se smát několik desítek minut u těch přihlouplých failů a často si představoval, jaké to musí být si takový adrenalin zkusit. Je úsměvné zjistit, že nás pořadem provázel Richard Hammond. Tehdy jsem ho samozřejmě ještě vůbec neznal. ()

Reklama

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl poprvé neskutečně jsem se u toho bavil, postupem času mi, ale došlo, že ti blázni co se do tohoto seriálu přihlásí a dokola omílaná dráha a téma, to taková zábava už není. Pointa je pořád stejná a když se na to člověk dívá pořád dokola je to i hrozně nudné. Dnes již můžeme podobné pořady vídat různě ve světě, ale místo toho aby se tvůrci poučili a přidali nějaký vlastní originální nápad, tak je to v podstatě to samé. Takže resumé je asi takové, že je to zcela průměrný pořad, který pobaví za předpokladu, že na něj nebudu koukat každý den. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Za začátku, když jsem to viděl, jsem si myslel, že to bude zábava, jak tam pořád někdo vráží do míčů a padá do vody. Jenomže po shlednutí více dílů, jsem si všiml, že se právě ty míče a voda dokolečka opakují. Málokdy ukážou další kola. Takže dávám nižší hodnocení. Mnohem rozmanitější je Takešiho hrad ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

podruhé jsem se přesvědčil o tom, že Britové sice umějí dělat komediální seriály, ale remaky soutěžních pořadů jim nejdou… Naštěstí Total Wipeout není tak špatný jako britský FF. Nicméně byl to pro mě šok, když si takhle jednou vstanu s tím, že se podívám, co ti dva Johnové zase řeknou a co krásná Jill dodá a místo toho na mě kouká Richard Hammond a nějaká Amanda… Nicméně musím znovu zopakovat, že takový průser, jako britský Fear Factor, to není. Takhle, originál je jen jeden, ale když téhle verzi dáte šanci, tak vás víceméně pobaví. (Což se mi u britského Fear Factoru zatím nestalo.) Po pár dílech jsem si zvykl a vypadá to, že se soutěž konečně začíná rozjíždět, takže uvidíme… Zatím nehodnotím, ale kdybych měl, rozhodoval bych se mezi 3 - 4 hvězdami. Uvidíme po konci celé série… Ale fakt mi chybí ty uštěpačné poznámky Johna a Johna a krásná Jill… UPDATE: Tak po zhlédnutí většiny dílů v prvních dvou sériích, dávám 70 %. Když si na to zvyknete, tak to není zas tak špatné. Rozhodně je to lepší, jak britský FF. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Českou stopou v seriálu je Symfonie z Nového Světa od Antonína Dvořáka, která zazní v 8. dílu 6. série. (vyfuk)

Reklama

Reklama