Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska může být nevinná nebo intenzivní, opojná... nebo nenasytná. Ve strhujícím napínavém thrilleru o vášnivé romanci, která se brzy stane smrtelnou posedlostí, hrají Mark Wahlberg (Planeta opic), Reese Witherspoon (Pravá blondýnka) a Alyssa Milano (Čarodějky). Nicole Walker (Witherspoon) vždy snila o tom, že ji okouzlí někdo výjimečný - někdo silný, sexy a citlivý, pro koho bude středem vesmíru. David (Wahlberg) je to všechno a ještě víc. Ale její dokonalý přítel není tím, kým se zdá. Pod jeho sladkou fasádou se skrývá divoká, temná stránka, která brzy promění sen v noční můru. (Magic Box)

(více)

Recenze (115)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct,ale už potřetí jsem se stále u tohohle filmu thrillerovsky bavil.Ten pomalý teror,co tam vysílá David v podání Markyho je prostě famózní a to se ve filmu nic velkého neděje.Je to dávkující tempo,který zobe režisér kousek po kousku a to se mě velice líbí.Zničující láska nebo jasná věc,že David měl jiné plány?Tohle si říkám i potřetí a obávám se,že za pár let se podívám zas.Samozřejmě horší už konec,kde zas padne plno klišé a trochu prapodivný úplný závěr,který popíral to,co táta Sveve architekt říkal na začátku"mám zabezpečený barák":),Ale atmosféra i tak dobrých 70 minut se stále stupňuje a Marky Mark pouští zas svoje autentické rebelství. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Psychopatický mladík si to jde vyřídit se všemi, kteří se jen příblíží k jeho vysněnému idolu. Mně na tomhle filmu vadilo, že než se rozjel, tak to dost trvalo. Film se místy až nepříjemně vlekl. Herecky byl na tom tento thriller podstatně lépe. Wahlberg se v jedné ze svých prvních výraznějších rolí ukázal jako solidní tahoun a jeho zlý kukuč, kterým sršel na všechny strany, nevěstil nic dobrého. Mladičká Reese Whiterspoon nic nekazila a Alyssa Milano jako její kamarádka také měla co nabídnout, především po fyzické stránce. Thriller, od kterého lze čekat slušnou porci napětí, by možná se svižnějším rozjezdem vybojoval víc. 60% ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nie je to zlý film, príbeh je dobrý, ale problém bude asi na režisérskej stoličke. Ako som už povedal, príbeh je dobrý, zaujímavý a napínavý. No čo sa týka samotného filmu, tak mu chýba atmosféra a napätie. Nie že by to tam nebolo, ale nie je to tam v takej miere, ako by taký thriller mal mať. Rozhodne ale odporúčam. Už len kvôli Markvoi či Reese Witherspoon. 70% - 3* ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Triler, v ktorom po prvých 20 minútach budete presne vedieť predvídať čo sa stane, kto za tým bude stáť a ako to celé skončí. A to naozaj nepreháňam, takto predvídateľný film bez čo i len náznaku prekvapenia alebo nejakého zvratu som už dlho nevidel. Mimo toto negatívum sa však nedá na veľa sťažovať. Natočené to je slušne, postavy sa správajú v rámci možnosti logicky, na Reese Witherspoon a Alyssu Milano sa veľmi príjemne pozeralo a Mark Wahlberg svoj prerod z okúzľujúceho mladíka na vyšinutého psychopata zvládol obstojne (aj keď nie vynikajúco alebo nezabudnuteľne). Priemer na 1 pozretie a na zabitie dlhej chvíľky. 50-55% PS: horor to nie je ani náhodou ()

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý thriller, především díky roztomilé Reese Withersppon a mladému M. Wahlbergovi, který má neuvěřitelné charisma už v tomto snímku. Vcelku poklidná první hodinka, která jasně vykreslí charakterové rysy hlavních postav dává předzvěst, že v závěru budete díky slušné atmosféře napjatí. Ačkoliv není Fear ničím vyjímečný má vcelku správný spád a rytmus. 60% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Terry (Jason Kristofer) má ve filmu zbraň Glock 17 ráže 9x19mm. (dc125)
  • Reese Witherspoon a Mark Wahlberg spolu po natáčení jistou dobu chodili. (zajda404)

Reklama

Reklama