Reklama

Reklama

Many a Ellie mají již skoro dospělou dceru Broskvičku, která by se ráda stala členkou party mladých mamutů a také přítelkyní krásného mamuta Ethana. Ellie stojí za svou dcerou, ale Many si myslí, že to pro Broskvičku není vhodné. Je to klasický případ otce, který nechce vidět, že jeho milovaná dcera dospívá... Sidova ztracená rodina se náhle objeví a Sid je šťastný, že se na něj nevykašlala. To se ale velmi mýlí, jeho rodina se tu zastavila jen proto, aby se zbavila ještě i babičky, která už dost zapomíná a občas se chová podivínsky. Veverčák Scrat, který miluje žaludy, se pokusí jeden zasadit, jenže tím způsobí doslova katastrofu – dojde k posunu zemských desek a oddělení nejen kontinentů, ale také party přátel. Manyho rodina je na jedné straně a prudký mořský proud unáší opačným směrem Manyho, Diega a Sida s babičkou... Vtom se na obzoru objeví loď a přátelé se radují. Je to však předčasná radost protože to je pirátská loď a pirátům rozhodně nejde o to, aby naše přátele zachraňovali. Kapitán Gutt není žádný dobroděj a přátele zajme. Přátelé se však nevzdávají... (TV Prima)

(více)

Videa (47)

Trailer 1

Recenze (721)

predators 

všechny recenze uživatele

4 díly už jsou setsakra pořádná dávka a udržet divákovy bránice v nějakém tom napětí a třesu chce nutnou dávku nápadů. Ty mi ve čtyřce chyběly a přiznám se, obešel bych se bez tohoto dílu, jako striptér Channing Tatum Bez kalhot. Bohužel ho tu ale máme a po shlédnutí zjistíte, že už Scratt není tak vtipný, jak býval, že postaviček je až přespříliš a že i v animáku může debilní střih nadělat paseku. Nevím, co si z toho ti piškoti odnesou, teda... 35% ()

mcb 

všechny recenze uživatele

K nevydržení uřvaná a otravná recyklace, která vzniká jen kvůli tomu, že tahle animovaná franšíza stále vydělává. Technicky dokonalé zlo, jenž spoléhá jen na to, že známá chlupatá zvířata padají a narážejí do různých věcí, přičemž jakákoliv dějová logika či provázanost absentuje. Hlavní ale je, že se to hýbe a je to barevné, což dětem do pěti let a vlastně i producentům téhle odpudivé komerční zhůvěřilosti bohatě stačí. Pro normálního diváka je to však absolutně k nevydržení. ()

Reklama

Mertax 

všechny recenze uživatele

O úroveň lepší než úmorná dvojka a stejně zábavné jako svěží trojka. Animace velmi kvalitní a např. voda vypadala téměř fotorealisticky a 3D efekt měl smysl. Český dabing je často k popukání, ovšem jistě ne cílenému. "Dvojitá stěrka" nebo "Broskvičko" to jsou prostě jistoty záchvatu smíchu. Veverka už je bohužel těžce zrecyklovaná, lenochod je snad poprvé skutečně vtipný a babička ztělesněním všech důchodcovských klišé. Mamuti nudní, otravně pouční a moralizující (problémy s dcerou v pubertě, ach jo). Ovšem nečekala jsem, že se několikrát rozesměju. 65 %. [Kino, 3D, dabing] ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

Na tomto pokračování jsou nejzajímavější - jak už upozornili jiní komentátoři - další pokroky v animační technice. Voda je opravdu vodou. A tak trochu vodový a na vodě stojící je i příběh a neuvěřitelně upovídaní hrdinové upomínající na nekonečnost bublinových telenovel. Údaje o výši docílených tržeb jsou tak trochu údaji o úrovni publika, které na taková představení dochází. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pokračování velmi oblíbené animované série opět potěší snad všechny mladé diváky. Je celkem jedno, o jaký jde příběh, hlavně že je to zábava, na což děti slyší. Samozřejmě se vrací všechny známé postavy a opět přibyde několik nových. Jinak je to stejně jako předchozí díly, opět se musí někam putovat. V konkurenci s Madagaskarem u mě vítězí Doba ledová... 81%...[14.07.2012_Cinestar_Plzeň] ()

Galerie (50)

Zajímavosti (20)

  • Nůž, který hodí piráti ježokrtkovi jako zbraň, je ten samý, který ve třetím dílu nosil lasičák Buck (Simon Pegg). (Jacccob)
  • Když Scrat (Chris Wedge) pobíhá po Žaluatlantidě, vidíme spoustu odkazů na náš svět a jeho významné osobnosti. Např. představení „Hamleta“ Williama Shakespeara nebo sochu "Myslitele" od Augusta Rodina. (Aporol)

Související novinky

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

Reklama

Reklama