Reklama

Reklama

Její manžel se zranil a nemůže chodit do práce. Rodině hrozí, že je vyhodí na ulici, a tak je bývalá královna krásy nucena nastoupit do masážního salónu. Jenže brzy zjišťuje, že její klienti čekají více než jen proklepání zad... Tento příběh o jedné královně krásy (Jennifer Love Hewitt) se odehrává v malém texaském městečku. Kráska je však nyní už vdaná matka tří dětí, jejíž manžel kvůli zranění nemůže pracovat a hrozí jim, že je vystěhují na ulici. Bývalá královna je přesvědčena, že nikdo tak krásný jako ona si nezaslouží být chudý, a tak přijme nabídku pracovat v masážním salónu. Jenže brzy zjišťuje, že její klienti čekají více než jen proklepání zad... (HBO Europe)

(více)

Recenze (84)

berusche 

všechny recenze uživatele

Upřímně? ... upřímně je totiž Jennifer Love Hewitt vychrtlina s velkýma propadlýma očima, která s tunou řasenky ještě předtím, než začala dělat to, co pak dělala, podobná těmhle dámám víc, než si myslí. Skutečně perspektivní americká matka. Když nemáme na chleba, tak budem dělat tohle. Dobrý námět podle skutečné události. Hlavně takový výchovný. Podívejte se, jak dopadnete: peníze budou, ale za jakou cenu! Bohužel, název filmu, a tedy již zmíněný seznam, mě osobně přijdou jako něco navíc, co se do filmu vložilo, aby to taky mělo nějakou pointu. No, teď bych mohla pomluvit herce, jak jim to moc nešlo, pak taky výpravu (poněvadž, mám dojem, že jste jakože někdy v 90. letech, ale vypadá to tak na s bídou 80. léta) a tak dále, a tak dále ... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já měl ze všech komentářů, obsahů a zajímavostí dojem, že mě čeká kvalitní eroťák v primetime. Tak jsem si po dlouhé době pustil film i v televizi, protože na ČT Sport, posledním kanálu který ještě drží mou telku v pokoji, zrovna jak na potvoru běžel ping pong. Hele, nebylo to úplně k zahození, ale jestli chcete pořádný film, natočte si svůj vlastní. P.S.: Sorry za komentář č. 70. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Další film o lidských tragédiích zapříčiněných hospodářskou krizí začátku tohoto století. Film nám dává otázku, zda máme soudit ženu za to, že vydělává peníze profesí, kterou se člověk nemůže chlubit, proto, aby udržela svou rodinu existenčně nad vodou. Já osobně bych dočasnou roli prostitutky své ženě nikdy neodpustil. Zlomem v jejím příběhu je, že i když vydělala pro svou rodinu dost peněz, ve své profesi nadále pokračovala, protože chuť peněz je velice mocná. Nejsem žádný puritán, ale když už přistoupila na takovou práci – v důsledku vážné rodinné finanční situace -, měla vědět a uvědomit si, proč všechnu tu nečistotu absolvuje a najít si potom normální slušnou práci. Ale jak říkám, je to otázka veskrze individuální. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekla nečekala jsem nic světoborného. Ne proto,že bych nevěřila v herecké schopnosti Jennifer ale hlavně proto, že by mě to téma s jakoukoliv jinou herečkou až tak nezaujalo. Celý film jsem byla unešena z půvabů Jennifer a k tak vysokému hodnocení mě přimělo také to jak krásný konec to mělo a také skutečnost, že ráda "objevuji" filmy, které nejsou až tak známé. Mě se to hodně líbilo takže palec nahoru a to dokonce pětkrát :-). ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jennifer Love Hewitt zase jednou našla materiál, ze kterého dokázala vykřesat víc. A nebylo to ostatně poprvé, kdy dokázal Lifetime na základě dobrého, ale rozhodně ne skvělého scénáře dát prostor své hvězdě a tu nasměřovat zase někam dál a výš. Takto už zafungovala série filmů s Vicky Pratt, která se díky nim přehrála do ryze charakterních a psychologicky náročných rolích, stejně jako Nicolette Sheridan. The Client List se navíc podařilo zúročit ještě jednou, v podobě 25 dílného seriálu. Nečekala jsem něco tak sexy a hravého. Ano, pořád je to ta naše hlavní hrdinka z Texasu, ale ve filmu si prošla dost těžkým obdobím a seriál jí dává příležitost podívat se na svou situaci z více stran. Na JLH je radost pohledět, je neskutečná, půvabná a herecky má také silné momenty. Mamku jí hraje Cybill Shepherd, příběh má hlavu a patu, někam směřuje a zároveň jsou tu neodolatelné hlášky, takže v podstatě není co vytknout. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • „Všetky intímne scény sme natočili za dva dni. Absolvovala som výmenu nohavičiek celkom dvadsaťšesťkrát a mala som aj rovnaký počet klientov,“ prezradila herečka Jennifer Love Hewitt a ďalej dodala: „Bolo to prinajmenšom čudné. Bola som zakaždým v miestnosti len s jedným chlapom a kopou ľudí zo štábu. Pustili sme sa „do toho“ a onedlho nasledovala výmena spodnej bielizne a úprava mejkapu“. (Sufferer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno