Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska může být nevinná nebo intenzivní, opojná... nebo nenasytná. Ve strhujícím napínavém thrilleru o vášnivé romanci, která se brzy stane smrtelnou posedlostí, hrají Mark Wahlberg (Planeta opic), Reese Witherspoon (Pravá blondýnka) a Alyssa Milano (Čarodějky). Nicole Walker (Witherspoon) vždy snila o tom, že ji okouzlí někdo výjimečný - někdo silný, sexy a citlivý, pro koho bude středem vesmíru. David (Wahlberg) je to všechno a ještě víc. Ale její dokonalý přítel není tím, kým se zdá. Pod jeho sladkou fasádou se skrývá divoká, temná stránka, která brzy promění sen v noční můru. (Magic Box)

(více)

Recenze (115)

kocik1 

všechny recenze uživatele

A to jako architekti v Seattlu netuší, že když jim někdo zdemoluje auto a ještě jim tam zanechá vzkaz, je nejlepší zavolat policii? A co ten hlídač odnaproti, ten taky klíďo píďo opustí velín a jde si hrát s pistolkou, aniž by to nahlásil? Nojo, ale kdyby se postavy chovaly logicky, tak by nebylo o čem točit, že jo?! Mlaďase by zadrželi a finito. A takhle jsme se mohli pěkně bát..... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Wahlberg mi jako absolutně vyšinutý magor sednul dokonale a měl by si takovou roli někdy zopakovat. Jak sladce ze začátku ten jejich vztah vypadal a jak to dopadlo...Nejvíce mě dostala scéna v lese když si Mark doběhne kamaráda své milé a pak scéna se psem (všichni jistě ví) . Osobně u takovýchto filmů koukám hlavně na výkon psychopata protože může být vše parádní ale k čemu to bude když záporák bude působit neuvěřitelně a trapně. Toho se tady ale opravdu nemusíme bát protože to jak Mark zvládl svou roli je naprosto bravurní výkon a zopakuji to ještě jednou : Chci aby si podobnou roli zopakoval. ()

Reklama

Heroine 

všechny recenze uživatele

Jojo, krásný devadesátý. U filmů na tohle téma mne vždycky jenom mrzí, že jsou postavy tak pitomé. Tentokrát to nebyla až taková hrůza, ale taky by se toho hodně nestalo, kdyby uměli normálně přemýšlet. Petersen a Wahlberg to rozehráli opravdu dost slušně, ostatní postavy a herci (herečky) působí velice průměrně. Sympatie diváků si hlavní hrdinka moc nezíská, takže je to zase jednou na "taťkovi", aby to nějak urovnal :-) Je to ale celkem zábava, i když o dobrém filmu se tu nedá mluvit. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Thrillerů o psychopatech je celkem dost. Milenec nebo vrah patří k těm průměrným a to jen díky skvělému výkonu Marka Wahlberga. S tváří kluka, kterýmu byste svou dceru svěřili na 90%, který se během vteřiny změní v žárlivý a pomatený zvíře. Nebýt Marka, tak bych nedal ani ty dvě hvězdy, jelikož film chybí naprosto všechno, co si žánr žádá. Není tu napětí a jedinou sympatickou osobou je zase jen Wahlberg. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct,ale už potřetí jsem se stále u tohohle filmu thrillerovsky bavil.Ten pomalý teror,co tam vysílá David v podání Markyho je prostě famózní a to se ve filmu nic velkého neděje.Je to dávkující tempo,který zobe režisér kousek po kousku a to se mě velice líbí.Zničující láska nebo jasná věc,že David měl jiné plány?Tohle si říkám i potřetí a obávám se,že za pár let se podívám zas.Samozřejmě horší už konec,kde zas padne plno klišé a trochu prapodivný úplný závěr,který popíral to,co táta Sveve architekt říkal na začátku"mám zabezpečený barák":),Ale atmosféra i tak dobrých 70 minut se stále stupňuje a Marky Mark pouští zas svoje autentické rebelství. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Reese Witherspoon a Mark Wahlberg spolu po natáčení jistou dobu chodili. (zajda404)
  • Horská dráha, která se ve filmu objeví, se jmenuje The Coaster a jedná se o jednu z největších atrakcí vancouverského Playlandu. (zajda404)

Reklama

Reklama