Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska může být nevinná nebo intenzivní, opojná... nebo nenasytná. Ve strhujícím napínavém thrilleru o vášnivé romanci, která se brzy stane smrtelnou posedlostí, hrají Mark Wahlberg (Planeta opic), Reese Witherspoon (Pravá blondýnka) a Alyssa Milano (Čarodějky). Nicole Walker (Witherspoon) vždy snila o tom, že ji okouzlí někdo výjimečný - někdo silný, sexy a citlivý, pro koho bude středem vesmíru. David (Wahlberg) je to všechno a ještě víc. Ale její dokonalý přítel není tím, kým se zdá. Pod jeho sladkou fasádou se skrývá divoká, temná stránka, která brzy promění sen v noční můru. (Magic Box)

(více)

Recenze (115)

alambert 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je v podstatě béčko, ale zatraceně dobré. Děj vás sice v podstatě skoro nepřekvapí, ale slušně to odsýpá, herci nehrají zle, Mark Wahlberg je snad dokonce za mlada tvrdší, než jak vypadá dneska atd. No, pokud si říkáte, že to by na 80% asi stačit nemělo, máte pravdu. Já tomuhle filmu prostě ještě musím přidat za dvě věci. Jedna je, že se mi zoufale líbí život té rodinky. Krásný dům na nádherném místě, krásná žena, ještě hezčí dcera, dvě auta v garáži z nichž jedno je Ford Mustang Convertible '66 v krásném červeném laku. Prostě pohádka. Už když jsem to viděl kdysi, ještě snad jako dítě, jsem se do toho zamiloval. No a ta druhá věc je pak mladá Reese, do které jsem se sice zamiloval nedávno, ale o to víc. V tomhle filmu je ještě víc sexy než Ve velmi nebezpečných známostech, a to jsem si myslel, že už to nejde. Tady prostě, to její hebké, dokonalé tělo s perfektníma nohama v kratičkých sukínkách a to její podléhání sexuálnímu chtíči, to na mě fakt fungovalo v každičkém jednom záběru. Wow... ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::: Sexy Thriller u kterého se mi měnily pocity jak na horské dráze. Bylo mi chvíli hnusně, pak hezky, naplno jsem se do filmu vžil a to mám na filmech moc rád, když se jim to povede, to svědčí o skvělé režii. Reese Whiterspoon je moc sexy ženská a Mark Wahlberg nám předved, že umí hrát, když se mu zachce. Ve filmu se také objevila moje oblíbená herečka Alyssa Milano, kterou miluju a tady byla skvělá i když mohla dostat trochu více prostoru. Slušný thriller s velkou dávkou emocí a dusnou atmosférou. ::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Horor to z podstaty príliš nie je, solídny thriller prameniaci z naturálneho ľudského zla so začínajúcim Wahlbergom však áno. Ryžu príliš nemusím a tu mi občas vadila, viac ma potešila prítomnosť Petersena a Alyssy Milano. Keby nebolo pár skutočne fatálnych do očí bijúcich chýb (ako napríklad Ryžine dokonale plynulé vycúvanie do zákruty v plnej rýchlosti), hodnotenie by bolo vyššie. ľudsky diabolského Wahlberga môžem. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Žeru doplňovat si filmografii oblíbených herců a Marky Mark je jedním z nich. Paradoxně je jeho kariéra už od počátku, kdy přešel z hudebního průmyslu, plná zajímavých filmů, jejichž retro obsah plně doceníte až v kontextu jeho současné herecké oblíbenosti. Tak či onak, Milenec nebo vrah pro mě není žádnou velkou neznámou, film jsem viděl za svých pubertálních let někde v bedně a už tenkrát mě vůbec neurážel a kupodivu se tak neděje ani po téměř dvaceti letech. Mark je prostě ten typ herce, co může hrát lover-boye i grázlíky a stejně mu to žerete i s navijákem. Což je vlastně podstata i tohoto snímku, kde mu na špek skočila rovněž mlaďoučká Reese Witherspoon, které to zde mimořádně sluší, přestože jí teče ještě mlého po bradě... Nebo že by to nebylo mlíko??? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Psychopatický mladík si to jde vyřídit se všemi, kteří se jen příblíží k jeho vysněnému idolu. Mně na tomhle filmu vadilo, že než se rozjel, tak to dost trvalo. Film se místy až nepříjemně vlekl. Herecky byl na tom tento thriller podstatně lépe. Wahlberg se v jedné ze svých prvních výraznějších rolí ukázal jako solidní tahoun a jeho zlý kukuč, kterým sršel na všechny strany, nevěstil nic dobrého. Mladičká Reese Whiterspoon nic nekazila a Alyssa Milano jako její kamarádka také měla co nabídnout, především po fyzické stránce. Thriller, od kterého lze čekat slušnou porci napětí, by možná se svižnějším rozjezdem vybojoval víc. 60% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Horská dráha, která se ve filmu objeví, se jmenuje The Coaster a jedná se o jednu z největších atrakcí vancouverského Playlandu. (zajda404)
  • Reese Witherspoon a Mark Wahlberg spolu po natáčení jistou dobu chodili. (zajda404)
  • Terry (Jason Kristofer) má ve filmu zbraň Glock 17 ráže 9x19mm. (dc125)

Reklama

Reklama