Reklama

Reklama

Doba ledová: Mamutí Vánoce

  • Česko Mamutí Vánoce (více)
Ukázka z filmu 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Už jste to slyšeli? Vaši oblíbení prehistoričtí hrdinové se vrací ve zbrusu novém vánočním dobrodružství pro celou rodinu! Když Sid nechtěně zničí Mannyho památeční vánoční ozdobu a ocitá se na Santově „seznamu zlobilů”, vydává se na zábavné putování na severní pól, aby dal vše do pořádku. Místo toho ale způsobí ještě větší pohromu. Teď je na Mannym a jeho bandě přátel, aby zachránili Vánoce pro celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Ukázka z filmu 1

Recenze (141)

otík 

všechny recenze uživatele

Všechny Doby ledové (krátkometrážní i dlouhometrážní) patří do jednoho pytle, přičemž ani jeden z dílů není vyloženě špatný. Ani tento vánoční speciál není nic extra, ale žádný propadák to též není. Tu krátkou dobu se to dá vydržet, přičemž stále musíme mít na mysli, že Doby ledové jsou určeny přednostně dětem, ne dospělým. Hudba: John Paesano ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ak chcete zničiť sériu, dajte do nej Santa Klausa. S tým sa vysporiadal Clark Kent v Smallville, Harold a Kumar a aj hrdinovia Narnie. A teraz je rad na Ice Age. Jediné čo sa môžem pýtať je prečo? Načo dávať sériu, ktorej čaro je hlboko zakorenené v časoch dávno minulých a v parodovaní všetkých vedecky doložených faktov, do súčasnosti aby priblížila ducha Vianoc mladšej generácií? Nefunkčné a nezaujímavé. Zmes rodinných hodnôt, ktoré s dobrodružstvami Ice age nemajú nič spoločné. Strata času, určená len pre najmenších a ktorá patrí do krabice spolu so Shrekovými Vianocami. Po naplnení krabice, ju treba spáliť a na všetko toto hodnotové zlo zabudnúť. ()

Reklama

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání v podobě 24. minutového animáku, plného ne-dobrých postav a nevtipného humoru. Tento kraťas nepřináší nic, co by jsme neviděli v jiných a hlavně lepších filmech. Navíc je tak urychlený, jak jen se to dá.. Ani Scratova linka se nepovedla.. Tak snad u nového celovečerního dílu. 35% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Ať si říká kdo chce, co chce, veverka a její ořech dělaj kurevskou reklamu celý týhle partičce Doby ledové. A není tomu jinak ani u Vánočního mamutího speciálu! Nicméně i přes velikej rozmáhající se přetlak animovaných Vánočních kraťasů, se tahle ministory o roztříštěné Mannyho kouly a nasraným Santovi, možná povedla jedna z nejvíc. 65% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Veverka a její hon za žaludem opět potěšil a pobavil, Vánoce v podání hlavních hrdinů Doby ledové také ušly, takže celkově to byla fajn vánoční jednohubka. Navíc neuškodilo dozvědět se zase další z mnoha legend o tom, jak Santa Claus vlastně přišel k létajícím sobům, jak vznikl seznam hodných a zlobivých, jak to bylo s elfy, a tak dále. Zkrátka taková chuťovka, které jsem se nepřejedl a která potěšila. Nicméně jsem přesvědčen o tom, že vánoční speciál Madagaskaru byl přece jen o něco lepší, takže i když Mamutím Vánocům udělím stejně jako vánočnímu Madagaskaru tři hvězdy, tak zde jsou to o něco slabší tři hvězdy. Vím, na hodnocení to sice nebude mít vliv, ale využívám toho, že to mohu napsat alespoň do svého komentáře. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama