Reklama

Reklama

Doba ledová: Mamutí Vánoce

  • Česko Mamutí Vánoce (více)
Ukázka z filmu 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Už jste to slyšeli? Vaši oblíbení prehistoričtí hrdinové se vrací ve zbrusu novém vánočním dobrodružství pro celou rodinu! Když Sid nechtěně zničí Mannyho památeční vánoční ozdobu a ocitá se na Santově „seznamu zlobilů”, vydává se na zábavné putování na severní pól, aby dal vše do pořádku. Místo toho ale způsobí ještě větší pohromu. Teď je na Mannym a jeho bandě přátel, aby zachránili Vánoce pro celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Ukázka z filmu 1

Recenze (141)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Další povedený animovaný kraťas s oblíbenými postavičkami z Doby ledové, který se tentokrát odehrává na Vánoce. Vedle zobrazení spousty různých svátečních tradic, které započaly právě Mamutími Vánocemi, mě opět nejvíce pobavil nepřekonatelný "herecký výkon" kryserčáka Scrata. Zkrátka jsem se znovu pěkně nasmál, což je u komedie to hlavní. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Trochu mi neseděl Santa Claus v pravěku, ale budiž, jak jinak udělat vánoční příběh v době ledové...(možná mohl mít i nějaký víc pravěký obleček O:-) ) ale jinak to bylo zábavné, veveřička nezklamala. Zjišťuju, že hodně animáků má nějakého takového roztomilého a vtipného tvorečka. Vysvětlení vzniku Vánoc (stromečky, Santovi pomocníci, létající sobi, atd.) bylo povedené. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Víš o tom, že zpíváš balvanu ? Je to tradice. CITÁT - Vánoční strom ? Slyšíš, jak to zní směšně ?........... Edííííí, kde jsííí !!!!! Co blbnu to jsem já. Žlutý sníh, ten miluju !!! No a nakonec si zaspíváme o kouzlu vánoc. A Scrat ? Také přinese své kouzlo. A jaké že to bylo ? U pavouka jsem se strašně lekl. Chcete normální hodnocení nebo vánoční hodnocení ? Bylo to krátké. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ze všech vánočních speciálů mých oblíbených animaků, které jsem viděl, je tento nejslabší. Prvních deset minut docela v pohodě, ale pak šla kvalita dolů. Příběh je to jinak pěkný, a pokud nevíte, kde Santa sehnal všechny své soby, tak se na to určitě podívejte. Samozřejmě nesmí chybět Scrat, nejlepší postava série, která to tentokrát rozjela opravdu pěkně. A ten pavouk byl docela v pohodě, ne že ne... ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele

Znáte to, večer si sednete nebo lehnete k televizi a hledáte film či seriál který by vás mohl bavit, a já když tohle dělám a vidím tam film s vánoční tématikou tak si ho nesmím nechat ujít ! Doba ledová je série kterou miluji a i když se novější díly moc nepovedly tak ty starší jsou úžasný ! Ze začátku jsem od filmu nic moc nečekal ale dal jsem tomu šanci a musím říct že mě film velice překvapil ! Animáky už moc nesleduji a když se na nějaký podívám tak to neskončí moc dobře, ale zde to bylo fakt jinak ! Už jenom začátek naznačoval že to bude něco co fakt pobaví, což se také stalo. Humor v animovaných filmech mě nikdy moc nezaujme zde to bylo opět jinak, u animáku jsem se zasmál naposled tak před třemi lety takže jsem rád že jsem se konečně zasmál ! Také mě velice pobavily postavy např: Scrat atd... protože to je moje dětství ! Scrat vždy pobaví, Broskvička také, dále bych jich výjmenoval aspoň 100 :D. Jsem rád že jsem si konečně udělal čas na nějaký takový film, a také vám musím říct že si tenhle filmeček nesmíte nechat ujít ! Celkem mě ale také překvapilo nižší hodnocení a zase se u mě děje že i filmy z nižším hodnocení umí skvěle pobavit ! Jak už jsem psal jsem rád že jsem film viděl a všem ho doporučuji ! 8/10 ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama