Reklama

Reklama

Klaun k popukání

Trailer

Klaun Stitches byl pozván na narozeninovou oslavu, kde kvůli skupině dětí a jejich zlomyslným vtípkům nešťastnou náhodou přišel o život. Od nehody uběhlo šest let, a když se oslavenec Tommy rozhodne uspořádat od této doby svou první narozeninovou párty, Stitches vstane z mrtvých, aby se pomstil všem, kteří měli co dočinění s jeho tragickou smrtí. (Spike23)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Amatérská kokotina, ale ještě celkem snesitelná.Marně byste hledali atmosféru, McMahon si absolutně neví rady s vyprávěním příběhu, film mu vůbec nedrží pohromadě, výprava se mu doslova rozpadá v rukou a jen točí scénu po scéně, které na sebe násilně stříhá a vůbec nevede herce aby mu v tom splácaném guláši něco dokázali odehrát.Zajímavý je, že začátek na dětský oslavě s dětskýma hercema mu jde dobře a film vypadá na malou chvilku jako profesionální, ale to vše se vypaří po pár minutách.Příběh nená cenu vůbec komentovat, typický snůžka zhovadilostí a nudných keců před příchodem klauna.Čekal jsem nějakou tlející děsivou hroudu, ale klaun za 6 let pod zemí vypadá úplně stejně jako když na párty "upad" na nůž.Atmosféra neexistuje, herci hrajou křečovitě a zasekaně, vraždy sou nudný a směšný ( trapný né zábavný ) a já v tom zoufale nepovedeném výplodku hledám nějaká pozitiva.Na 2* to je s vodřenou prdelí, hlavně za toho natvrdlího kámoše co zpunktoval tu párty, klaunovi se občas povedla solidní hláška a asi 4x sem se docela zasmál a Lorna Dempsey je kurevsky šukatelná, jinak se nedá mluvit vůbec o ničem.Většina z nás, amatérských tvůrců tvořících v ČR by to natočila s prostředky režiséra McMahona daleko lépe, svižně, zábavně, brutálně a s daleko větší porcí černýho humoru a hlavně pevnějšího vedení příběhu.Amatéřina hadr, z Conora nic moc nebude.35%. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k faktu, že snímek vznikl z popudu (minimálně mimo Británii nepříliš známého) komika Rosse Nobla lze od něj očekávat velkou dávku originálního humoru a, čímž většinou snímky komiků trpí, nekompaktní děj. První předpoklad se plní jen z části. Neotřelý způsob humoru je použit zejména ve velmi zdařilých scénách mordů, které jsou hlavní devizou snímku. Vynikají zejména nápaditostí a použitím slow motion. Krom jednotlivých vražd ovšem Stiches trpí značným nedostatkem tvůrčí invence, což je citelné v každé scéně, kde absentuje klauní zabiják. Ostatní postavy nemají šanci děj nijak táhnout. Herecké výkony jsou mdlé, a herci nemají absolutně žádné charisma, což činí sledování neoriginálně konstruovaného děje o to útrpnějším. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Pohodový kousek s nasraným klaunem, který se vrátil ze záhrobí, aby se pomstil středoškolským fakanům, kteří ho nešťastnou náhodou před lety zabili... Podobné amatérské gore komedie mám většinou rád, ale nemohu si pomoci, tentokrát mě to nějak nenadchlo... Ano, musím přiznat, že vraždy byly sice docela nápadité, ale ne příliš vtipné, klaun má stylové hlášky, ale co z toho, když na ně divák čeká více než polovinu filmu... Za mě prostě průměrný film, na který nebudu mít problém se podívat za pár let znova... ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Rozkošný splatter, kde není o chutně nechutné scénky žádná nouze a dojde i na násilí na zvířeti. V pitoresknosti a nereálnosti pak McMahon zachází přesně  o jeden krok za hranici normálna a tak všechny postavy a jejich charaktery jsou téměř normální a celé vyprávění se jen lehce houpe ve vlnách podivna. Gejzíry krve, střeva jako nafukovací balónky, mozeček alá zmrzlinka, kočka jako obušek.... Ten klaun je prostě čtverák! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka, v níž se podle klasického schématu nešťastnou náhodou zabitý klaun po letech vrací, aby se pomstil na svých mladistvých vrazích. Natočené je to pěkně, přízračný klaun má věru hezkou vizáž, omladina je poměrně sympatická, takže zhlédnutí se určitě dá doporučit. Můj osobní dojem z filmu by se však dal popsat pouze slovem "průměrný", neboť mi k mé smůle nepřijde vtipný zdejší způsob "zábavných úmrtí". Ukopnutá hlava, deštníkem probodnuté hlava a vypíchlé oko, nafouknutí hlavy ... hahaha, to je sranda. Pro milovníky podobných gore blbůstek to ale bude ještě o třídu výš. PS: Jestli mě něco na filmu opravdu pobavilo, tak scéna zkoušení devíti kočičích životů :-D ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama